Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΚΑΡΦΙΑ ΜΑΡΜΑΡΕΛΗ ΣΕ "ΧΑΦΙΕΔΕΣ"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ "ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ"
 

         
 Η ΜΟΥΧΛΑ , Η ΠΕΝΙΚΙΛΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΪΛΙΑΣ

Με αφορμή τους " καλούς συντοπίτες μας" ,αυτούς που με τις δεκάδες καταγγελίες τους προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να διαλύσουν, ότι με κόπο έχει δημιουργηθεί στο χιονοδρομικό μας κέντρο , ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης και προσπάθειας ώστε επιτέλους τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας αλλά και τα καταστήματαα εστίασης εντός αυτών να αδειοδοτηθούν.
Συναντήσεις με τον Γραμματέα του Υπ. Τουρισμού, επικοινωνίες με την Υπουργό, επικοινωνίες με την ηγεσία του Ε.Ο.Τ., με υπηρεσιακούς παράγοντες , κινητοποίηση της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδος, συνάντηση με την Γραμματεία Ελέγχου του κυβερνητικού έργου .....

Όλος αυτός ο Μαραθώνιος είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί το Υπουργείο την πρόταση μας , ώστε μαζί με τα χιονοδρομικά άμεσα να πάρουν άδεια και τα εντός αυτών καταστήματα εστίασης.  Στη περίπτωση μας αυτό αφορά μόνο το μπαρ που δημιουργήσαμε στο δικό μας χιονοδρομικό κέντρο. 

Επίσης η πρόταση του Υπουργείου ξεκαθαρίζει ακόμα μια φορά ότι, το τι είναι χιονοδρομικό κέντρο, ποια η έκταση του κλπ κλπ και ότι δηλώνεται από τον διαχειριστή του κέντρου και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον χωρίς να εμπλέκεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αυτό θα μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος του ΕΟΣ ΣΕΡΡΩΝ για την τοποθέτηση νέου λιφτ , αφού θα ξεπεραστούν αρμοδιότητες ΔΑΣΑΡΧΕΙΩΝ κλπ κλπ.

Μιλάμε για την μόνη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επένδυση ανάπτυξης του χιονοδρομικού κέντρου, την οποία ενέκρινε η ΑΝΕΣΕΡ και τώρα ελπίζουμε χωρίς προσκόμματα να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δυο φίλους του συλλόγου μας και του βουνού, την βουλευτή Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή και τον κ. Κώστα Καραμανλή που μας άνοιξαν πόρτες ώστε να εκθέσουμε τα προβλήματα 

Ένα λοιπόν χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα οδεύει για λύση. Τελικά οι καταγγελίες μάλλον μας έκαναν καλό !!!! "»


   
 "Και η πενικιλίνη που έσωσε την ανθρωπότητα, από την μούχλα εφευρέθηκε" λέει ο θείος Βρασίδας

2 σχόλια:

  1. Αν αληθευουν ολα τα παραπανω φαινεται οτι ο Γιαννης Μαρμαρελης πρεπει να γινει Προεδρος του Φορεα Λαϊλια
    Ο Νυκτοπατης ρε παιδια τι εχει κανει τοσα χρονια σαν προεδρος?
    Πραγαμτικα εχω αυτη την απορια Εαν μπορει καποιος εστω και ο ιδιος ας απαντησει
    Βαλτε ατομα εξυπνα και δραστηρια να σηκωθουμε λιγο απο την τελευταια θεση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ; , ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ -ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ