Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ"

 Βίκυ Σταμάτη: "Ζούσα σαν τη μέση Ελληνίδα"



    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/viky_stamath_zousa_san_th_mesh_ellhnida.1840660.html


Απόσπασμα από την συνέντευξη της "κουμπάρας" :

Στο παρελθόν με επιστολή σας είχατε αναφερθεί σε μια επιβεβλημένη σταύρωση σας λόγω εκλογών. Σήμερα που τελείωσαν οι εκλογές πιστεύεται πως δικαστικές αρχές θα εξετάσουν με αντικειμενικότητα αν όχι επιείκεια ένα πιθανό νέο αίτημα αποφυλάκισης σας;
Κατά τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό μας η Δικαιοσύνη είναι έννοια ιερή, ομογάλακτη αδελφή της επιείκειας. Σας θυμίζω το "Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης" (Ησ. 26, 9β’), όπως λέει ο Προφήτης Ησαΐας αλλά στη δική μου υπόθεση η Δικαιοσύνη φαίνεται ότι εκώφευσε, πειθάρχησε δε σε πολιτικά, προεκλογικά παραγγέλματα, επικράτησε δε αντί της Αρχής της Νομιμότητος και της Αναλογικότητος η Αρχή της Σκοπιμότητος, καίτοι δεν ήμουν ούτε ύποπτη φυγής, ούτε επικίνδυνη, ούτε μπορούσα να δυσχεράνω με οποιοδήποτε τρόπο το έργο της ανάκρισης. Τα δε οικογενειακά κριτήρια περί  μητρότητος ενός ανηλίκου τέκνου παραμένουν γράμμα κενό.
Τελικά, επικράτησαν οι πολιτικές – κομματικές νομενκλατούρες οι οποίες υποκριτικά φερόμενες ξόρκισαν στο πρόσωπο μου το κακό και με έριξαν εντέχνως στα πυρά της Ιεράς Εξέτασης που έπρεπε να πληρώσω συνολικά για την μεταπολιτευτική, πολιτική κομματική απαξίωση και έτσι υπήρξα ιδανικό θύμα σε συνθήκες τηλεοπτικής δημοκρατίας, ανθρωποφαγίας. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα οι συντεταγμένες εξουσίες αν δεν επικοινωνούν, τουλάχιστον δεν αλληλοϋπονομεύονται!!!
Πιστεύω λοιπόν, όχι η Δικαιοσύνη σε καινούργιο αίτημα μου περί αποφυλάκισης δύναται και οφείλει ν’ απαντήσει θετικά ως ανεξάρτητη συντεταγμένη αρχή, άλλως αποφασίζει την φυσική μου εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία μου.

   ΑΥΤΟ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ...

8 σχόλια:

  1. ποιος νοιαζεται για την κουμπαρα σήμερα; εχει τα δικα τησ προβληματα. με τις αφραγκιες της εχει τιναξει το σερραίικο στον αερα. ρωτηστε τους απλήρωτους υπαλληλους της. γιατι δεν μιλανε και αυτοι αραγε; ο μεγαλος πατερας τι λεει; θα πηρωσει αυτος; τι καναλυψει πρωτα κι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑΡΗ.ΝΤΕΜΕΚ ΚΡΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗ ΚΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΚΗ,ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΣΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΚΑΡΦΩΝΕΣΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕςς ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΟ 2001 ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙ@@Α ΤΟ 2002 ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ, ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΙΑΚΧΕ. ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΟΝ ΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΒΙΚΗ . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΗΣ .

      Διαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΞΥΝΗ ΦΩΦΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΗ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗΠΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΤΕΠΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΒΡΩΜΑ. ΑΧ ΦΩΦΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΑΓΕΡΑΚΙ ΑΓΟΡΑΣΕς ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ