Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ...

ΑΣΤΕΡΙΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΕΧΕΙ
 ΤΥΧΗ Ο ΤΥΠΟΣ ...

    
 Ρε μάστορα , άμα σε αμολύσουμε στο "Καλκάνι" ή στα "Τζαμπάζικα" θα βρεις τον δρόμο να βγεις στο Δημαρχείο ή θα σε μαζέψουμε στο Σκούταρι ;



Όχι τίποτε άλλο , αλλά  "για να μην λέμε μ@λακίες για να περνάει η ώρα..."

10 σχόλια:

  1. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Γ@ΜΙΟΜΑΣΤΕ.....ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ"......ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΒΑΡΌΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΓΙΑΤΊ ΠΕΣΑΤΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΆΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως οχι και σοβαρός
      εχει απλα ακρες και λεφτα για ξοδεμα

      μην ξεχνατε τους καφεδες για να κερδισει ταμαξι

      Διαγραφή
  4. Εεεεε οχι και σοβαρός ο Πασχαλούδης.ενα λαμόγιο είναι που τώρα που μπαίνει εισαγγελέας στο τει θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο σοβαρός που όταν εφαρμόστηκε το πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ για την σύμπυξη των τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ, έσπευσε σαν γνήσιο ...γιουσουφάκι να ευχαριστήσει τον τιτανοτεράστιο βουλευτή μας, τον Κωστάκη ντε, για την συμβολή του στο να μην αποδυναμωθεί καθόλου το ΤΕΙ Σερρών. Αποτέλεσμα? Και αποδυναμώθηκε και την αυτονομία του έχασε. Αμ δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές καμάρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως ο Πορφυρογέννητος στην πρώτη παρέμβαση τα κατάφερε περίφημα. Το ΤΕΙ Σερρών έμενε στο απυρόβλητο και "καπέλωνε" το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είχανε φάει τα λυσσιακά τους οι Θεσσαλονικείς βουλευτές όλων των κομμάτων. Ψαχνόταν για την "παπ@ρα" που φάγανε. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Ο ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ !!!!! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά νομίζω στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ

      Διαγραφή
    2. Εμ αν ήταν γατόνια και ο ένας και ο άλλος θα περίμεναν πρώτα να τελειώσει η δουλειά και μετά να διεκδικήσουν δάφνες. Αλλά είπαμε μερικά πράγματα εκτός από το θυμικό χρειάζονται και μυαλό. Τους πήρε η χαρά και τελικά τους ...σήκωσε. Οι ηγέτες διαχειρίζονται εξ ίσου καλά και τις αποτυχίες και τις επιτυχίες. Γι' αυτό οι συγκεκριμένοι είναι ολίγιστοι. Φυσικά για το ..Ολιγιατάν μια χαρά είναι!!

      Διαγραφή
    3. Ωπα κυριος πολύ φόρα πήρες. Εδώ τον αδικείς τον Πορφυρογέννητο. Δεν ειχε πατήσει το πόδι του καλα καλα στα Σερρας όταν εστησε την δουλεια υπερ του ΤΕΙ Σερρών. Υποτιθεται ο μικρός μιλούσε με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, εναν άνθρωπο που διαχειρίζεται 8.000 ψυχές και δεκαδες εκατομμυρια ευρώ ( αυτά μεταξύ μας τα σπαταλά σε πλειστες των περιπτωσεων )τα οποία ματώνει ο ελληνικός λαός να τα πληρώσει, ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ότι ΕΜΠΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ... ( Η συνεχεια μετα την απαντησή σου, αν απαντήσεις )

      Διαγραφή
  6. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ!
    ΣΤΑ 55 ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΖΟΒΕΝΟ ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ