Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

O ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ... ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ


ΑΔΥΝΑΤΗ Η  ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ"


o iakxos: ΟΙ "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ...: Θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια τις ιστορίες που μου διηγότανε η θεία μου η Ελπινίκη για την βουλγαρική κατοχή στα Σέρρας το 1941. Μο...

Μετά τον θάνατο του φερόμενου ως μεγαλομετόχου  της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Πέτρου Θεοδωρίδη, η διαδικασία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών καθίσταται προς το παρόν αδύνατη μέχρι οι νόμιμοι κληρονόμοι του αποδεχθούν την κληρονομιά του ... συνεπώς επι του παρόντος ακόμη και κάθε σκέψη μεταβίβασης είναι ΑΔΥΝΑΤΟΣ !!!

Η κατασταση όμως περιπλέκεται ακόμη περισσότερο διότι οι μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι μια "καυτή πατάτα" στα χερια του όποιου κατόχου της και υπάρχουν πληροφορίες ότι η οικογένεια αφού εχει τακτοποιήσει όλα τα κληρονομικά της από το 2011-12 (τυχαίο ; δεν το νομίζω) και το μόνο περιουσιακό στοιχείο που κληρονομεί είναι "οι αμαρτωλές μετοχές",  σκέπτεται να δηλώσει αποποίηση της κληρονομιάς, εντός του τετραμήνου που ορίζει ο νόμος , οπότε  όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη , αγαπητέ μου σχολιαστή "πιασ' τ'αυγό και κούρεφτο"


Εαν το σενάριο αυτό επαληθευθεί η μεταβίβαση των μετοχών περιπλέκεται σε δεδαλώδεις νομικές διαδικασίες ενώ εάν λήξει η θητεία του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου (εφόσον δεν παραιτηθούν ομαδικά ως κότες) θα πρέπει το Πρωτοδικείο να ορίσει προσωρινή διοίκηση, οπότε η ομαδα είναι ένα βήμα πριν την διάλυση  

Πέραν τούτου δεν υπάρχει εχέφρων επενδυτής στον πλανήτη που θα "πλησιάσει" τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εφόσον είναι ακόμη ανοικτό το ... "κοκό"

3 σχόλια:

  1. Με 2 λόγια...και απλά!!
    Πανσερραϊκός Γαζώρου!!!
    Όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε!!

    Ζίκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2014" ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ . 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟ 1964. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΜ , ΜΑΕ ΚΑΙ ΓΕΜΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτό σωστό!

    Ζίκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ