Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΜΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ





Όπως διευκρίνισε ο κ. Μάρδας, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν ένα σύνολο συναλλαγών στα γκισέ των τραπεζών, όπως καταθέσεις, μεταφορές χρημάτων από έναν λογαριασμό σε άλλον, εκτός από ανάληψη που γίνεται από τα ΑΤΜ. Σημειώνεται ότι το ημερήσιο όριο ανάληψης παραμένει στα 60 ευρώ με τη διαφορά ότι αν κάποιος τη μια ημέρα δεν πάρει από τον λογαριασμό του το ποσό των 60 ευρώ θα μπορεί την επομένη να πάρει 120 ευρώ. "Αυτή είναι μια πρόταση που επεξεργαζόμαστε και νομίζουμε ότι τεχνικά είναι εφικτή" σημείωσε ο κ. Μάρδας. Αντίστοιχα, εξετάζεται η δυνατότητα να παίρνουν οι συνταξιούχοι σωρευτικά τα 120 ευρώ που δικαιούνται κάθε εβδομάδα.


Σχετικά με τις επιταγές που κανονικά έληξαν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η πρώτη ημέρα λήξης της επιταγής θα είναι η Δευτέρα. Επίσης σε ότι αφορά τις θυρίδες θα επιτρέπεται πλήρης ελευθερία κινήσεων.

Για τους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό, ο κ. Μάρδας είπε ότι δεν θα μπορούν να παίρνουν χρήματα με τις ελληνικές κάρτες τους, ενώ για τους εξαγωγείς προβλέπεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν το 80% των εσόδων τους σε ευρώ, χωρίς να χρειάζεται καμία διαδικασία έγκρισης.



Ο αναπληρωτής υπουργός από newsatnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ