Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ;

ΚΟΤΡΩΝΗ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ,
ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η "ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ";

 Ο ΝΙΚΟΛΤΣΟΣ "ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΡΙΖΑ 
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  !!!!!!!!!


 o iakxos: ΣΤΗΝ "ΓΡΑΜΜΗ ΦΙΛΗ", Ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ;: "ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ" ...  Η "ΑΓΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ;;;  o iakxos: TO ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΑΕI ....

6 σχόλια:


  1. Xρυσή Αυγή: Άρχισαν οι αποχωρήσεις ~ Κουκούτσης σέρνει το χορό και θ’ ακολουθήσουν κι άλλοι !!! ??? !!!

    Είδε κι απόειδε ότι με αρχηγό στο κόμμα τον παλιομοδίτη οικογενειοκράτη Μιχαλολιάκο το κόμμα χαΐρι και προκοπή δεν πρόκειται να δει και πήρε των ομματιών του κι ανεξαρτητοποιήθηκε !!! Είναι όμως μόνον αυτό ο λόγος, ή του την φύλαγε του αρχηγού ο Κουκούτσης απ’ τις παραμονές των εκλογών του 2015 που τον είχε εκτός λίστας ψηφοδελτίων και τους εκβίασε με το γνωστό γεγονός της άτακτης συζύγου που ο ίδιος έπιασε στα πράσα στα υπόγεια της βουλής κι έτσι ξαναμπήκε στο ψηφοδέλτιο ???
    Θα τα δούμε κι αυτά στη συνέχεια. Το επίσημο σάητ βέβαια της Χ.Α. δεν αναφέρει το γεγονός της αποχώρησης ούτε σαν είδηση μέχρι στιγμής, επικρατεί σιγή ασυρμάτου!!!

    Κουκούτσης: «Φεύγω Δεν πάει άλλο…»
    -ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τον πρόεδρο της Βουλής επισκέφτηκε και ενημέρωσε για την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της
    Χρυσής Αυγής ο Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης.Σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους, ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, όπως θα τον ακούσετε πιο κάτω στο βίντεο.
    -Εμεις πριν σχολιάσουμε τα γεγονότα να πούμε δυο λόγια για τον άνθρωπο Δημ. Κουκούτση: Ο Δημήτρης Κουκούτσης γεννήθηκε στις 6 Μάιου 1965 στην Καλαμάτα.Είναι χειρουργός Οδοντίατρος.
    Είναι έγγαμος και έχει ένα γιο. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική και τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται ενεργά με την Χρυσή Αυγή. Έχει διατελέσει μέλος σε πολιτιστικούς αθλητικούς και φυσιολατρικούς συλλόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΩΛΟ..ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ....ΣΑΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΟΡΘΙΑ ...Η ΔΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΙΟΥ ..ΚΑΘΗΜΕΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμήτρος με Κοτρώνη στην ίδια παράταξη. Οτι ακούσεις απο εκεί μέσα θα είναι ψέμα. Μυρίστηκε μαμαλίγκα ο Καραμήτρος και εκεί; Έχω πληροφορίες ότι θα κατέβει με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Κάνει μυστικές συζητήσεις. Θα επανέλθω με ντοκουμέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
      ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥ-----ΜΕΝΤΑ!!
      ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΒΑΛΕ ΝΤΟΚΟΥ-----ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ...

      Διαγραφή
  4. Η κυρια που εξηφανισθη! Μας ελλειψαν οι υστερικες αντιδρασεις της επι παντος επιστητου και αποψεως. 25η Μαρτιου θα παρελασει ως μελος του αγηματοε των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ: Αναμενουμε τη παρουσια της γιανα την επευφημισουμε για την σκληρη αντισταση στα 4 που επεδειξε κατα την επιδρομη των βαρβαρων.Ας αναφωνει δε ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΖΕΙΣ ΡΔΥ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΣ. Αξια ΒΟΛΕΥΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ξαναΑνέβουν οι κιούσπες στην εξέδρα
    να παριστάνουν τους επίσημους ..
    αμοιρε ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ