Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΡΩΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ...

    ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ 2.707.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 


Καταπέλτης ο Γιώργος Ρωμανιάς στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά αποκάλυψε την επαίσχυντη απάτη των Συριζοανέλ σε βάρος των συνταξιούχων με το τέχνασμα Κατρούγκαλου "της προσωπικής διαφοράς".

Σύμφωνα με τον κ. Ρωμανιά έχει ήδη συμφωνηθεί και η κυβέρνηση των δοσίλογων Τσίπρα - Καμμένου θα αποδεχθεί στα πλαίσια της δεύτερης αξιολόγησης, την επίμονη απαίτηση της Ντέλιας Βελκουλέσκου  την κατάργηση "της προσωπικής διαφοράς" που μεταφράζεται για τους παλιούς συνταξιούχους 2.707.000 τον αριθμό, σε πρόσθετους φόρους 3,5  δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα κληθούν να πληρώσουν για τα εισοδήματά τους, του 2017  

1 σχόλιο:


  1. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ!
    Γεωργιος Μακαριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ