Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΤΑ "DOBERMANS" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


  ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ"
"ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ"


 ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΗΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ" ΠΛΕΟΝ ...


 "Στην ανάγκη με τη βία" θα προχωρήσει το πρόγραμμα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με φράση που αποδίδει στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, το γερμανικό περιοδικό Focus.

Στο ρεπορτάζ του Focus φιλοτεχνείται το πορτρέτο του νέου υπουργού και περιγράφονται οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο διογκωμένο δημόσιο τομέα.

"Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα πρέπει να τον ζηλεύει κανείς. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπραγματεύεται με την Τρόικα στον έκτο όροφο του υπουργείου του, στο δρόμο κραυγάζουν διαδηλωτές. Οι εκπρόσωποι της Τρόικα ζητούν περισσότερες περικοπές, ενώ οι διαδηλωτές αντιτίθενται ξεκάθαρα" γράφει το περιοδικό.

Στο δημοσίευμα του Focus επισημαίνεται ότι ο 46χρονος υπουργός είναι "πρώην μάνατζερ της κορυφαίας εταιρείας συμβούλων McKinsey, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί το 2003 Global Leader for Tomorrow" και καλείται να μειώσει, μέχρι το 2016, το διογκωμένο δημόσιο τομέα κατά 100.000 θέσεις.

Πάντως, όπως δημοσιεύει η "Ημερησία", ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να δηλώνει στο περιοδικό ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε περισσότερες απολύσεις από εκείνες που έχουν συμφωνηθεί με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Επίσης, ο νέος υπουργός διευκρινίζει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να κρίνονται με βάση την απόδοσή τους και όχι τη συγγένειά τους με πολιτικά πρόσωπα.

Ερωτηθείς δε, γιατί δέχτηκε να καθίσει στην "ηλεκτρική καρέκλα" του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μια απρόσμενη απάντηση, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Γερμανό δημοσιογράφο: "Από την πολιτική χάνω χρήματα, θέλω όμως να υπηρετήσω την πατρίδα μου".

"Τέτοια παθιασμένα λόγια δεν είναι συνηθισμένα σε μια πολιτική τάξη, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή μόνο για το πως η ίδια προσπαθούσε να πλουτίσει" γράφει το περιοδικό.

Ενώ ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης  δεσμεύτηκε στην  Τροϊκα ότι θα κλείσει "την τρύπα"  του ΕΟΠΠΥ μη καταβάλλοοντας τις περα του προϋπολογισμού δαπάνες στα Διαγνωστικά Κέντρα και τους ιδιώτες παρόχους υγείας, ζήτησε δε  και πήρε προθεσμία μεχρι τον Σεπτεμβριο για την αναδιάταξη των Νοσοκομείων της χώρας ...

"Είμαι ο πλέον μνημονιακός υπουργός, δεν θα επιτρέψω εξ αιτίας του υπουργείου μου να διακινδυνεύσει η χώρα μας την εκταμίευση καμιάς δόσης χρηματοδότησης" δήλωσε στην Τρόϊκα σύμφωνα με την εφημερίδα Real News


37 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έχεις πριξει το αρχιδια ρε μαλακα.σαχλαμαρα στην κυριολεξία.

      Διαγραφή
    2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΙΖΩ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  3. Ο Άδωνις έχει σταματήσει να πουλάει βιβλία και εγκυκλοπαίδειες ?
    Αν δεν έχει σταματήσει , πότε θα τα προλαβαίνει όλα ?
    υ.γ. με τη siemens τι έγινε ? θα μας πει κανένας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ'' (ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ) ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΑΣ ( ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ) .
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΑΚΙ ... Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΜΩΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 1000 ΣΤΡΑΒΑ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. Έχεις άδικο ! Καλός είναι ο Κυριάκος και ο Άδωνις , αλλά και ο Χρυσοχοϊδης είναι καλός . Μην ξεχνάς αυτός δεν έχει διαβάσει και το μνημόνιο , άρα δεν έχει ευθύνη για τίποτα .
      Επίσης πολλοί καλοί ( κρίμα που δεν είναι και αυτοί στην κυβέρνηση ) είναι ο Κατσιφάρας , ο Κουλούρης , ο Γιακουμάτος , ο Τραγάκης και ο Πολύδωρας .

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ .
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !
      ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ .

      Διαγραφή
    4. Πολύ σωστός ο 3.23

      Διαγραφή
  5. Κέντρο απονομής συντάξεων και στις Σέρρες

    ΙΚΑ-ρύθμισηΣτη δημιουργία δύο νέων κέντρων Απονομής Συντάξεων στις Σέρρες και την Κόρινθο , προχώρησε το ΙΚΑ ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η διοίκηση του Ιδρύματος, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων.

    Πριν τη σύσταση των νέων κέντρων απονομής συντάξεων, οι ασφαλισμένοι του νομού Κορινθίας και του νομού Σερρών εξυπηρετούνταν αντίστοιχα από το Περιφερειακό Υποκατάστημα Απονομής Συντάξεων (στην οδό Νικηφόρου) και από το Περιφερειακό υποκατάστημα Θεσσαλονίκης, στα οποία παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων. Με την δημιουργία κέντρου και στις Σέρρες αναμένεται να συντομευτεί ο χρόνος έκδοσης σύνταξης για τους δικαιούχους που μπορεί να περίμεναν μέχρι και 12 μήνες για να ελεγχθούν τα χαρτιά τους και να συνταξιοδοτηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλασικά είστε το δεκανίκι της κυβέρνησης και της τρόικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ !
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ !

    SYRIZA PANTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριάκο μου είμαι περήφανος για την πρόοδό σου , πρόσεξε όμως τις παρέες σου και να μην κάνεις τις μαλακίες του παππού σου . . .

    TERIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ?
    ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ !
    ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΡΑΓΜΕΝΗ !
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ .
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ .
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Μ.Λ.Μ.) ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΜΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΥΗ ΔΡΑΧΜΗ ... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

      ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ . ΕΞΑΙΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

      Διαγραφή
    2. Το μνημόνιο ΙΑΚΧΕ είναι ένα και όχι μέτρα αποσπασματικά και έχει σκοπό να φτωχοποιήσει την Ελληνική κοινωνία και να ξεπουλήσει τα ασημικά του κράτους στους διεθνείς τοκογλύφους και στους Έλληνες συνεργάτες τους .
      Μεταρρυθμίσεις σε όφελος της Ελληνικής κοινωνίας και της χώρας που τις υλοποιούν δωσίλογοι κατόπιν εντολών της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων δεν γίνονται .
      Μην πέφτεις στην προπαγάνδα τους .
      Η κυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά είναι κυβέρνηση των ''προθύμων''

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΡΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ .ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΗ. ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

      Διαγραφή
    4. ''ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ'' , ''ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ''. ΩΡΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ! ! ! ! !
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
      ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ( Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ) , ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 1,5 εκ. ΑΝΕΡΓΟΥΣ , ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΜΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΟΥΝ .
      ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ .
      ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ . ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ . ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .

      Διαγραφή
    5. ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ... "ΤΩΡΑ ΨΩΝΙΣΕΣ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ " ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    6. Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε εμείς και το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια που διορίζαμε μόνο τους αριστερούς . Τώρα θα τους διώξουμε και θα πάρουμε τα δικά μας παιδιά ( όσα μας έχουν απομείνει ) .
      Η καλή αρχή ξεκίνησε από την ΕΡΤ (δεν ήταν τυχαίο που ήταν ένα καθαρά ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΚΑΝΑΛΟ ) . Τώρα με την ΝΕΡΙΤ δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη .
      Το ίδιο και με τους καθηγητές . Στέλνουμε τα παιδιά μας να τα κάνουν μάθημα Μπολσεβίκιοι . Να τους διώξουμε όλους και αυτούς .
      Επίσης δεν είναι δυνατόν Μπολσεβίκιοι γιατροί να μας εξετάζουν . Το σκέφτεστε να πρέπει να κάνουμε μετάγγιση αίματος και να μας βάλουν αίμα μεταναστών ?

      Διαγραφή
    7. ΕΙΜΑΙ Ο 9.00 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΤΟ 2004 ΨΗΦΙΣΑ Ν.Δ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
      ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2012 ΨΗΦΙΣΑ ΑΝΕΛ ( ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ Η Ν.Δ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ .
      ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ .
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ : Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ , Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ .

      Διαγραφή
    8. Καλά τα λέει ο 11.33 για την ΕΡΤ . Ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟ , μέχρι και Χατζηδάκη τόλμισαν να παίζουν .

      Διαγραφή
    9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9:00 - 1:20

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΩ , ΑΠΛΑ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ BLOG ... ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , "ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ " ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΪΣΑΝΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΛΑ ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΑΜΑΣΗΤΗ;

      ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η "Η ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" , ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ...

      ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ "Μ@Λ@ΚΙΕΣ" ΣΑΣ

      Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ



      Διαγραφή
    10. ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ( ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ . ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ . ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ .
      ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ .
      ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΛΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ . ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ .

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΓΙΑ ΤΟ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΟΜΩΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ . ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΡΩ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ .
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που χάθηκε αυτή η ψυχή μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ ?

      Διαγραφή
  11. ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ "ΑΠΟΛΥΣΗΣ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
    ΣΤΡΕΖΟΒΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ DOBERMANS ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ?
    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ !

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;

      ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΆΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ; ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ... ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ;

      ΕΙΔΑΜΕ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΟΕΒ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΠΝΟΥ , ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ" , ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ;

      Διαγραφή
    2. ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ .
      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ . ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ?

      Διαγραφή
    3. Ίακχε πρέπει να το παραδεχθείς ! Πολύ καλό ! σωστός ο παίκτης !
      Αυτό με το σκυλάκι ήταν γκολάρα ! ! !

      Διαγραφή
  13. Παλιά είχαμε τον ραντεβουδάκια ( Κουτμερίδης ) , τώρα έχουμε τον μνημονιάκια ( Α.Γεώργιάδη ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δάσκαλοι με έμαθαν ότι ολα τα παιδιά του κόσμου έχουν τα ιδια δικαιώματα. Στις εξαγγελθείσες απολύσεις γιατί τα παιδιά τρίτεκνης ή πολύτεκνης οικογένειας ευνοούνται προκλητικά σε σχέση με τα λοιπά παιδιά; Πιστεύουν οι αναγκέφαλοι του υπουργείου ότι τα παιδιά των μονογονεϊκών και μη τριτέκνων οικογενειών έχουν περισσότερο αντοχή στην πείνα, στην ανοχή και απώλεια της αξιοπρέπειας; Το κράτος φροντίζει την "οικογένεια" ανεξάρτητα απο τα μέλη αυτής. Το κράτος επιβάλλεται να εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή επιβίωση στους πολίτες του. Τα λάθη πρέπει να καταλογίζονται στους διοικούντες και όχι στους διοικούμενους. Κύριε Σαμαρά πόσο απέχετε απο την Γκιλοτίνα;
    ΣΤΡΕΖΟΒΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ό,τι σκατά και το φτυάρι", έλεγε η γιαγιά μου Ιακχε...μη χαίρεσαι...δεν είσαι το φτυάρι!

    ΑντιΙακχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ...........

      ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΕΛΕΓΕ " ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΠΟΡΔΕΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΑ , ΚΡΑ "

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ