Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΣτΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ "ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ" ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ


ΣτΕ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
.
 



ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ (NA ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ) ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ


Δ ι α τ ά σ σ ο υ μ ε

1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της, με το οποίο προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).

2. Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2013

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Κωνσταντίνος Μενουδάκος


4 σχόλια:

  1. Σήμερα ο πρόεδρος του ΣτΕ διέψευσε τα περί διευκρινίσεών του για την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ . Όλη η παραπληροφόρηση έγινε από το ΑΠΕ , προφανώς με εντολή Σαμαρά και της παρέας του .
    Εσένα ΙΑΚΧΕ ο Μουρούτης και ο Κεδίκογλου σου λένε τι αναρτήσεις θα κάνεις ?

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ !

    SYRIZA PANTU !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ? ΜΟΛΙΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ , ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις. ο προεδρος λεει πως διατασσει την αναστολη της εκτελεσης της Κ.Υ.Α. η οποια προβλεπει την διακοπη του προγραμματος της ΕΡΤ και το να μεινουν ανενεργες οι συχνοτητες της .

    Για να παραπληροφορησεις ομως σημειωνεις με πρασινα γραμματα μονο αυτα που σε βολευουν , την διαταγη της αναστολης του προεδρου σε αυτα που σημειωνεις με εντονα πρασινα γραμματα την παραβλεπεις.

    Ιακχε καλο φρουτο εισαι και εσυ. Ρε θα σας παρει του ψηφοφορους ο Σαμαρας ,ακολουθει το προγραμμα σας και τις μεθοδους σας ,αυτες του αποφασιζομεν και διατασομεν . Με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου κυβερναει .

    Γιώτης

    Ολα αυτα τα κανει για το καλο των Ελλήνων λες; Την ΕΡΤ μηπως την κατηργησε για να πανε τα δικτυα διανομης ψηφιακου τηλεοπτικου σηματος στην διαπλεκομενη Digea των τουρκοκάναλων ; Ο διαγωνισμος ηταν να γινει τελος Ιουνιου ,και ποιος θα τα επαιρνε τα δικτυα ;Η ΕΡΤ , τωρα ποιος θα τα παρει; Για την Digea δουλευεις Ιακχε,ειτε τοξερεις ειτε οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, Η ΠΑΛΙΑ ΕΡΤ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ... ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣτΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΞΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η Κ.Υ.Α. ΜΕ ΣΚΟΠΟ "ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ".

      ΠΡΟΣΕΞΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ " ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 500 ΕΡΓΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 2.000

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ