Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ


Μία ομάδα με εθνικιστικό χαρακτήρα έστειλε επιστολή απευθυνόμενη στον ΓΓ της Χρυσής Αυγής...

«Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ: Είναι το καθαρό γυαλί και κοφτερό μαχαίρι.


Πρόεδρε της Χ.Α. πήρες διαταγή από 400.000 πατριώτες και 25.000 εθνικιστές να εφαρμόσεις την ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, που είναι το καθαρό γυαλί και το κοφτερό μαχαίρι. Η διαταγή είναι μπροστά σου και σου λέει: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ. Οι δέκα εντολές είναι κενές μπροστά σου. Συμπλήρωσέ τες. Οι 425.000 Έλληνες περιμένουν. Να αξιολογήσουν. Να χειροκροτήσουν. Να φέρουν άλλους τόσους. Ή κάποια άλλη Κυριακή να πάνε ομαδικώς για "πικ-νικ". Η ομάδα του "Ελληνικός Κανών" σου προτείνει κάποιες ιδέες, για κάποιες εντολές. Εσύ αποφασίζεις.

- Να δεί το εθνικό νόμισμα. ΠΗΓΗ ΕΛ.ΣΤΑΤ: Την δεκαετία 2001-2011 -χρονιά του ευρώ- ο πληθυσμός των Ελλήνων μειώθηκε κατά 1.000.000 Έλληνες.

- Ή την εξύψωση της Ελληνοορθοδοξίας. Κατανυκτικό αυτή την εποχή το περιβόλι της Παναγίας, στο Άγιον Όρος, και με την παρουσία σου, ακόμη κατανυκτικότερο.

- Ή με την προσπάθειά σου πάλεψε τον μονοπολισμό της Ουάσινγκτον. Εργάσου για έναν ισορροπημένο διπολισμό. Πρέπει να είναι ωραία αυτή την εποχή στην Μόσχα.

Πάντως εσείς ως διοίκηση της Χ.Α. και οι 16 βουλευτές σας έχετε τον τελικό λόγο. Εμείς λέμε και από καμιά πρόταση για να "περνά η ώρα" βρε, αδερφέ. Πάντως στις ομιλίες σου στην ολομέλεια για τις προγραμματικές, όλοι οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες, θαύμασαν την διπλωματία σου, αλλά πολύ περισσότερο, έχουν να το λένε, την αξεπέραστη γαλαντομία σου, προς τον Καμένο, για την από κοινού κατάθεση σχεδίου νόμου για τους λαθρομετανάστες (ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ).

Τα 39 πέτρινα χρόνια των εθνικιστών είναι πολύ βαριά για να τα ξοδέψεις έτσι εύκολα μέσω ενός παραληρηματικού λόγου διανθισμένου από ακούσιες μορφικές εκφράσεις του άτυπου αντιπροέδρου σου. Με το καλημέρα σας εκχώρησες κυριαρχία. Οι εθνικιστές και πρέπει και στερούνται φοβικών συνδρόμων.

Ά! και κάτι άλλο. Ο Γέρων Στρατηγός, Γενναιότατος κύριος Ν.ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ σχεδόν τυφλός, ως άλλος ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, στο δεσμωτήριό του και κάτω από τα δεσμά που του εχάλκευσαν οι "Καρχηδόνιοι" -ποτέ οι Καρχηδόνιοι δεν υπήρξαν συνάδελφοί μας- θα ήθελε να ακούσει έναν λόγο παρηγορίας από εσέ, να αισθανθεί έστω και ένα θρόισμα ηθικής δικαίωσης μέσα από το κατεξοχήν εργαστήριο των αλυσίδων του. Είχες την ευκαιρία μέσα στο άνδρο της "Καρχηδόνας". Αλλά φεύ!!

Υ.Γ.: Πρόεδρε έχεις χρόνο να αναλάβεις την διοίκηση της Χ.Α. Τώρα όμως. Πάρε το κουτί με τα σπίρτα από το παλικαράκι σου.»

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ