Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ, ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ...


Ενώ το ξενοδοχείο "ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ" παραμένει κλειστό από τον Σεπτέμβριο του 2013 , ενώ ή άδεια λειτουργίας του εν λόγω ξενοδοχείου στο οποίο είμαι μέτοχος και ο Δήμος Σερρών με ποσοστό 5% έχει αφαιρεθεί από τον ΕΟΤ επειδή έχει λήξει από τη 30-10-2013 η άδεια πυρασφάλειας των χώρων της επιχείρησης, ο Πρόεδρος αυτής της Ανώνυμης Εταιρείας, Γιώργος Νυχτοπάτης εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου την περασμένη Τετάρτη και μιξοκλαίγοντας κατήγγειλε τους δημοτικούς συμβούλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής διότι δεν ανακάλεσαν την άδεια λειτουργίας της κουζίνας του Καταφυγίου Λαϊλιά του Ορειβατικού Συλλόγου , ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής των επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονται το εκεί εστιατόριο.

Η τραγική εμφάνιση του Νυχτοπάτη μου θύμισε το περίφημο ανέκδοτο του Μακαριστού Χριστόδουλου με την επιθυμία ενός "χριστιανού" που όταν ρωτήθηκε σχετικά τι θα τον ικανοποιούσε περισσότερο απάντησε   :  " να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα" 

4 σχόλια:

  1. αμάν τα σαΐνια του Λαϊλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπολεκ και Λολεκ του Λαιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΝ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ . ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ , ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΎΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε δες στο facebook τι εγραψε για τον Μαρμαρελη Σαλε Κατφυγιο και για ολο το βουνο ο Ηλιθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ