Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;



 Από τους πρώτους που έσπευσε να συνεργαστεί με την άγνωστη Μ.Κ.Ο. εμπνεύσεως του Κουτμερίδη ήταν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Θεολόγος  με την οποία υπέγραψε Μνημόνια συνεργασίας ...

Τώρα το πως ένας Μητροπολίτης βρήκε μια Μ.Κ.Ο. η οποία δεν είχε τηλεφωνο, δεν είχε γραφεία, συνεργάστηκε μαζί της και την εμπιστεύθηκε παραμένει ζήτημα προς διερεύνηση.

Η Ιερα Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης  και η Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στην οποία Πρόεδρος είναι ο Μητροπολίτης ανακοινώθηκε ότι υπέγραψαν Μνημόνιο με την Μ.Κ.Ο. , απόμένει να πληροφορηθούμε εάν υπέγραψε Μνημόνιο με την Μ.Κ.Ο. και η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών "Η ΕΜΜΕΛΕΙΑ" στην οποία ο Μητροπολίτης μας είναι επίτιμος Πρόεδρος για να ολοκληρωθεί το παζλ , οποτε θα μιλάμε για μια άψογα οργανωμένη προσπαθεια.


Χάριν της διαφάνειας ο Μητροπολίτης και ο μέντωρας της Μ.Κ.Ο. Βουλευτής  μας,  οφείλουν να ανακοινώσουν το περιεχόμενο των Μνημονίων Συνεργασίας που υπέγραψαν, ποιο είναι το αντικείμενο για το οποίο ζητά εργαζομένους προς "Κοινοφελή Εργασία" ο Μητροπολίτης και πόσους ζητά  δεδομενου   ότι  προβλέπεται σφαγή για μια θέση πενταμηνης εργασίας των 625 ευρώ που ανοίγει όμως παράθυρο για το Ταμείο Ανεργείας και την προτίμηση σε επόμενα ανάλογα προγράμματα που θα εφεύερουν οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μήπως ο άλλος του εργατικου κεντρου δεν του πρότεινε τίποτε, οπότε αναγκαστικά πήγε σε αυτή την ΜΚο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μη διορίσει κι αυτός το χριστεπώμυνο πλήρωμα της τοπικής εκκλησίας και να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί; Και ο κ. Κουτμερίδης γιατί να μην έχει την ..... ευλογία του θεού; Ειναι να απορεί κανείς γιατί οι πιστοί να μην ευχαριστούν τον θεό που τους βρήκε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αpapapapa εκεινο το ωραιο που ξαναγραφτηκε

    θερια οι ανθρωποι
    δεν αντεχουν τοση αληθεια

    αλλα απο αλητεια στη βροντου αντεχουν?????
    απο ΕΝΕΡΓΗ αλητεια αντεχουν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ