Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΘΥΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η συζήτηση για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της ΧΑ είναι, ως συνήθως, παρανοϊκή, βασισμένη άλλοτε σε άγνοια κι άλλοτε σε ενσυνείδητα ψεύδη, τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των γνωστών «κακοποιών» της ενημέρωσης, που υποδύονται τους δημοσιογράφους.Αποτέλεσμα η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και η δημιουργία άσκοπου θορύβου και αγανάκτησης. Για τον σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, δεν το συζητάω. Τα καθεστωτικά Montblanc, που πιάνουν τη διαπλοκή με λευκό γάντι, ασελγούν σε αμφότερα.

Η κυβέρνηση, ως ώφειλε, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το σύνολο των υποθέσεων που σχετίζονται με την ΧΑ, μετά την δολοφονία του Φύσσα. Αν δεν το έκανε, αν δεν επιδίωκε κάτι περισσότερο από την ως τώρα αντιμετώπιση, θα την κατηγορούσαν όλοι για ολιγωρία.

 Επιλήφθηκε λοιπόν η δικαιοσύνη. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις και άσκησε διώξεις, ενώ εξεδόθησαν εντάλματα σύλληψης. Η ΧΑ αντέδρασε με κατηγορίες για συμπαιγνία κυβέρνησης και δικαιοσύνης, σκευωρία και πολιτική δίωξη. Όταν στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις βουλευτές, με σωρευτικά όλους τους περιοριστικούς όρους που προβλέπει ο νόμος, η ΧΑ ξέχασε την σκευωρία κι άρχισε τους διθύραμβους για την δικαιοσύνη, την «κατάρρευση της συνωμοσίας» των …Εβραίων, κατά προτίμηση, ζήτω του ανακριτή κι απάνω τούρλα. Αντιστοίχως, οι σκιντζήδες αναλυτές αρχίσανε να εκφράζουν «οργή», «έκπληξη» και τρία αυγά Τουρκίας. 

Εκστρατεία με υπονοούμενα για τον ανακριτή, ευθείες βολές κατά της δικαιοσύνης, κατηγορίες κατά της κυβέρνησης για προχειρότητα και μερικοί μερακλήδες ζητούσαν για μεζέ το κεφάλι του Δένδια και του Αθανασίου, προφανώς γιατί δεν …παρενέβησαν στο έργο της δικαιοσύνης, ώστε να ικανοποιηθεί η … «Αυγή» κι ο όχλος. Άστε δε, που επειδή προφανώς γι’ αυτούς «το μέγεθος μετράει», μερικών τους φαινόταν …μικρό το πόρισμα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Την επομένη ο ανακριτής προφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά, οπότε η ΧΑ ξαναβάζει τους δικαστές στο κάδρο της σκευωρίας κι άειντε πάλι όλοι όργανα των ακατανόμαστων, που κλέβουν παιδάκια και τα σκοτώνουν για να ζυμώσουν τα άζυμα με το αίμα τους.

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία επισήμως είπε να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Ο Νταβανέλος όμως, μέλος της ΚΕ, που έχει πιάσει αράχνες έξω από τα Χειμερινά Ανάκτορα να περιμένει τον Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν («Τρότσκυ»), όπως και διάφοροι αναλυτές του απευθυσμένου, το πρωί της Πέμπτης στο ΣΚΑΙ άφησε τα υπονοούμενα του για την δικαιοσύνη, λόγω της μη προφυλάκισης των τριών. Η Κουμουνδούρου βέβαια, όπως και για τους απολογητές κουκουλοφόρων και τρομοκρατών στις τάξεις της, θα το ρίξει στις προσωπικές απόψεις.

Το αποτέλεσμα απ’ όλο αυτό το καφριλίκι, ήταν φυσικά η παραπληροφόρηση του λαού και η υπονόμευση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δικαιοσύνη. Σε αυτό βοηθούσαν ακόμη και συνάδελφοι, που θα φύγω από τον μάταιο αυτό κόσμο με την απορία πως μπορούν να σχολιάζουν υποθέσεις στις οποίες δεν συμμετέχουν ως παράγοντες, δικογραφίες που δεν έχουν διαβάσει και δεν έχουν ήδη ούτε με κυάλια.

Η απλή αλήθεια είναι η εξής: Για να ασκηθεί ποινική δίωξη αρκούν επαρκείς (αποχρώσες) ενδείξεις. Ο Εισαγγελέας λοιπόν έκρινε πως ήταν επαρκείς κι είναι άσχετο αν το πόρισμα είναι 9 κι όχι 15 ή 20 σελίδες. Το πόρισμα δεν είναι το κατηγορητήριο, δεν είναι η δικογραφία, η οποία τώρα συλλέγεται και θα είναι ογκώδης. Αυτή είναι η δουλειά του ανακριτή.

Για να προφυλακιστείς πρέπει να θεωρήσουν ανακριτής κι εισαγγελέας πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, πως είσαι επικίνδυνος να ξανακάνεις εγκλήματα και να ‘σαι ύποπτος φυγής και για να καταδικαστείς χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη πυκνότητα αποδείξεων, ήτοι βεβαιότητα χωρίς ούτε ελάχιστες αμφιβολίες. Όταν όμως το πλαίσιο ποινής που απειλείται είναι κάθειρξη 5 έως 10 έτη, όπως στους τρεις βουλευτές, που κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, τότε η επικινδυνότητα προϋποθέτει προηγούμενες αμετάκλητες καταδίκες και το «ύποπτος φυγής», να σ’ έχουν πιάσει να προσπαθείς να την κοπανήσεις, να προετοιμάζεσαι με πράξεις για την φυγή σου. Στους τρεις βουλευτές δεν υπήρχαν αυτές οι ρητές προϋποθέσεις, άρα ο ανακριτής ΔΕΝ μπορούσε και δεν έπρεπε να τους προφυλακίσει. Θα ήταν παράνομο.

Τα δε περί δεμένης ή μη δεμένης δικογραφίας είναι άλλο ένα ηλίθιο συμπέρασμα. Μα η επιβολή περιοριστικών όρων, προϋποθέτει την σύμφωνη κρίση ανακριτή κι εισαγγελέα, πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τέλεσες την πράξη. 

Αλλιώς δεν θα έβαζε όλους του περιοριστικούς όρους του νόμου. Στην πράξη μπορεί να αφεθείς ελεύθερος με όρους και μετά να καταδικαστείς. Μπορεί να προφυλακιστείς και στην πορεία να αθωωθείς. Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να προκαθορίσει. Ανάλογα με την ελεύθερη κι ανεξάρτητη κρίση των δικαστών, που καλά θα κάνουν όλοι να το βουλώσουν και να τους αφήσουν ήσυχους. Τους φτάνουν οι ελλείψεις σε πόρους και μέσα, οι περικοπές στις αποδοχές τους. Δεν χρειάζονται και τον κάθε ανόητο από πάνω να τους λοιδορεί και συκοφαντεί. 

Γι’ αυτό και πρέπει να επανέλθει το αδίκημα της «περιύβρισης αρχής», όσο κι αν χοροπηδάει ωρυόμενη για το αντίθετο η αριστερά.

(Δημοσιεύεται στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”) 

6 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον ανήκεις στους ηλίθιους, οπότε δεν τίθεται θέμα πειθούς σου

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟ 1453 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ( ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ) ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

    Πάγωσαν όσοι έχουν σχέση με το Κυπριακό, όταν άκουσαν ότι ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης πρότεινε, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος μετέφερε και ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβού­τογλου φυσικά ενθουσιωδώς αποδέχθηκε μια νέα διαδικασία για την επίλυση του προβλήματος: για πρώτη φορά, ο Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής Οσμάν Ερτούγ θα επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα και θα έχει συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση! Ομοίως, ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρονικό­λας θα πάει στην Αγκυρα για να συζητήσει με την τουρκική κυβέρνηση. Πανευτυχής ο ηγέτης των Τουρκο­κυπρίων Ντερβίς Ερογλου. Αυτή η συμφωνία θα οδηγήσει σε Τετραμερή Διάσκεψη, πανηγύρισε.
    Ακατανόητη ορολογία σήμερα. Ο όρος «τετραμερής διάσκεψη» προκαλούσε φρίκη μισόν αιώνα πριν. Μέσω «τετραμερούς διάσκεψης» Τουρκίας, Ελλάδας, Τουρκοκυπρίων και Ελλη­νοκυπρίων είχαν επιβληθεί στην Κύπρο οι «προδοτικές», όπως τις αποκαλούσε τότε ακόμη και η Ενωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου, συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου που υπονόμευσαν την ανεξαρτησία της.

    Ξέσπασε θύελλα στην Κύπρο. Θύελ­λα αντιδράσεων. Το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, οι Οικολόγοι, ο πρόεδρος της Συμμαχίας των Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, όλα τα κόμματα και οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν την πραξικοπηματική κίνηση του προέδρου Ν. Αναστασιάδη να υποβάλει μια τόσο σημαντική πρόταση χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο. Στο νησί όλοι γνωρίζουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν που νομιμοποιούσε τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής του Αττίλα. Κανένας, λοιπόν, δεν θεωρεί «αγνές» τις προθέσεις του. Ούτε πιστεύει τις διαβεβαιώσεις του πως δεν θα γίνει Τετραμερής.

    Διέλυσε την οικονομία με την αρπαγή των καταθέσεων, θα εκχωρήσει τώρα και το μισό νησί στους Τούρκους ο Αναστασιάδης; Αυτό το ερώτημα θέτουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κύ­πριου προέδρου. Καθόλου δεν χάρηκαν από το γεγονός ότι η πόρτα του Λευκού Οίκου, που είναι επί σχεδόν δύο δεκαετίες κλειστή για τους Κύ­πριους προέδρους, άνοιξε διάπλατα για να συναντηθεί ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τον Ν. Ανα­στασιάδη. Εννοείται, αφού προηγουμένως Αναστασιάδης και Βενιζέλος είχαν συμφωνήσει να έρθει επισήμως στην Αθήνα ο Τουρκοκύ­πριος διαπραγματευτής.

    Αντεπίθεση Αναστασιάδη για να παραλύσει τις πολιτικές αντιδράσεις στην Κύπρο. Μια εβδομάδα μετά την ιστορική υποχώρηση προς την Τουρ­κία, τρεις δικαστές παρέδωσαν στην κυβέρνηση ένα πόρισμα που αποδίδει... πολιτικές (!!!) ευθύνες στον τέως πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστό­φια. Αν είναι ποτέ δυνατόν, δικαστές να αποδίδουν όχι ποινικές, όπως επιβάλλει το λειτούργημά τους και εφόσον υφίστανται, ευθύνες, αλλά πολιτικές! Πολιτικά καραγκιοζιλίκια.

    Έχωσε στη φυλακή και δύο ανώτατα στελέχη του ΑΚΕΛ ο Αναστασιάδης, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας - τον οικονομικό και τον οργανωτικό υπεύθυνο! Ιστορία με μίζες για το κόμμα, λέει η κυβέρνηση. «Σκευωρία» απαντά το ΑΚΕΛ. Βρώμικη υπόθεση.

    Ενεργειακό χαστούκι στην Κύπρο. Πολύ κατώτερα των προσδοκιών τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στο υποθαλάσσιο «Οικόπεδο 12» έδειξαν οι γεωτρήσεις. Δεν θα γίνουν σύντομα... «σεΐχηδες» οι Κύπριοι. Ενός κακού μύρια έπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΜΥΡΝΗ

    Όσοι νόμισαν ότι η κυβέρνηση έκανε κινήσεις "εξάρθρωσης" της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν παρά να δουν τα τηλεοπτικά κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ και ειδικά τα ωριαία επικά δελτία τους.

    Πρωταγωνιστής, πλέον, των τηλεοπτικών καναλιών είναι ένας: το νεοναζιστικό έκτρωμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή βρίσκεται, κατά παράδοξο τρόπο, στο επίκεντρο και προβάλλεται, με κάθε λεπτομέρεια, οποιαδήποτε κίνηση ή δραστηριότητα της ίδιας και των στελεχών της, ενώ όλα τα άλλα περιστρέφονται γύρω της.

    Η δικαιολογία ότι η παρουσίαση της νεοναζιστικής οργάνωσης γίνεται με δυσφημιστικό τρόπο, είναι απολύτως παραπλανητική και υποκριτική. Διότι η Χρυσή Αυγή προβάλλει, έτσι, όλα όσα πράττει, ενώ περνάει, ταυτόχρονα, στον πυρήνα των πολιτικών αντιπαραθέσεων. Όσο για τη δυσφήμιση δεν θα μπορούσε να γίνει αλλοιώς. Η επίκριση, όμως, από τα κανάλια, μάλλον, συνιστά ένα είδος ιδιόμορφης διαφήμισης.

    Η «εξάρθρωση» μπορεί, αν δεν ανατραπούν πολλές από τις σημερινές νοσηρές καταστάσεις, να εξελιχθεί σε ανέλπιστο δώρο για την ακροδεξιά και τις νεοναζιστικές αποφύσεις.

    Τα κανάλια «παίζουν» τη Χρυσή Αυγή γιατί υποτίθεται ή πράγματι, «πουλάει» και το «θέαμα» κόβει νούμερα στο μεταξύ τους ανταγωνισμό.

    Παίζουν, όμως, Χρυσή Αυγή και για άλλους πρόσθετους αλλά ανομολόγητους λόγους.

    Πρώτον: Διότι θεωρούν, ίσως, ότι με την αντι-χρυσαυγίτικη στάση τους εξαγνίζονται. Αποκτούν αντιφασιστικά ένσημα και αναβαπτίζονται στη συμπάθεια της προοδευτικής κοινής γνώμης από την οποία είχαν ξεκοπεί για χρόνια.

    Δεύτερον: Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι από τα πράγματα Χρυσή ευκαιρία για να σκεπαστούν τα εφιαλτικά οικονομικοκοινωνικά προβλήματα και οι δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις και προοπτικές.

    Απολαύστε, λοιπόν, χρυσαυγίτικο υπερθέαμα και θέσετε σε δεύτερη μοίρα το πρόβλημα που έφερε τη χώρα στη σημερινή εξαθλίωση και τραγωδία: τη μνημονιακή λεηλασία που κλιμακώνεται.

    Τη Δευτέρα (7/10) κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο ενός νέου βαθύτατα αντιλαϊκού προϋπολογισμού για το 2014 και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα νέα μέτρα που θα πρέπει να καλύψουν το δημοσιονομικό κενό των περίπου 5 δισ.

    Η Τρόικα δεν εγκρίνει τη δόση του 1 δισ., αν δεν γίνει δεκτό το «λουκέτο» και οι μαζικές απολύσεις στις αμυντικές βιομηχανίες και τη ΛΑΡΚΟ, όπως αν δεν κλείσει ο βάρβαρος ενιαίος φόρος ακινήτων και το πακέτο των απολύσεων στο δημόσιο, ενώ σε άμεσες περικοπές οδηγούνται επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ.

    Όλα τούτα, όμως, έχουν χαθεί από την επικαιρότητα, όπως έχουν χαθεί τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις, οι 900 που μένουν στο δρόμο από τη Sprider, τα νέα ρεκόρ της ανεργίας και κυρίως το επερχόμενο τρίτο μνημόνιο.

    Η επιχείρηση της ΝΔ κατά της «Χρυσής Αυγής» κατασκεύασε για το σύστημα ένα τεχνητό αντίπαλο, προνομιακό για τη ΝΔ και τα κανάλια, ενώ οι αντιφατικές κυβερνητικές ενέργειες, μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκές για την περαιτέρω κλιμάκωση της δράσης της νεοναζιστικής ΧΑ με τις κατάλληλες, πιθανόν, προσαρμογές.

    Αίφνης, η Χρυσή Αυγή (ΧΑ) θα μπορεί να εμφανίζεται διωκόμενη, με τον αρχηγό της στη φυλακή, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της κοινοβουλευτικής της ομάδας θα οργιάζει εντός και εκτός Βουλής με προνομιακή τηλεοπτική προβολή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοσιεύουμε καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του χρυσαυγίτη Κ.Π. (Β) και του Φαήλου Κρανιδιώτη (Α), μέλους της Π.Ε. της ΝΔ και συμβούλου του πρωθυπουργού.
    Ο Κ.Π. είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου και η συνομιλία κατεγράφη από το βαλιτσάκι μας στις 28/9, μία μέρα δηλαδή μετά τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων βουλευτών.

    A: Έλα ρε Κώστα, τι γίνεται ρε γαμώ το;

    B: Τι να γίνεται ρε Φαήλε, δε βλέπεις; Μας χτυπάνε από παντού. Κι εγώ δε ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό.

    Α: Εγώ του είπα του Νίκου [σσ. εννοεί το Μιχαλολιάκο] αλλά δεν τον είδα και πολύ πρόθυμο. Από κει και πέρα...

    Β: Ναι ξέρω, μου τα είπε.

    Α: Μόνο έτσι θα βρεθεί λύση Κώστα μου και θα κάνουν πίσω. Πες του κι εσύ να καταλάβει. Είδες πως κύλησε το πράμα με τον Μελισσανίδη... Ο μάγκας αυτός θα έπρεπε τώρα να εκτίει ισόβια με όλα αυτά που έχει κάνει, αλλά με το σωστό δικηγόρο και τα κατάλληλα κυβερνητικά κονέ... Ρε συ Κώστα, δεν μπορώ να βλέπω πατριώτες στη φυλακή, πονάει η ψυχή μου, τι να πω... Βλέπω και τους αριστερούς με τα φρεντοτσίνο να πανηγυρίζουν και μου 'ρχεται από τα νεύρα μου να μαδήσω το μούσι μου, γι αυτό το ξύρισα.

    Β: Τα ξέρουμε αυτά ρε Φαήλο, τα συζητήσαμε και με το Νίκο, τον Ηλία και τους άλλους, αλλά υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούν να σε πάρουν για δικηγόρο.

    Α: Τι πρόβλημα υπάρχει ρε; Ποιόν θα πάρετε δηλαδή; Τον Κούγια και το Δημητρακόπουλο που βγήκαν σεργιάνι σε κανάλια και ραδιόφωνα; Γιατί αυτοί νομίζεις ότι βγαίνουν όλη μέρα, κάθε μέρα; Για να πάρουν τη δουλειά. Μύρισαν φράγκα και τρέχουν σαν τα κοράκια. Δεν το πάνε ιδεολογικά αυτοί, εγώ θα δώσω και την ψυχή μου.. Έγραφα και στον Στόχο πριν μερικά χρόνια, ρώτα το Σάββα [σσ. εννοεί τον Χατζηπαρασκευά] να σου πει.

    Β: Όχι ρε, άλλο είναι το πρόβλημα. Θα στο πω στα ίσια. Το όνομά σου είναι που χαλάει τη δουλειά. Δεν μπορούμε ρε συ να έχουμε δικηγόρο που να τον λένε Φαήλο. Σκέψου το και λίγο αντικειμενικά. Αυτό το "Φαήλος" θυμίζει όνομα γκέι κομμωτή προσκεκλημένου σε μεσημεριανάδικο. Εμείς είμαστε Χρυσή Αυγή, θα μας κοροϊδεύει ο κόσμος με τέτοιο δικηγόρο και θα πέσουν κι άλλο τα ποσοστά μας. Ο Νίκος λέει θα προτιμούσε δικηγόρο που να τον λένε Λέλο παρά Φαήλο.

    Α: (κλείσιμο τηλεφώνου)

    Β: Έλα! Μ' ακούς..; Μισό, παίρνω το μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ