Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ , ΟΡΓΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...


Από που να αρχίσω και που να τελειώσω, με τους ανεπίδεκτους μαθήσεως, ερασιτέχνες  αιρετούς που διοικούν τον Δήμο μας σήμερα. Δέκα ολόκληρα χρόνια στην Αντιπολίτευση η «Παιδική Χαρά» του Μουσταφά και ακόμη δεν έχουν κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας συντεταγμένων οργάνων , όπως το Δημοτικό Συμβούλιο , είναι «σαν τα σκυλιά που κυνηγάνε τα αυτοκίνητα αλλά δεν τα φτάνουνε ποτέ», όπως έλεγε χαρακτηριστικά  η θεία μου η Ελπινίκη.

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο και τα δύο πρώτα θέματα που αφορούν βραβεύσεις συμπολιτών μας, κακώς έχουν εισαχθεί προς συζήτηση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος φυσικά τώρα είναι υποχρεωμένος  να τα αποσύρει.

ΘΕΜΑ   1ο:    Απονομή τίτλου Επίτιμου Δημότη της πόλεως των Σερρών στον κ. Σταμάτη Κριμιζή, αστροφυσικού, ακαδημαϊκού και μόνιμου συνεργάτη της ΝΑΣΑ.

ΘΕΜΑ   2ο:    Απονομή διακρίσεως στους Σερραίους αθλητές Special Olympics για τις διακρίσεις τους στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011.

 Ο λόγος είναι ότι η Δημοτική Επιτροπή Αξιολόγησης Τιμητικών Διακρίσεων δεν έχει συγκροτηθεί νομίμως και φυσικά η όποια απόφασή της  είναι αυτοδικαίως απολύτως άκυρη.


Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27-7-2011 στο πρώτο θέμα μόλις άκουσε ο «Μουσταφά» ότι σύσσωμη η Αντιπολίτευση προτείνει ως  μέλος της Επιτροπής Διακρίσεων τον Αντώνη Αναστασιάδη εξεμάνη δηλώνοντας «δεν τον ψηφίζουμε» καπελώνοντας  τα «φυτά» της «ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ» ( Ο Δήμαρχος δεν ψηφίζει μονο οι Σύμβουλοι), που κανείς δεν έβγαλε άχνα αφού κανείς τους δεν πήρε χαμπάρι το φτύσιμο που εφαγαν από τον «Μουστασφά». Μετά την απρέπεια αποχώρησαν όλοι οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 


Προς τιμήν τους όλοι οι Συνδιασμοί της Αντιπολίτευσης αντιδρώντας στην  κακοήθεια του «Μουσταφά» αρνηθηκαν να προτείνουν αντικαταστάτη του Αντώνη Αναστασιάδη, οπότε ο διορισμός δεύτερου Συμβούλου της Συμπολίτευσης που ακολούθησε ύστερα από πρόταση του «φωστήρα» Προέδρου του ΔΣ , καθιστά την απόφαση για την συγκρότηση της εν λόγω Επιτροπής προδήλως παράνομη και αναμένεται η επικύρωση της Περιφέρειας αυτού του γεγονότος (ένταση Αναστασιάδη)

Οπότε με το καλημερα θα έχουμε «νεα μονομαχία στο Ελ Πασο» μεταξύ Μουσταφά – Αναστασιάδη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

2 σχόλια:

  1. ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝ ΜΙΛΑΣ.ΟΠΙΣΘΟΔΡΩΜΙΚΕ.ΓΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην παρατραβάς τη μαλακία 12.34 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ