Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

H ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΣΤΟ ΣΕΡΡΕΪΚΟ ..

 TEONDOR, ΤΟΝ ΠΑΝΑΩΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ;
 KAI O ANTI EXEI ΨΥΧΟΥΛΑ ...
 


Δεν πιστεύω και ο Παναώτης να είναι θύμα του συγκροτήματος ; Ενα ερασιτεχνικο κειμενο γραμμένο στο ποδι, αφού αναφέρει ως παροντα τον Δήμαρχο, που δεν υπαρχει στην εικὀνα και αγνόησε οχι μονο τον εκλεκτό σου αλλα και τον γιγαντα Αντιπεριφεριάρχη μας. Συνεπως δεν προκειται για μια εσκεμμένη ενέργεια κατά του Τάσου Χατζηβασιλείου αλλα για ανόητη προσέγγιση του συντακτη της ανάρτησης.

Απλως Πολιτη Teondor αυτή είναι η κατάντια της δημοσιογραφιας στο Καραμανλιστάν.  

Η παρουσία των αιρετών στις δημόσιες εκδηλώσεις  δεν αποτελεί ουσιαστική πολιτική πράξη αλλα μάλλον τακτικισμό προς αγρα ψηφων και φυσικά κανεναν σοβαρο πολιτη αυτοτ του τόπου δεν τον ενδιαφερει ποιοί πολιτικοί ,  αυτοδιοικητικοι και αλλοι παράγοντες φορέων πλαισιώνουν το Δεσποτα στις λειτανίες του.

Και ασχολούμενοι με ανούσιες και τιποτένιες καταστάσεις οι σερραίοι κονδυλοφοροι χάνουν το νόημα της πραγματικής δημοσιογραφίας. Λειτουργούν ως γραφεία τύπου των αιρετών που τους συντηρούν με απευθείας αναθέσεις ''έργων'' ή εμμέσως ενώ υπάρχουν ανοικτά πολιτικά θέματα (ΔΗΠΕΘΕ, ΚΕΔΗΣ, Αυτοκινητοδρομιο, καθημερινότητα των πολιτών, απαράδεκτη λειτουργία των θεσμών, στρατιες ειδικων συμβουλων, τουριστικα ταξιδια αιρετων και κολλήτων στο εξωτερικό κτλ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ