Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ...

 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ




 Η μοναδική αλήθεια για τον χυτυ Σερρών: Με guest - star τελικά η παρουσίαση του Σωκράτη απ...:    Τον καρπαζοεισπράκτορα της τρικομματικής παρωδίας κάλεσε η ΕΣΑΝΣ προκειμένου να πείσει τους Σερραίους για τα απορρίμματα ! Οι πρωτε...

Τον καρπαζοεισπράκτορα της τρικομματικής παρωδίας κάλεσε η ΕΣΑΝΣ προκειμένου να πείσει τους Σερραίους για τα απορρίμματα !

Οι πρωτεργάτες Αγγελίδης - Κοτσακιαχίδης - Καλαθάς ,  δεν πείθουν αφού τους πήραν χαμπάρι και οι πέτρες .
Τι αναμένεται να μας πει όμως ο εκπρόσωπος του Φούχτελ ?

Μα φυσικά ότι η τιμή που πέτυχε η ΕΣΑΝΣ αποτελεί παγκόσμια επιτυχία 

Ότι είναι προς το συμφέρον κάθε Σερραίου να έχει νταβατζή που θα διαχειρίζεται τα σκουπίδια του για 27 χρόνια ΆΛΛΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Αναμένεται επίσης η βράβευση του πρώην νομάρχη Φωτιάδη διότι , παρότι υπήρχε ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ για δημιουργία ΧΥΤΑ , αυτός κατάφερε με τις ενέργειές του καταπατώντας κάθε αίσθηση δικαίου κι έχτισε το ακυρωμένο έργο με τις πλάτες του εφιάλτη της Ελλάδος ΓΑΠ

Βραβείο καινοτομικής ιδέας θα απονείμει στον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Μωυσιάδη, διότι πρωτοτύπησε κι εξέδωσε άδεια λειτουργίας για Χ.Υ.Τ.Σ.Α. όταν οι κάτοικοι κατάφεραν και τους έκλεισαν για 12 μέρες .

Και τέλος αναμένεται να βραβεύσει όλο το ΔΣ της ΕΣΑΝΣ το οποίο κατάφερε πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, να φέρει τον νομό στα δικά τους αδιέξοδα ώστε να προκύψει "ο Σωκράτης"  κι ο κάθε Σωκράτης  ως μάνα εξ ουρανού .

Καλή λευτεριά Σερραίοι

12 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ...ΟΛΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΥΤ-Υ Ή ΧΥΤ-Α ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΩΣ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ "ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ "ΜΑΛΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΩ.....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ .......ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ...ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ....ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΙΖΕΡΑ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΟ .....ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ....
    Ο ΚΥΡ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΥΤ.....
    ΤΩΡΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑ....ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΕΟΜΕΝΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ ,,,ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ?
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΣΟ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ..
    ΑΝ.....
    ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ....'Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..... ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ
    ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TEΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ. ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.ΑΣ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΔΑΗΡΕΤΖΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

      Διαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΠΡΟΚΛΙΣΗ
    ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΦΙΛΙΩ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙΚΑ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 800€.
    ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ......
    ΜΠΟΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την εκλογή του Ηλία Γκότση τα ρούχα θα δοθούν πίσω . Θα είναι η πρώτη απόφαση που θα πάρει για να αποκατασταθούν οι αδικίες .

      Διαγραφή
  3. ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ.ΜΟΝΟ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΡΓΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΧΥΤΥ .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλύπτουμε τα έγγραφα για την επιδοτούμενη βίλα της πεθεράς του κ. Καμμένου
    Από antinews.gr στις 04/01/2014
    Σε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχτισε σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση τουριστικού καταλύματος, προέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του Σκάι.

    «Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία με τον κ. Λιάπη. Πρόκειται για τον κ. Καμμένο. Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «αν συμβαίνει, είναι ηθικά απαράδεκτο και φαντάζομαι και ποινικώς κολάσιμο».

    Η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις δηλώσεις Γεωργιάδη ήταν άμεση. Σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Γεωργιάδης «μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή».
    «Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του» πρόσθεσαν.

    Μέχρι όμως να ανοίξουν τα δικαστήρια και να καταθέσουν οι ΑΝΕΛ την μήνυση και την αγωγή κατά του κ. Γεωργιάδη, μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν τι λένε τα έγγραφα που δημοσιεύουμε στη συνέχεια; Μήπως δικαιώνουν τον υπουργό Υγείας; Επίσης, μπορούν να μας πουν σε ποιόν ανήκει το σπίτι, την φωτογραφία του οποίου δημοσιεύουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι από το ANTINEWS είναι έγκυρο , γράφει και ο Μουρούτης εκεί . Άντε ρε φασιστοειδή του Σαμαρά , έχετε κάνει την Ελλάδα μπουρδέλο και μιλάτε από πάνω .

      Διαγραφή
  5. Καμμένος σε πλήρη σύγχυση
    Δημοσιεύσαμε χθες τα έγγραφα που αφορούν την επιδοτούμενη βίλα της πεθεράς του κ. Καμμένου ρωτώντας τους ΑΝΕΛ να μας εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται, χωρίς κανέναν απολύτως σχολιασμό.

    Το θέμα απασχόλησε την σημερινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στο ΣΚΑΙ, όπου ο κ. Καμμένος αντί να απαντήσει σε όσα γράφουμε επιδόθηκε κατά την προσφιλή του τακτική σε ένα οχετό παραπληροφόρησης και ύβρεων, νομίζοντας ότι θα τρομάξουμε. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

    Με κατηγόρησε για «εγκατάλειψη νεκρού» σε τροχαίο ατύχημα. Πότε έγινε αυτό κ. Καμμένε και δεν το ξέρω; Αν αναφέρεστε σε ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε πριν είκοσι σχεδόν χρόνια σας πληροφορώ ότι εκτός της συνεπιβάτιδος φίλης μου που έχασε δυστυχώς την ζωή της τραυματίσθηκα κι εγώ σοβαρά και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Πως λοιπόν “εγκατέλειψα νεκρό”, αφού επιβαίναμε και οι δύο στο ίδιο αυτοκίνητο; Να σημειωθεί ότι εκτός του γεγονότος ότι όπως αποδεικνύεται από τις δικαστικές αποφάσεις δεν οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητο, το τελευταίο καταστράφηκε ολοσχερώς και κανένας δεν μπορούσε να εγκαταλείψει κανέναν, πλην του μάταιου αυτού κόσμου.

    Κατά τα άλλα είναι ντροπή εσείς ένας διαπρύσιος υποτίθεται πολέμιος της τρομοκρατίας να κατηγορείται ως “συνεργάτη της ασφάλειας” εμένα επειδή αποκάλυψα τα αρχεία της Στάζι και οδήγησα την τρομοκρατική οργάνωση του ΕΛΑ στα δικαστήρια. Ξεχνάτε ασφαλώς τις δημόσιες ευχαριστίες που είχατε απευθύνει τότε εκ μέρους της ΝΔ σε εμένα και την αείμνηστη Αριστέα Μπουγάτσου για την έρευνα που κάναμε στα αρχεία της Στάζι. Να υποθέσω λοιπόν ότι τώρα αλλάξατε πάλι γνώμη και υιοθετείτε πλήρως την επιχειρηματολογία των τρομοκρατών, του Indymedia και του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου, δίνοντας καλές εξετάσεις απέναντί τους;

    Βασίλης Ζήσης
    antinews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ANTINEWS ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :
      1. ΠΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ( ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ή ΔΙΨΗΦΙΟ )
      2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ. ΔΕΥΤΕΡΟ Ή ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
      3. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ .

      Διαγραφή
  6. ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΕΠΤΑ (7) ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ.....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ....
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ .......ΠΑΠΑΡΕΣ
    ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.......ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ- ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ...................ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 10.55 Κ 3.03 ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ 800 ΑΠΟΤΗ ΔΕΥΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ