Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ...



Δηλαδή για να καταλάβω εαν πωληθεί το ποσοστό του κράτους στον ΟΠΑΠ , ο οποίος φέτος είχε μερισματική απόδοση 18% !!!!!   και εισπράξει το δημόσιο 800.000 εκατομμύρια ευρώ όταν αισίως το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ , θα έλθει ανάπτυξη και επενδύσεις στην Ελλάδα;

Χέσε μας ρε Νταλάρα (οικονομολόγε της οκάς)Μπρρρρρρρρρρρρρ Τζάκ

6 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα του μνημονίου γίνεται η μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος στη χώρα μας που έγινε ποτέ .
    Από όλη αυτή την ιστορία οι μόνοι που θα βγούνε ωφελημένοι είναι 50 το πολύ 100 οικογένειες σε βάρος 11εκ. Ελλήνων .
    Έχουν διαμορφώσει τις συνθήκες ( ΓΑΠ-Βενιζέλος-Σαμαράς ) ώστε οι διάφοροι αετονύχιδες να κάνουν πλιάτσικο στα ασημικά του κράτους . Πολύ ορθά ο Τσίπρας μιλάει για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους σ΄αυτό το ξεπούλημα .
    Βέβαια με την πλήρη ιδιωτικοποίηση ορισμένων τομέων ( ενέργεια , τηλεπικοινωνίες κ.λ.π )εγείρονται και σοβαρά εθνικά θέματα . Ποιος γνωρίζει αν αύριο η Γερμανική εταιρία που θα πάρει όλον τον ΟΤΕ δεν εξαγοραστεί από κάποιον Τούρκο μεγιστάνα ? Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει κάποιος να ελέγχει σήμερα τις τηλεπικοινωνίες .
    Σήμερα πλέον το τσάμπα τελειώνει . Αυτό είναι ένας ακραίος , Θατσερικού τύπου νεοφιλελευθερισμός . Τί σημαίνει αυτό ? Όλο το κοινωνικό κράτος κατεδαφίζεται . Τέλος η δωρεάν παιδεία και υγεία , θα πληρώνουμε , με αποτέλεσμα μόνο τα παιδιά ορισμένων θα σπουδάζουν και αν τύχη και αρρωστήσεις θα πεθάνεις σαν το σκυλί .
    Όλα αυτά βέβαια με μισθούς Βουλγαρίας .
    Αυτό γίνεται στη χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια και αν δεν έχουμε μια ισχυρή αντίδραση από την Ελληνική κοινωνία θα συνεχιστεί και η Ελλάδα σε 5 χρόνια , πιο πολύ θα θυμίζει μια τριτοκοσμική χώρα παρά μια Ευρωπαϊκή χώρα .
    Η σημερινή πολιτική , κοινωνική και οικονομική ελίτ δίνει μια συντηρητική διέξοδο στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν . Με λίγα λόγια ο Ελληνικός λαός θα έλεγε :'' βρήκανε παπά , να θάψουνε 5-6''

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ...
    ΨΟΦΗΣΕ..ΠΑΕΙ
    ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΡΑΚΙΤΖΗΔΕΣ, ΠΕΤΑΛΩΤΗΔΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ..
    ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ..(ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ) ΓΙΑ...ΔΗΘΕΝ Μ.Κ.Οτζηδες (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ)..
    ΤΙ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΩΡΑ...ΨΟΦΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ..
    ΑΕΙ ΣΠΙΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε δεξιουλες δεν αξιζε εστω εναν υφυπουργο ο νομος με 43%;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5.54 , οπως γνωρίζουμε , όλοι τους Σερραίους τους αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς . Όμως την κύρια ευθύνη την έχουμε εμείς , γιατί εμείς οι ίδιοι θεωρούμε τους εαυτούς μας ιθαγενείς .

      Ιθαγενής

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 3.35 ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΠΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ