Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ...

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ "ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ" ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΟΥΠΙ  



 Είναι σκληρός παίκτης ο Αντωνάκης. Τα κατάφερε δεν έγινε "ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ" όπως τον αποκαλούσα. Το κράτησε το κόμμα όρθιο. Μπορεί ο Καλαματιανός να έριξε την Ελλάδα στα βράχια και τον ελληνικό λαό στην μιζέρια, όμως αντί για 18% στα 27% σταμάτησε την κατρακύλα της "παράγκας" των Μερκελιστών και των Μνημονίων.

Άντε τώρα να τον κουνήσουν τα χαζοχαρούμενα του "μεσαίου χώρου" και της Ντορούλας ...


22 σχόλια:


  1. Όποιος λοιπόν τολμά, ας αμφισβητήσει τον Σαμαρά

    Τη στιγμή που η χώρα βουλιάζει στη «δημιουργική ασάφεια» και την «χρηματοδοτική αβεβαιότητα», τέτοιες κινήσεις «Εφιάλτη», μόνο να αποδοκιμαστούν μπορούν από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.55 ένα έχω να σου πω :
      ξύσε @ρχίδια ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
  2. ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασε μόλις ένας μήνας και ήδη η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αναγνωρίσει το λάθος της . Τα συμφέροντα ( κύρια οι μιντιάρχες και οι εργολάβοι ) που έριξαν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά σε λίγο θα τρέχουν να κρυφτούν . Όλο και περρισότεροι Έλληνες συγκρίνουν πλέον το έργο του πρώην πρωθυπουργού μας μόνο με αυτό του Βενιζέλου ( όχι του Βαγγέλη ) , του Τρικούπη και του Εθνάρχη .
    Ο πρώην πρωθυπουργός μας το πολύ μέχρι το Καλοκαίρι θα έρθει πάλι στην εξουσία . Έτσι θα συνεχίσει το έργο του να κάνει την Ελλάδα μας Βυζαντινή αυτοκρατορία ( ίσως και μεγαλύτερη ) .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο σημείο μηδέν που βρίσκεται η χώρα , νομίζω ότι μπορεί κανείς βάσιμα να θέσει τα εξής :

    1. Όντως ο σημαντικός πολιτικός πυρήνας της χώρας είναι η Ν.Δ. και ότι αυτή εκφράζει από την κοινωνία.

    2. Αναμφίβολα ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο επιφανής πολιτικός που αν και εν μέρει μόνον δικαιώνεται (βέβαια πάντα δεν μπορείς να έχεις επιτυχίες 100% , πολύ δε περισσότερο όταν υποχρεώνεσαι κατόπιν λαϊκής εντολής να συγκυβερνάς με το Πασοκ) για το σύνολο των κυβερνητικών και λοιπών επιλογών του , φαίνεται ότι μόνον αυτός μπορεί να αντισταθεί στην λαϊκιστική λαίλαπα που σαρώνει την χώρα , έχοντας και πολιτική εμπειρία και επιστημονικό επίπεδο .

    3. Πού είναι οι λοιποί "κόκορες" που εμφανίζονται να αμφισβητούν τις επιλογές του και την ηγεσία του ?

    Δεν έχει νόημα να λέει κάποιος εξ αυτών ότι "υπάρχει" , αν δεν διατυπώνει μιά έστω όχι ριζικά αλλά πάντως διαφορετική άποψη όσον αφορά λύσεις για τα πρακτικά και ουσιώδη προβλήματα της χώρας .

    Προσωπικά τις τρομερές αυτές ημέρες που περνάμε , εγώ σημειώνω : την ασίγαστη και ορθολογική παρουσία του Γεωργιάδη , του Βρούτση και έστω του Μητσοτάκη.

    Πού είναι όλοι οι άλλοι ?

    Μήπως τελικά οι "κόκορες" είναι "κότες"?

    Γιατί κύριοι δεν συγκρούεστε με τους ψυχοπαθείς της Αριστεράς ? Τους φοβάστε ? Μήπως είστε πολύ Συντηρητικοί και δεν σας αρμόζει μιά τέτοια στάση ?

    4. Εδώ που φτάσαμε και όπως φτάσαμε , μπορεί κάποιος να μας πει , πως μπορούσαν και υπήρχαν εντός Ν.Δ. , άτομα σαν τον Καμμένο , τον Πολύδωρα , τον Νικολόπουλο ?

    Δεν είμαι και δεν υπήρξα μέλος της Ν.Δ. , αλλά κάποιος πρέπει να δώσει κάποια εξήγηση σε ανθρώπους σαν και εμένα που κάνω σταθερά την συγκεκριμένη κομματική επιλογή μόνο με ιδεολογικά κριτήρια και χωρίς κανενός είδους εξαρτήσεις .

    Ελπίζω ότι τους συγκεκριμένους δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ "στα πόδια μας" σαν "απολωλότα πρόβατα".

    5. Τι νόημα έχει η συνεχής επίκληση του "Καραμανλή" και της "ομάδας" του.

    Είναι η Ν.Δ. ιδιοκτησία του ?

    Δεν νομίζω . Το κοινωνικό σώμα που εκφράζει η Ν.Δ. δεν αποδέχεται τέτοιες καταστάσεις και καλό είναι να το ξεχάσουν όσοι το σκέφτονται ή το λένε.

    Ο ίδιος ο Καραμανλής είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος , με μειονεκτήματά του το ότι δεν εξήγησε πρωτίστως στους ψηφοφόρους του (και στον λαό γενικότερα) "τι συνέβη τότε" και βεβαίως τις εν πολλοίς άστοχες επιλογές προσώπων που τον πλαισίωσαν , κάτι που βεβαίως συνέβη και συμβαίνει και με τον Σαμαρά .

    Δεν θα έθετα θέμα ιδεολογικού στίγματος εκ μέρους του , αν και πολλοί θα το αποτολμούσαν.

    6. Πιστεύω ότι πολύ σωστά έθεσε εδώ στο Antinews νομίζω ο κύριος "Ψυχραιμίας" , ότι η αντίληψη του ποιός είναι "δεξιός" έχει να κάνει με συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα και όχι με την ιδεολογία του καθενός ή εν πάση περιπτώσει την κοσμοαντίληψη του.

    Επιβεβαιώθηκε στις μέρες μας ότι δεν υπάρχει ούτε καν ηθικός κώδικας και ότι στο μυαλό "αριστερών" (πρωτίστως) αλλά και "δεξιών" κυριάρχησε μόνον μία άποψη : "...ας μου τα δώσει εμένα και ας τα πάρει από όποιον θέλει...". Αυτό ήταν το κριτήριο ψήφου.

    Συναφώς επιβεβαιώθηκε επίσης ότι κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα είναι ο λαϊκισμός .

    Η κυριαρχία του συναισθήματος και η σχεδόν απόλυτη έλλειψη λογικής - αυτό εξάλλου αποτελεί και ακαταμάχητο το προσόν του Σοσιαλισμού .

    7. Δεδομένων όλων αυτών θεωρώ ότι η Ν.Δ. οφείλει να "οδεύσει" γρήγορα προς Συνέδριο.

    Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα .

    Οι επιλογές για την χώρα είναι λίγες και σημειώνω ότι βρίσκονται όλες από την φιλελεύθερη ιδεολογικά πλευρά.

    Άρα δεν τίθεται ιδεολογικό θέμα .

    Απαιτούνται όμως η κατάλληλη στρατηγική και επιδέξιες τεχνικά λύσεις .

    Η επιλογή νέου αρχηγού φυσικά και δεν απαγορεύεται αν η πλειοψηφία το εγκρίνει , αρκεί όμως να "κομίζει" κάτι συνταρακτικά καλύτερο από τον υπάρχοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μόνος πολιτικός που έχει το σθένος και τα προσόντα να αναλάβει στο χάος είναι ο Σαμαράς. Το απέδειξε το 2012, είμαστε αχάριστοι, έρχεται πάλι το χάος. Θα ξαναχρειαστεί λοιπόν και αυτή το φορά επειδή δε θα έχει συγκυβέρνηση, θα μπορέσει να μας απαλλάξει οριστικά από πολλά στραβά που το πασόκ προστάτευσε και δε θα δυσκολευτεί τόσο πολύ να πείσει τους ξένους όπως τότε ότι είναι τίμιος και δεν είναι ΤσιπροβαρουφακόΓΑΠας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτη φορά αριστερά αλλά και… τελευταία-Έρχεται και η σειρά των άγαμων θυγατέρων!!!
    manolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάνεται η μπάλα, σύντροφοι!
    Το Σαββατοκύριακο μάθαμε ποια θα είναι τα πρώτα νομοθετήματα της νέας κυβέρνησης. Δωρεάν ρεύμα και σίτιση για 300.000 νοικοκυριά, επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ., ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο, ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Κανένα από τα παραπάνω, σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν θα πάρει την έγκριση των «θεσμών». Όμως όλα τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, λένε πως αυτή η έγκριση είναι απαραίτητη και «δείχνουν» μονομερείς ενέργειες. Λογικό μιας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο επηρεάζουν είτε τις μεταρρυθμίσεις, είτε τον προϋπολογισμό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο επικεφαλής του EuroWorkingGroup Τόμας Βίζερ χαρακτήρισε την ρύθμιση των 100 δόσεων «ατυχή επιλογή».

    Η Δ.Ε.Η. και οι εργαζόμενοι της υπέγραψαν νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση εργασίας. Μεαυξήσεις της τάξης του 8-10% και κάμποσα προνόμια. Την ίδια ώρα που η εταιρεία ψάχνει τρόπους να διαγράψει €400 εκατομμύρια μη εισπράξιμες απαιτήσεις, από τις συνολικές επισφάλειες του €1,7 δισ. Πρόσθετα δε, πρέπει να καλύψει την προς νομοθέτηση δωρεάν παροχή ρεύματος, ένα κόστος περί τα €100 εκατομμύρια ετησίως. Όλα αυτά τα ποσά βέβαια, θα επιβαρύνουν τελικά τον καταναλωτή.

    Ο υπουργός Υγείας κύριος Κουρουμπλής μείωσε την χρηματοδότηση των δημοσίων νοσοκομείων κατά 49%. Το ύψος της περικοπής, €40 εκατομμύρια. Για να χρησιμοποιήσουν τα αποθεματικά τους πρώτα, όπως απαιτεί το Γ.Λ.Κ. Αυτό έδωσε σαν εξήγηση τουλάχιστον ο ίδιος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ταυτόχρονα εξήγγειλε την πρόσληψη 1.000 ιατρών που έχουν ήδη πέτυχει στο Α.Σ.Ε.Π., την προκήρυξη 5.000 επιπλέον θέσεων ιατρών και την θεσμοθέτηση της αμειβόμενης εξάμηνης πρακτικής εξάσκησης των τελειόφοιτων νοσηλευτών. Ένας πρόχειρος υπολογισμός δίνει ένα ετήσιο κόστος, περί τα €150 εκατομμύρια ετησίως. Ποιος θα πληρώσει; Φυσικά οι ασφαλισμένοι και ο Έλληνας φορολογούμενος.

    Ο υπουργός Π.Α.Π.ΕΝ. κύριος Παν. Λαφαζάνης, ανακάλεσε την Αρχιτεκτονική και Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη του μεταλλείου χρυσού στις Σκουριές. Για επανέλεγχο. Αν τα ασφαλιστικά μέτρα, που προτίθεται να καταθέσει η εταιρεία εξόρυξης δεν γίνουν δεκτά, το αποτέλεσμα θα είναι διακοπή λειτουργίας του ορυχείου. Αριθμός εργαζομένων: περίπου 2.000!

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε πως θα καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις του κράτους τον Μάρτιο. Σωστή κίνηση. Είναι όμως αρκετή για να καθησυχάσει τις μεγάλες ανησυχίες που υπάρχουν; Έπειτα από τον ορυμαγδό ατυχών δηλώσεων που υπονοούν ακριβώς το αντίθετο; Ποιες ανησυχίες καθησυχάζονται άραγε, όταν γίνεται γνωστό πως μεταφέρονται τα ρευστά διαθέσιμα του O.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στην Τράπεζα της Ελλάδος; Ειδικά όταν οι γνώστες λένε ότι πρόκειται για παράβαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

    Ο ΥΠΟΙΚ δήλωσε πως θα «στύψουμε την πέτρα» για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις Μαρτίου προς το Δ.Ν.Τ. Δεν ανέφερε τίποτα για την δόση Απριλίου ύψους €448 εκατομμυρίων. Αλλά ανέφερε πως οι αποπληρωμές προς την Ε.Κ.Τ. είναι «υπό συζήτηση με τους εταίρους και τους θεσμούς». Την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως αυτή απολαμβάνει το ίδιο καθεστώς με το Δ.Ν.Τ., όσον αφορά το χρέος χωρών μελών της Ευρωζώνης, λόγω καταστατικού της και Ευρωπαϊκών Συνθηκών. Σήμερα δε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δήλωση του Jeroen Dijsselbloem πως η Ελλάδα πρέπει να βιαστεί για τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις, ώστε να πάρει χρήματα, απάντησε πως «δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση».

    Αν με όλα τα παραπάνω σκέφτεστε λέξεις και φράσεις όπως «χάος», «χαμός», «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα», πολύ σωστά σκέφτεστε. Και η αγορά βοά πως το πρόβλημα ρευστότητας είναι εξαιρετικά μεγάλο. Η οικονομία έχει «παγώσει». Είναι πράγματι απορίας άξιο τι ακριβώς σκέφτεται και σχεδιάζει η κυβέρνηση. Μέχρι πρόσφατα η μη εμφανής ύπαρξη σχεδίου έμοιαζε αιτιολογημένη, λόγω διαπραγμάτευσης. Λόγος που δεν υφίσταται πλέον. Τουλάχιστον προς το παρόν. Άρα;

    Προσωπικά πάντως, όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε όλοι τις τελευταίες μέρες, μου φέρνουν στο μυαλό μία άλλη φράση. Αυτήν που άκουσα κάποτε να φωνάζει γυμναστής ωρυόμενος, σε ένα προαύλιο Γυμνασίου:

    «Την χάνετε την μπάλα, κοπέλες μου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ανήμποροι... βλέπουν τη χώρα να βουλιάζει

    Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας ας τα παρατήσει προτού μας ρίξει στο παγόβουνο.

    Τέτοια κατάντια για τη χώρα πράγματι δεν έχει ξαναγίνει. Τέτοιο μπάχαλο από μια κυβέρνηση μόλις ενός μήνα, ίσως στην παγκόσμια ιστορία να μην έχει καταγραφεί.

    Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά, παίζουν με το μέλλον της χώρας και νομίζουν ότι κυβερνούν. Τέτοιες αλληλοαναιρέσεις, τέτοιες αυτοδιαψεύσεις και τέτοιο χάος στο μυαλό κορυφαίων στελεχών δεν έχει προηγούμενο. Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά για μια πολύ σοβαρή υπόθεση: Τη σωτηρία της πατρίδας.

    Ακόμη κι αν η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν κακή, μπροστά σ' αυτό το χάλι που μας κυβερνά φαντάζει με... Παράδεισο. Μόλις 32 μέρες από τότε που ορκίστηκε η... πρώτη φορά αριστερά και τα πάντα μοιάζουν σα να έχουν περάσει χρόνια. Μια κυβέρνηση με σοβαρά εσωτερικά προβλήματα. Στελέχη βγαίνουν και λέει ο καθένας ότι του γουστάρει. Ο υπουργός Οικονομικών αμφισβητείται από τον μισό ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός μονίμως απών, έχει πάθει τον ίδιο «ιδρυματισμό» του Μαξίμου που έπαθαν και πολλοί προκάτοχοί του. Αφήνει τον Βαρουφάκη να εκτίθεται, αφήνει τη χώρα να διαλύεται και το μόνο που κάνει είναι να εξυφαίνει σενάρια συνωμοσίας και να τσακώνεται με άλλους πρωθυπουργούς, δημιουργώντας ένα πολύ αρνητικό περιβάλλον για τη χώρα.

    Αυτοί που έλεγαν ότι «η ελπίδα έρχεται» έχουν καταφέρει να την σκοτώσουν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Και η Ελλάδα ζει το απόλυτο μπάχαλο. Αυτό που ο Βαρουφάκης λέει κομψά «δημιουργική ασάφεια» είναι ουσιαστικά το χάος.

    Δεν είναι ότι ο υπουργός δίνει καμιά δεκαριά συνεντεύξεις την ημέρα ακκιζόμενος και μοιάζει με «φτιαγμένο» ακούγοντας τη φωνή του. Είναι ότι έχει παρουσιάσει τόσα διαφορετικά σενάρια για την οικονομία που κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Πότε λέει ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ αλλά όχι στα βασικά προϊόντα, αλλά σε ένα που δεν θα έχει σημασία. Λίγο μετά λέει ότι θα αυξομειωθούν οι συντελεστές ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος, ενιαίος στο 15%-16%. Και προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στην κοινωνία και την οικονομία ενώ μέσα από την κυβέρνηση λένε ότι δεν ξέρει τι λέει. Μάλιστα άλλο στέλεχος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Μπαλάφας λέει ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα ποτά και τα τσιγάρα.

    Κι αν για τον ΦΠΑ η σύγχυση δεν κοστίζει τόσο για σκεφτείτε τι γίνεται με το χρηματοδοτικό κενό. Η χώρα είναι στην κόψη του ξυραφιού και δεν έχουν συγκεκριμένο σχέδιο πριν χρεοκοπήσουμε. Μαζεύουν σαν τους ζήτουλες τα αποθεματικά των Ταμείων για να πληρώσουν το ΔΝΤ αλλά και πάλι τα νούμερα δε βγαίνουν. Την ίδια στιγμή ο ένας λέει ότι θα ζητήσουμε παράταση και ο άλλος λέει ότι θα χύσουμε αίμα για να πληρωθούν οι δόσεις. Και μόλις έρχεται το μαντάτο από την Εσπερία ότι μη αποπληρωμή σημαίνει στάση πληρωμών τι κάνουν; Βάζουν την ουρά στα σκέλια και κάνουν συσκέψεις όπου αποφασίζουν να στείλουν τον Βαρουφάκη στο Eurogroup με «πακέτο προτάσεων» που θα πείσουν τους δανειστές. Ελπίζουμε μόνο να μην πάει με τίποτε θεωρίες των παιγνίων και τον πάρουν πάλι στο ψιλό οι άλλοι υπουργοί.

    Κι όλο αυτό το χάος συμβαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να κερδίζει μέρες από τον κυβερνητικό της βίο αλλά δεν κάνει τίποτε για να ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σταθεροποίησης της Ελλάδας. Οι μισοί θέλουν να βγούμε από το ευρώ, οι άλλοι μισοί να μείνουμε στην ευρωζώνη αλλά να κάνουμε ό,τι μας γουστάρει. Κανένας σοβαρός σ' αυτή την κυβέρνηση και σ' αυτό το κόμμα υπάρχει;

    Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας ας τα παρατήσει προτού μας ρίξει στο παγόβουνο. Μπορεί να έχει «ψηλώσει» βλέποντας τις δημοσκοπήσεις, όμως, όταν το καράβι θα βουλιάξει δεν θα έχει που να κρυφτεί.

    Αν πάλι θέλει να δείξει πατριωτισμό και να σώσει τη χώρα ας κάνει το συντομότερο δυνατόν τις κινήσεις που θα την βγάλουν από το αδιέξοδο. Ας διώξει δύο – τρεις που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε καραγκιόζ μπερντέ και ας πάρει τις αποφάσεις του για το ποιος θα ακολουθήσει και ποιο θα είναι το μέλλον της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα ρε φιλε ..μην,,σκισει κανενα καλτσοννννν...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον Καλαματιανό θα περιμένω να τοποθετηθεί ο Pinokio για να διαμορφώσω άποψη . Ο Pinokio όμως πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για την ΝΟΔΕ γιατί θα μας το κλείσει το μαγαζί ο Θόδωρας .

    RINOKIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ . Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ . ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ 40% ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.43 εγώ έχω ένα λόγο παραπάνω για να συμφωνήσω μαζί σου ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
    2. Ο Κυριάκος καλός είναι , ήταν και Doberman του Σαμαρά .

      Διαγραφή
  13. Τον τύπο που βρίσκεται σε παραλήρημα και στηρίζει ακόμη ΝΔ Ιακχε να τον κόψεις γιατί μας έχει σπάσει τα αρχίδια μας .
    Είπαμε , έχουμε ελεύθερη διακίνηση ιδεών
    και όχι ελεύθερη διακίνηση μαλακιών του κάθε ψυχάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο εξάδελφος του πρωθυπουργού...
    ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ....

    Πρώτη φορά Αριστερά ή και τώρα όπως παλιά;...

    Ναι, είναι σημαντική είδηση ότι ο πρωθυπουργός διόρισε τον ξάδερφό του, Γιώργο Τσίπρα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, σύμβουλο του υπουργού. Πιο σημαντική όμως είναι ότι ο ξάδερφος ΔΕΝ είναι διεθνολόγος (δηλαδή Πολιτικός Επιστήμονας που έχει ειδίκευση στα ζητήματα της Διεθνούς Πολιτικής και των Διεθνών Σχέσεων) όπως γράφουν τα διάφορα ΜΜΕ, αλλά ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. Ο Γιώργος Τσίπρας απλά αρθρογραφεί πάνω σε θέματα διεθνών σχέσεων. Αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τον πλασάρει (ή να πλασάρεται) ως ειδικό σε ζητήματα διεθνούς πολιτικής, αντικείμενο που σπουδάζεται στα πανεπιστήμια. (Και ο Νανόπουλος ξέρει να φυτεύει ντομάτες, αλλά γεωπόνος δεν είναι).
    Για την ιστορία, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει γραπτώς, το 2008, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Το Φλεβάρη του 2006 κατέθεσα το πτυχίο μου στη στελέχωση τεχνικής εταιρίας από κοινού με τον ξάδελφο μου και μηχανολόγο μηχανικό Γ. Τσίπρα, συστήνοντας ομόρρυθμη τεχνική εταιρία. Η εν λόγω ομόρρυθμη εταιρία από το Φλεβάρη του 2006 ως σήμερα δεν έχει να επιδείξει σημαντικό απολογισμό».
    Συμπέρασμα: είσαι γιατρός παθολόγος με ειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη και ψάχνεις για δουλειά; Κανένα πρόβλημα αδερφέ! Αν στον ελεύθερο χρόνο σου διαβάζεις και λογοτεχνία, ζήτα από τον υπουργό παιδείας να σε διορίσει φιλόλογο στα Γιάννενα.
    Στις λεπτομέρειες θα κολλήσουμε;
    πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ψήφισα την Ντόρα γιατί θυμόμουν το 1993. Στις παρούσες συνθήκες και εφόσον η εκλογή νέου αρχηγού γίνει από την βάση, θα ψηφίσω τον Αντώνη Σαμαρά γιά τους κάτωθι λόγους: 1) Έχω την εικόνα ότι είναι έντιμος, εργατικός και αποφασιστικός. 2) Του αφαιρέθηκε η δυνατότητα να ολοκληρώσει την τετραετία και να κριθεί (αυστηρά) στο τέλος της θητείας του λόγω της ανήθικης ανατροπής του μέσω της προεδρικής εκλογής (και με τις χιτλερικές ψήφους κατά τον ΣΥΡΙΖΑ). 3) Επί των ημερών του μπήκε η εγκληματική ηγεσια της Χ.Α στην φυλακή. 4) Είχε την υπευθυνότητα και το θάρρος ναλλάξει την αντιμνημονιακή του ρητορική και να οδηγήσει (με τον Βενιζέλο) την χώρα σε ασφαλή νερά. Η Ντόρα δεν θα πρέπει να θέτει θέμα ηγεσίας, θα πρέπει να βοηθήσει στην ενότητα του κόμματος γιατί δοκίμασε και αποδοκιμάστηκε από το εκλογικό σώμα. Υ.Γ. Δεν είμαι στο Δημόσιο, δεν είμαι βολεμένος του Σαμαρά (προσωπικά επιβιώνω δύσκολα όπως οι περισσότεροι συμπολίτες μου) ούτε πήγα ποτέ σε κανένα βουλευτικό γραφείο. Πάντοτε κινήθηκα και κινούμαι στον ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ