Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ...

   Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ KAI ΟΙ "ΤΕΘΛΙΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ" ...
 

Ο iakxos δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και πάλι. Επαληθεύτηκαν πλήρως οι αναρτήσεις μου για το δράμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Τα καραγκιοζλίκια τελείωσαν και η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ οδηγείται σε λύση και εκκαθάριση από την Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί για την 22 Αυγούστου 2013, σχεδόν ένα χρόνο πριν η ομάδα γιορτάσει τα 50 χρόνια ζωής της.

Ο Ερασιτέχνης ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που ήταν απλός θεατής του διαρκούς εγκλήματος που συντελούνταν στην ΠΑΕ την περίοδο 2004 - 2013 καλείται να αποφασίσει υπεύθυνα  για την εξεύρεση υγιούς και βιώσιμης λύσης.

Οι "νεκροθάφτες" του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, τα μέλη των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων που όλα αυτά τα χρόνια στήριζαν και υπηρετούσαν ιδιοτελώς έναν άνθρωπο που οδηγούσε την ομάδα με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό ακόμη και σήμερα επιμένουν να έχουν λόγο και στην μετά "Περούκα", εποχή. Οι θλιβεροί και μοιραίοι πρωταγωνιστές στην πιό σκοτεινή περίοδο στην ιστορία της ομάδος με πλιάστικο 2.660.000 ευρώ ,  ακόμη και σήμερα προσπαθούν "να κουκουλώσουν" και εμφανίζονται τιμητες των πάντων, μέχρι που τους ακόυσαμε να λένε "οτι μάτωσαν" για την ομάδα

Επιμένουν να τορπιλίζουν την λύση της συγχώνευσης με τον Εθνικό Γαζώρου και νυν Σερρών και να ονειρεύονται "αυτονομία", για να μην "χάσουν το στασίδι"

Αντί της αμιγώς σερραϊκής λύσης, που ακούει στο όνομα Χρήστος Μέγκλας με συγκεκριμένο δείγμα γραφής , προτιμούν κάποιους "θολούς επενδυτές", κάτι "Παπαδόπουλους" από το Κιλκίς  με "συγγένειες" στο νομό Σερρών, ενώ κάποιοι σώγαμπροι ψάχνουν για νταβατζήδες από την Βουλγαρία κατά τραγική ειρωνία 100 χρόνια μετα την απελευθέρωση των Σερρών από την βαρβαρότητα των Μογγολοβουλγάρων. 

Πάντως ο ορισμός εκκαθαριστών στην ΠΑΕ, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, και κάποιοι που μέχρι σήμερα με έπαρση και αλαζονία διοικούσαν την ΠΑΕ, θα βιώσουν τον δικό τους Γολγοθά ... να μου το θυμηθείτε.

και ο iakxos θα είναι παρών, είναι υπόσχεση. 


4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ. ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδόπουλος απ το Κιλκίς με συγγενείς στις Σέρρες ???
    Ελπίζω να μην είναι ο Γιάννης με τα λιγοστά μαλλιά και την στραβή και τεράστια μύτη . Αν είναι αυτός ,θερμά συλλυπητήρια στους οπαδούς του Πανσερραικου. Πέτυχαν ...13αρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμαστε εναν ...Μητσο που πριν μια 10ετια ηθελε να αγορασει τον Αρη ?
    Θυμαστε που ...κατα την διαρκεια μιας ραδιοφωνικης συνεντευξης του πηρε τηλεφωνο καποιος κοσμηματοπωλης απ την περιοχη Χαριλαου και ειπε ...Πητε αυτου του Δημητρη ,να ερθει πρωτα να πληρωσει το χρυσο ρολοι που φοραει στο χερι του και μετα ...να αγορασει τον Αρη !
    Το θυμαστε???
    Της ιδιας Σχολης ειναι και ο Παπαδοπουλος απ το Κιλκις .(αν μιλαμε για τον ιδιο φαλακρο κυριο με τηην γαμψη και τεραστια μυτη που εκανε καριερα στην Γερμανια Σουηδια,Βελγιο Αυστρια και δεν ξερω και γω που αλλου )
    Α,και στην Ελλαδα εκανε καριερα .Στο Αεροδρομιο σπατων(του κατεσχεσαν ενα vw που εφερε απ το εξωτερικο ,Γερμανια η Αυστρια δεν θυμαμαι και ξεχασε να το ....πληρωσει!!!)
    Στο ...Ολυμπιακο χωριο (ειχε ανακατευθει με την αγορα και εισαγωγη ....τουβλων και τσιμεντολιθων απ την ....Βουλγαρια ,διοτι ....στην Ελλαδα ,ναι μεν ειχε τουβλα,αλλα ...ηταν διποδα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ