Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΟΙ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ ...

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΛΑΤΟ  ΓΑΛΑΝΗΣ" ;


" Τα βλαχαδερά μας είδανε αλευρωμένους μας πήρανε για μυλωνάδες" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

Αυτό το παραμύθι ότι ο Ταϊρης "άλλαξε" την συνταγή του μείγματος της ασφάλτου χωρίς να ενημερώσει κανέναν , γι αυτό άντεξε 15 χρόνια η πίστα του αυτοκινητοδρομίου που κατασκευάστηκε  επί  δημαρχίας Βλάχου  , ενώ ο Γαλάνης ακολούθησε πιστά την συνταγή του μείγματος της μελέτης  Αγγελίδη αλλά "αυτή ήταν εξ αρχής λάθος"  και γιαυτό έγινε η ζημιά,  ο Σερραϊκος Λαός δεν θα το "φάει αμάσητο", οπώς αφελώς πίστεψε ο Moustafa μας κουβάλησε εκείνον τον "ανόητο άνθρωπο" κατά τον κυρ Αντώνη , τον καθηγητή Πανεπιστημίου (ΑΠΘ) , για να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Η "ΛΑΤΟ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΒΕΤΕ" , πληρώθηκε 1.000.000 ευρώ χωρίς να παραδώσει το έργο (Μoustafa , εδώ τώρα "έχεις πακέτο" ...) ενώ πληρώθηκε εκ νέου για την κατασκευή της πίστας cart  του αυτοκινητοδρομίου , η οποία πριν παραδωθεί άρχισε "να ξεπουπουλιάζεται" με αποτέλεσμα να διακοπούν οι εργασίες.

Προφανώς ο Γαλάνης ξέχασε και πάλι να ρωτήσει τον Ταϊρη για το ποιές αλλαγές έπρεπε να κάνει στην συνθεση του μείγματος της ασφάλτου ...  

Όμως στην πόλη κυκλοφορεί ευρέως μια φήμη, η οποία χρειάζεται διάψευση ή επιβεβαίωση (και μην μου πείτε ότι σας συκοφαντώ) ... ότι η "ΛΑΤΟ ΓΑΛΑΝΗΣ" προμηθεύτηκε το μείγμα της ασφάλτου από την εταιρεία "ΤΑΪΡΗΣ ΑΒΕΤΕ" !!!

3 σχόλια:

  1. ΠΕΣ΄ΤΑ, ΠΕΣ΄ΤΑ. ΠΕΣ' ΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨ΄ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΙΑΚΧΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΥΣ. ΜΥΡΙΣΕ Η ΠΟΛΗ ΟΥΡΔΑ, ΤΖΙΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑΝΝΙ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΩΣΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ!!!!! ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ........ ΜΟΝΟ ΒΙΑΣΟΥ !!!
    ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΣ ( δεν πεισμάνειψα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε λειπει το παλικαρι και δεν τα μαθαινεις οπως πρεπεί ; υγρασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O καθηγητής πανεπιστήμιου ανόητος άνθρωπος (που υπάρχει και 2 πόρισμα με τα ιδία αποτελέσματα από άλλον ‘ανόητο’ καθηγητή) και δίνεις βάση στον ο κυρ. Αντώνης που είναι αγκαλιά με το αλτσχαιμερ. Ε ρε εσένα και τον κυρ Αντώνη ποτέ θα σε πάρει στο φαλάγγι ο σερραϊκός λαός

    Υ.γ Λυπεί και ο περδικοβλακας και δε μαθαίνεις πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ