Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑΘΗ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;





Κόβουν το δώρο στο δημόσιο; Αυτό ισχυρίζεται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" επειδή οι τοποτηρητές του ΔΝΤ στην Αθήνα πιέζουν την κυβέρνηση να κόψει ότι δεν συνδέεται με την παραγωγικότητα. Μοιραία αυτό ενδέχεται να σημαίνει ότι το φετινό δώρο Πάσχα και το επίδομα άδειας του καλοκαιριού... μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να είναι τα τελευταία που θα πάρουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Με αυτόν τον τρόπο, αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το Κράτος μπορεί να κρατάει κάθε χρόνο στα ταμεία του περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά μετά θα πάρουν σειρά και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Άλλωστε το ξήλωμα της... κάλτσας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό! Κουράγιο και πάλι κουράγιο...

3 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 40 ΠΥΡΕΤΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα η εφημεριδα της Μ.Κ.Ο του Κοτμεριδη! ακόμη δεν απαντησε πόσα πάιρνει γι αυτήν και ποσα χρεωνομαστε για να τις μοιράζει αφου δεν πληρωνει ταχυδρομικά τελη στο ταχυδρομείο. για βαλε ενα γραμμα εχει 0,75 επί 50.000 που μοιραζει..37.500 δια 2 ( καθε διμηνο βγαινει) =18.750 !! τον μηνα στην πλατη μας απο τον βολευτή μας για την διαφημιση του! Κουιζ.. Ποσα δωρα κόβει για να διαφημιζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ