Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΜΕΓΚΛΑ, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ....


        ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ "ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ


Διαβάζω το 7ο θεμα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ του Επιθμελήτηρίου : "Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην ασυξηση μετοχικού κεφαλαίου του Φορέα Διαχείρησης Λαϊλια" (Εισηγητής Γ. Πασχάλης, Μέλος ΔΣ)

Βέβαια ο εισηγητής εκτός του γεγονότος ότι είμαι μέλος της γνωστής ομάδος Βίτμα-Νυχτοπάτη, είναι και "βαθειά νυχτωμένος" για το ζήτημα γιαυτό έρχεται ο iakxos να βαλει τα΄πραγματα στην θέση τους

Οπως σας είχα γράψει η ΑΝΕΣΕΡ "φύλαξε τον κώλο της" και άφησε εκτεθειμένη την Διεύθυνση Δασών που ανεύθυνα χωρίς να εξετάσει την νομιμότητα λειτουργίας του φορέα προχώρησε στην 10ετή παραχώρηση δασικής έκτασης στον Λαϊλιά για να δικαιούται να ενταχθεί ο Φορέας στο ευρωπαϊκο πρόγραμμα :   

 o iakxos: Η ΑΝΕΣΕΡ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 1...:  ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ' Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ...   ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 267.000 ΕΥΡΩ  εαν δεν ολοκληρω...

Oμως τα πραγματα είναι πολύ πιό σοβαρά Χρήστο μου !

Η ΑΝΕΣΕΡ μετα την δημοσιότητα που πήρε το ζήτημα περιέργως την ίδια ημέρα 11.12.2012 διορθώνει και συμπληρώνει την απόφασή της με "ΟΡΘΗ ΕΠΑΜΝΑΛΗΨΗ" για να μην βρεθεί προ απροόπτου και εκτεθεί ανεπανόρθωτα επειδή εντέχνως αγνόησε το άρθρο 265 του ν. 3463/2006



ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα το οποίο έχει και ποινικές ευθύνες φέρεται ότι δεν έχει συντάξει τον Ισολογισμό του 2011 αλλά δεν δημοσίευσε και το Ισολογισμό του 2012 ακόμη τον οποίο φέρεται οτι ενέκρινε η Α' Επαναληπτική Συνέλευση  την 16-7-2012 !!! και με την ψήφο του Επιμελητηρίου  δια του Πασχάλη.

Η εταιρεία όμως "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" σε τρεις ισολογισμούς (2010-2011-2012) έχει το υψος των ιδίων κεφαλαίων  κατώτερο του 50% του μετοχικού κεφαλαίου γι αυτό πριν συζητήσε σήμερα το θέμα Χρήστο μου , καλό θα ήταν να ζητήσετε απο τον Νυχτοπάτη να σας προσκομίσει τους τρεις τελευταίους Ισολογισμούς του Φορέα για του λόγου το αληθές.

Χρήστο μου, είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω ...

7 σχόλια:

  1. IAKXE, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε γέλιο που θα πέσει . Χρήστο στο ξαναλέω ΠΡΟΣΕΧΕ με αυτούς που έμπλεξες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τη μια του τα χωνεις του ´χρηστου σου ´ απο την άλλη του κανεις τον πεοθηλασμο μην τυχόν σου κόψει την επιδότηση παλιοτομαρο.χρηστο μου και Χρήστο μου παλιογλυφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΣΕ ΗΛΊΘΙΑ ... Ο IAKXOS ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

      Διαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ή ΤΟΥ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ. Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ , ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ... ΠΟΤΕ"

      Διαγραφή
  5. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ , ΤΟΝ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ