Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΦΙΛΤΑΤΕ ΙΑΘΙΤΗ, ... "ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ"




ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ

Η φιλία που, ως έννοια απολύτου ιδανικού, αισθανόμουν γιά τον Κώστα τόν Χατζή, είναι σίγουρο ότι δεν υπήρξε αποτέλεσμα, απλά και μόνο, των επί σειράν ετών κοινών πολιτικών μας αναζητήσεων. Ευδοκίμησε καί δοκιμάστηκε μέσα στά δύσκολα μονοπάτια που χαρακτηρίζουν και διαμορφώνουν τίς διαπροσωπικές μας σχέσεις. Καί την μεγάλη ώρα της διεκδίκησης εκ μέρους του της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ, στάθηκα συναισθηματικά αρωγός της προσπάθειας αυτής.

Όταν πρίν απο αρκετούς μήνες δημοσιοποίησε το πολυσέλιδο και καταγγελτικό πολιτικό του μανιφέστο, συνειδητοποίησα οτι η ουτοπική ίσως, αλλά συνάμα νεανική, ενθουσιώδης και ανατρεπτική του σκέψη, εγκλωβίστηκε απο την αρνητικότητα τής αύρας που δρομολόγησε ο συνδυασμός ζητημάτων προσωπικής πικρίας... Η πολιτική όμως είναι ενίοτε, και λόγω ειδικών συνθηκών η τέχνη του ρεαλιστικά εφικτού και αναγκαίου... Ειδικά όταν η Παπανδρε'ι'κη πολιτική λογική πειραματίστηκε ως ''ερασιτεχνικός'' θίασος σκιών...

iathitis.blogspot.com 


ΦΙΛΤΑΤΕ ΙΑΘΙΤΗ,
χάσατε το δάσος πίσω από το δέντρο ... ειλικρινά με λυπεί η απάντησή σου διότι σε θεωρούσα από τους κομματικούς που έχουν την δυνατότητα να σκέφτονται μέσα στη Νέα Δημοκρατία ... δυστυχώς διαπιστώνω ότι και συ εναρμονισμένος πλήρως στο πνεύμα της Συγγρού "στρουθοκαμηλίζεις ..."

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο "ΙΑΘΙΤΗΣ"
    ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ?

    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, Ο ΣΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΡΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ (ΝΤΕΜΕΚ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ)
    ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ` ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

    ΑΙΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ