Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

TO TEI ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ ... Ε ΚΑΙ ;


Ο κύριος που βλέπετε να λικνίζεται ζεϊμπέκικο στο περινό μαϊμού γλέντι της γνωστής «πρωτοχρονιας (9.12.2009) του Ντοροκάναλου», είναι ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος παραβρέθηκε προχθές στο κέντρο «ΑΪΔΟΝΙΑ» στη προεκλογικλή μάζωξη  των Δρογαλομαλίτηδων και έκανε την εξής συγκλονιστική δήλωση:  «Το ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ στηρίζει τον Αρη Δρογαλά. Πάντα είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που στηρίζουν το ΤΕΙ»

«Χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει» θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη...

Κατανοώ την υποχρεώσή του να αβαντάρει τώρα προεκλογικά  τους Δαρογαλομπαλιτηδες ...,  

3.000 ευρώπουλα,  περίπου  1.000.000 δραχμές, χρέωσαν οι λεβέντες μας στο Επιμελήτήριο για το καραγκιοζλίκι με το «κλείσιμο των φώτων των εμπορικών καταστημάτων» (Παρασκευή 10.12.2010) προκειμένου να δείξουν οι βολεμένοι κατά Πάγκαλον κοπρίτες ( που φοβούνται μην χάσουν τα κεκτημένα τους απο την επικείμενη διοικητική αναδιάρθρωση των ΤΕΙ της Κεντρικής Μακεδονίας)οτι υπάρχει αντίδραση στην σερραϊκή κοινωνία από την δήθεν κατάργηση του ΤΕΙ Σερρών !!! (στην Αθήνα βέβαια γελούσαν με το φιάσκο) αλλά βοηθήστε με να κατάλαβω τί είδους στήριξη θα προσφέρει ο εν λόγω κύριος στον Αρη στις εκλογές του Επιμελητηρίου;

Θα ψηφίσουν υπάλληλοι του ΤΕΙ στις εκλογές; 

ΤΡΕΜΕ,  ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ ...

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.
    Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΨΗ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΤΕΙ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ