Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΕΚΠΤΩΤΟΣ 100 % Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΟΙ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ  «ΚΑΠΟΤΕΣ»



Άρθρο 15 του ν. 3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

Ασυμβίβαστο εξαιτίας οφειλών
1. Δεν μπορούν να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων εκείνοι που είναι, από οποιαδήποτε αιτία, οφειλέτες του δήμου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου του δήμου, καθώς και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και Aποχέτευσης του (Δ.Ε.Υ.Α.) και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεών του.

2. Αν οφειλέτης του δήμου ή των νομικών προσώπων της προηγούμενης παραγράφου εκλεγεί δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, σύμβουλος δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, οφείλει να εξοφλήσει την οφειλή του έως την ημέρα της εγκατάστασης των νέων δημοτικών αρχών.


Ο νόμος είναι σαφής και για τους ομιλούντες την ελληνική :

 Ο ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ   εφόσον εκλέχθηκε  δημοτικός σύμβουλος

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ   και ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ

 την όποια οφειλή του ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 03-1-2011 , ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ  εν συνόλω την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ η νέα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , «ΓΑΤΑΚΙΑ» ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ
ΚΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ  ΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ;

Υ.Γ. ΩΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕΣ" ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

15 σχόλια:

  1. ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ . ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ . ΟΒΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ (ΙΑΚΧΟ) ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O IAKXOS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DE FACTO ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ.ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΜΟΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιακχε μεχρι τωρα ο δημαρχος προσπαθουσε να μας πεισει οτι ο πετριδης δεν ηταν η προταση του για συμπαραστατης του πολιτη,σημερα ο αγοραστος αλλα ειπε...αρα ο δημαρχος τους ειπε να ψηφισουν τον πετριδη και αυτοι πρρρρρρρρρρρρρρ..μα τετοιο γρα ψιμο για να μην πω κατι αλλο με το καλημερα σας,φαντασου τι θα γινει στην πορεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι είσαι εμπαθής Ίακχε.Μία διακανονισμένη οφειλή δεν δημιουργεί κώλημα.Π.χ. αν χρωστάω στην εφορία και διακανονίσω την οφειλή μου μπορώ (όσο τηρώ τον διακανονισμό) να πάρω φορολογική ενημερότητα.Αντίστοιχα ισχύουν στα ασφαλιστικά ταμεία.Το θέμα είναι αν ο κ. Αγοραστός είχε διακανονίσει την οφειλή του μέχρι τις 03/01/2011?Αν ναι τότε δεν υπάρχει θέμα, αφού ενήμερες οφειλές έχουμε όλοι τουλάχιστον από τους τρέχοντες λογαριασμούς μας!
    Strange Attractor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίακχε, από τη μια μας λες ότι πιάνονται μονίμως αδιάβαστα τα μέλη του συμμαχικού παράγοντα κι από την άλλη θεωρείς πολιτικά καπότες τους κυρίους της δημοτικής αρχής που πήραν τέτοια απόφαση!!!
    Τελικά, τι;;;;;;;;;
    Τελοσπάντων, πολύ στεναχωρέθηκα που έμεινε εκτός τρελοπαρέας ο Άκης!!! Τι μορφή!!! Τον ψήφισαν αυτόν ή σκουντηχτός βγήκε; Πείτε του ότι πολύ γελάμε με κάθε του εμφάνιση...Να ναι καλά το παληκάρι σε τέτοιες εποχές...
    Να ναι καλά και οι άλλοι, οι ντεμέκ σοβαροί, που τηλεφωνούν σε κάθε του εμφάνιση για να πούνε τη γνώμη τους... Μαγικές στιγμές ζούμε σ' αυτή την πόλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟ SHOW ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ.ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΚΟΥ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ ΦΙΛΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ OIL BROTHERS,ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..........................................................................................................................................................ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΞΕΧΑΣΕ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ Η ΠΙΣΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΙΑΡΟΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΖΗΚΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ....................................ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά τα λοιπά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ίακχε για πολιτικές καπότες και παιδική χαρά...
    Strange Attractor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρίς καμμία διάθεση υπεράσπισης του ... Ζήκου ΙΑΚΧΕ δεν αναφέρεις την παράγραφο 3 του άρθρου 15 όπου αναφέρεται:
    3. Αν τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνουν οφειλέτες του δήμου ή των ανωτέρω νομικών προσώπων μετά την εκλογή τους, οφείλουν να εξοφλήσουν την οφειλή τους μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών, αφότου κατέστη οριστική η βεβαίωση της οφειλής και έλαβαν γνώση αυτής ή σε περίπτωση άσκησης ενδίκων βοηθημάτων, αφότου εκδόθηκε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Αν η εξόφληση των οφειλών του άρθρου αυτού δεν γίνει μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκτός από την περίπτωση διακανονισμού της οφειλής, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εκπίπτουν από το αξίωμά τους. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο, στην περιφέρεια του οποίου υπάγεται ο οικείος δήμος, με απόφασή του, διαπιστώνει την ύπαρξη του ασυμβιβάστου και την έκπτωση από το αξίωμα, εφόσον υποβληθεί σχετική ένσταση από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο άρθρο 247 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας.

    Οπου δικολαβικά μπορεί να κρυφτεί ο Ζήκος αν καλυφθεί από την ΔΕΥΑΣ για το πότε βεβαιώθηκε η οφειλή και δεν μ'αρέσει εκείνο που λέει "εκτός διακανονισμού της οφειλής" όπου υπάρχει παραθυράκι αποφυγής της έκπτωσης... Κατά τ'άλλα για τον Αγγελίδη, αν δεν ασκηθεί από κάποιον προσφυγή... όλα είναι ως μη γενόμενα!!! πάλι ωραίοι είμαστε δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίος είσαι ρε Ίακχε προβοκάρεις χοντρά (και καλά κάνεις) με τις αναρτήσεις σου και εδώ και τρεις ώρες δεν ανεβάζεις τα σχόλια (εδώ κάνεις λάθος). Είπαμε άλλα όχι και έτσι.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!
    Strange Attractor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΙΑΚΧΕ!!!!!!!!!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΑΠΟ ΘΥΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΘΥΜΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!!!!!! Η ΠΟΝΗΡΙΑ Κ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΟΥΝ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ! ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΕΙΧΕ Κ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:01 TA ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΞΑΘΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΤΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΣΕΙ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΖΗΚΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 15 ΤΟΥ ν. 3852/2010 ΔΙΟΤΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 € ΠΡΙΝ ΤΗΝ 3-1-2011 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ....

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ,ΙΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΟΘΡΩBLOGS ΣΑΣ.ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΜΓΚ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?

    ΠΑΛΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ KΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ (11:48)...ΠANTOY ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΖΗΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΕΣ TRAVEL ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΤΟΥ.
    ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΚΑΛΗ ΑΒΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΖΗΚΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΠΟΣΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ "ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΜΤΑΓΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγινε ελεγχος για την ΠΙΣΙΝΑ και την νομιμοτητα?
    ποιος ειναι υπευθυνος,η πολεοδομια?
    ειναι ΝΟΜΙΜΗ ναι η ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ