Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΖΙΤΖΙ ΚΑΙ ΒΙΤΜΑ ;

o iakxos: ΤΖΙΤΖΙ , ΤΟ ΧΥNEIΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ... "ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΣΟΥ...: ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ... Εγκλωβισμένος από τον Γιάννη Μωϋσιάδη - Βίτμα είναι προς το παρόν ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μια γκ...


Σημαντικά ευρήματα από τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής», τόσο σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και Αυτοδιοίκησης, ερευνώντας την «πρόθεση ψήφου» στις Ευρωεκλογές & τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, για τις Περιφέρειες Αττικής & Κεντρικής Μακεδονίας.
 
- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (α' γύρος): Προβάδισμα για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα με 23,8% και ακολουθούν: Γιάννης Ιωαννίδης με 18,5%, Μάρκος Μπόλαρης με 10,6%, Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 9,4%, Γιάννης Ζιώγας με 4,0%, Νίκος Χρυσομάλλης με 2,1% και Μιχάλης Τρεμόπουλος με 2,0%.
 
Στον β' γύρο τα στοιχεία της δημοσκόπησης «βγάζουν» Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Απόστολο Τζιτζικώστα και συγκεκριμένα στα πιθανά «ζευγάρια»:
 
Απ. Τζιτζικώστας Vs Γ. Ιωαννίδης: 34,2%
Απ. Τζιτζικώστας Vs Μ. Μπόλαρης: 43,0%
Απ. Τζιτζικώστας Vs Δ. Χαραλαμπίδου: 45,2%
Γ. Ιωαννίδης Vs Μ. Μπόλαρης: 39,5%
Γ. Ιωαννίδης Vs Δ. Χαραλαμπίδου: 43,5%.
 
Mε βάση τα ανωτέρω ο ΤΖΙΤΖΙ επαναπαύεται στο δόγμα ότι "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις"  αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
 
Ο Γιάννης Μωϋσιάδης-Βίτμα είναι τόσο αντιπαθής που δεν μπορεί να βρει ούτε περιφερειακό σύμβουλο να τον προτείνει στον Τζιτζικώστα ο οποίος εάν δεν λάβει σύντομα τα μέτρα του (άμεση αντικατάσταση του ποντικομούρη) θα βρεί στην κάλπη μόνο τους ψήφους της ομάδας του γερόλυκου  Αντώνη Νυχτοπάτη και ο Μάρκος θα "κάνει πάρτυ" στα Σέρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ