Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΣ "ΕΤΦΥΣΑΝ " ΟΛΟΙ ... ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ "ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ"


ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΙΤΜΑ-ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ 
ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
ΤΟΥ "ΜΑΪΜΟΥ - ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ" 

ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΑΛΧΗΜΕΙΑ
 ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΤΟΥ ΒΙΤΜΑ

 Το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε., συγκάλεσε εκπρόθεσμα την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε.» την 28η Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα  12:00 π.μ. στην αίθουσα Κ. Καραμανλής του Διοικητηρίου στην οδό Μεραρχίας 36 στις Σέρρες, ομως ουδείς εκ των μετόχων συγκηνήθηκε ... παρασταθηκε μονο ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΣ και ο Πρόεδρος της Ενωσης Επαγγλματιλών Λαϊλιά, οπότε η Συνέλευση ανεβλήθη για 16-7-2013

Το "ψητό" είναι στο 5ο θέμα ... αλλά ο iakxos είναι εδώ...


 Θέμα 5ο : Μείωση και ταυτόχρονη Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών ή εισφορών σε είδος και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Ως προς το συγκεκριμένο θέμα ενημερώνω τους κ.κ. μετόχους επί της προτάσεως του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας , σχετικά με την ανάγκη αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι λειτουργικές και επενδυτικές ανάγκες της εταιρίας . Παρά τα ζημιογόνα αποτελέσματα των παρελθουσών χρήσεων , οι προοπτικές της εταιρίας εξακολουθούν να είναι θαυμάσιες καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αναγνωρίζουν την συμβολή της εταιρίας μας και την σημασία της λειτουργίας της στην τουριστική ανάπτυξη , αξιοποίηση και διαφήμιση του Λαϊλιά και ήδη έχει εγκριθεί και η επιδότηση της εταιρίας μας από το Πλαίσιο εφαρμογής του Άξονα 4 «Προσέγγιση LEADER» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ), για επιδότηση εξοπλισμού , ποσού 287.000,00 Ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. , με επιδότηση 100%. 

  Ο iakxos θα επανέλθει την κατάλληλη χρονική στιγμή

7 σχόλια:

  1. o νόμος που δημοσίευσες ισχύει ή όχι ;
    Αν ισχύει , τότε μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί. Τα λεφτά θα πάνε μόνο για την διαφήμηση της Αετόπετρας με τις ευλογίες του Μωυσιάδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΔΟΦΟΡΑ;;;;; ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ .
    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Νταλτονς ξαναχτυπουν..
    Αλλα ο Λουκυ Λουκ παραμονευει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ PINOKIO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου πω οτι με τον πινοκιο δεν ξερω , αλλα με τους ραν ταν πλαν που γνωριζω ( μωυσιαδη νυκτοπατη πασχαλη ) ξερω οτι θα γελασει καθε πικραμενος . Ή αλλιως ερχεται η άγια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙ ΚΟΦΙΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ