Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΤΑ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ !!!

ΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ... 

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΕΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ



ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Τι είπε ο Νίκος Τσέπελας για τους ΔΟΒΗΤΕΣ και όχι ...: Τους ΔΟΒΗΤΕΣ σχολίασε ο Πρόεδρος του TVS Νίκος Τσέπελας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Συγκεκριμένα ο Νίκος σχολία...

Είναι πλέον γεγονός ότι οι αναρτήσεις του blog iakxos καθορίζουν την θεματολογία του Δελτίου Ειδήσεων "των 4 παραθυράτων" της TVS . Χθες βράδυ με αφορμή την ανάρτησή μου :

o iakxos: ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ" ...: ΤΙ "ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ" , ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!...ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΦΩ...

... ο Νικολό ιταλοτραφείς έσπευσε σχολιάζοντας τάχαμου-τάχαμου την ανάρτηση των "ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΦΥΛΗΣ" για την σχέση του με την "ΞΥΝΗ", να εξαπολύσει νέα επίθεση εναντίον του IAKXOY επαναλαμβάνοντας το γνωστό τρπάριό του.

Είπε μεταξύ άλλων ο όψιμος Καραμανλικός , κουμπάρος του πασόκου υφυπουργού Ανθόπουλου :

 "Τους γνωρίζω, βεβαίως και τους γνωρίζω σε αντίθεση όμως , που εύχομαι ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ να μην φθάσουμε στο σημείο που έφθασε το άλλο blogg το οποίο και αυτό είχε ένα δριμύ κατηγορώ πολλές φορές απέναντι σε εμένα , γενικότερα σε εμένα . Όπου είναι τόσο ευυπόληπτο και τόσο αξιόπιστο έτσι ώστε το ίδιο το σύστημα εδώ και λίγες μέρες, υπάρχει προειδοποίηση  περιεχομένου. Σαν να είναι ακατάλληλο ως προς τους ανήλικους . Ε αυτό μόλις το διαβάζει κάποιος δεν νομίζει ότι μπαίνει σε ένα Bloggs το οποίο  είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Mπαίνει σε ένα Blogg το οποίο χρειάζεται μάλλον πολύ προσοχή. Δεν θέλω να χοντρύνω την συζήτηση διότι όπως οι ίδιοι γράφουν σε αυτά τα blogs είτε λέγονται ΔΟΒΗΤΕΣ είτε ΙΑΚΧΟΣ και οι κρίνοντες κρίνονται . 

Ο ΙΑΚΧΟΣ ήδη κρίθηκε , κρίθηκε βγάζοντας μπροστά μία ταμπέλα που εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν ήμουν ο blogger αν θα μπορούσα να την δεχθώ ,αν δεν θα μπορούσα να δεχθώ μια τέτοια ξεφτίλα . Κάποτε είχα μιλήσει για μπουρσούκια , δεν το παίρνω πίσω. Χαίρομε όμως που ο χρόνος με δικαίωσε γι ΄αυτούς οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή την επώδυνη προσπάθεια κατακεραύνωσης υπολήψεων, προσωπικοτήτων , αξιοπρέπειας. Είναι κρίμα. Είναι κρίμα."

     Δυστυχώς Νικολάκη μου ...



"τζάμπα καίει  λάμπα" που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη



Εντός ολίγου και η απάντηση του ΙΑΚΧΟΥ

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ