Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ



 Δυστυχώς στη ζωή αγαπητέ μου Χρήστο, όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη,
" η πέτρα έρχεται πάντοτε από κοντά"

Λοιπόν Χρήστο μεχρι τώρα γνωρίζαμε ότι συμμετειχες στο ΔΣ του Πανσερραϊκου και βοήθησες οικονομικά και υλικά την ομάδα. Γνωρίζουν οι Σερραίοι ότι "δάνεισες" ενα σοβαρό χρηματικό ποσό στον "περούκα"  το οποίο ακόμη έχεις λαμβάνειν, όπως γνωρίζουν οι Σερραίοι ότι ανέλαβες με δικά σου εξ ολοκλήρου εξοδα την συντήρηση του χλοοτάπιτα του Δημοτικού Γηπέδου και των γηπέδων στο Λευκώνα ( τα οποία παρανομα παραχωρήθηκαν στον "πςρούκα" - αλλα μεγαλο σκανδαλο το οποίο υα ξεσπάσει σύντομα) για την περίοδο 2010-2011.

 Ελα όμως που εμφανίστηκε ένα τιμολόγιο άγνωστης εταιρείας η οποία πληρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για την συντήρηση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου την περίοδο 2010-2011, το οποίο τα λαμόγια του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου το συμψήφισαν με  χρηματα που ειχε λαμβανειν ο Οργανισμός από το 15% των εισητηρίων και των διαφημίσεων οπως τα μεθόδευσαν οι Γούνασ Χρυσανθίδης.

 Το θέμα ανοιξε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΤVS κάποιος παρουσιαστής (Πετρούσης;  νομιζω) και ρωτησε τον Γούνα που ειχε παρέμβει τηλεφωνικά.

Ξέρεις τι απάντησε ο κολλητός σου Χρήστο ;

"Δεν ξέρω τίποτε εγώ, το μόνο που ξέρω είναι  ότι άλλαξε το χόρτο στο γήπεδο"

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό Χρήστο , αφήνει υπόνοιες για εικονικά τιμολόγια και πάει λέγοντας  ... και μην ξεχνάς ότι ήσουν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ  ...

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΓΟΥΝΑ ΕΜΙΝΕΣ? Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕ κ. ΓΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 122.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝΜ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΞΟΚΛΕΤΑΙ ΩΣ ΜΩΡΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΟΙ;

    χαχαχαχαχαχαχα ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Ο ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ "ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ " ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ Η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 122.000 ΕΥΡΩ ΣΔΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ

    Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Π[ΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΠΑΡΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ : ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ ΚΙΝΙΞPOY "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την συμφωνια για την ανταλλαγη με χωρους γυρω απο το προς δημιουργεια γηπεδο για την αντιπαροχη με την δουλεια δεν μας την λες. η τεραστια υπεραξια σε ποιον συνετερων τισ τσεπες θα πηγαινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ