Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ : ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ...

  ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ... Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ


   ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

   ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ

Μετά το ναυάγιο του Ρίζου στην αντιπαράθεση του με τον Ηλια Γκότση οπου καταδείχθηκε η πολιτικη και κοινωνική του ανωρημότητα που δεν συνάδει με το ήθος Προεδρου ενος φορέα του Πολιτισμού , ο Δήμαρχος αμήχανος αντί να δρομολογησει την διαδικασία αντικατάστασης του , τον κάλυψε με τον ορισμό Αναπληρωτή Προέδρου τον προηγούμενο Προεδρο Αθανασιο Γατσιο , ο οποιος απαραδέκτως αποδέχθηκε τον ορισμό του απο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Και τωρα αρχίζουν τα ευτραπελα :

« Έχοντας υπόψη: 

1) Την υπ΄ αριθμ. 328/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός μελών για τη συγκρότηση νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών ΔΗ.ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., σύμφωνα με την οποία ο Δημήτριος Σιαμάγκας ορίστηκε αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. 

2) Το υπ. αριθ. 148/1/30-03-2022 ληξιαρχική πράξη θανάτου του Δημητρίου Σιαμάγκα. 

Παρακαλούμε για τη λήψη σχετικής απόφασης περί αντικατάστασης του εκλιπόντος Δημητρίου Σιαμάγκα ως αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗ.ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και ορισμό νέου», 

και σχετική συζήτηση, μετά από τον αδόκητο χαμό του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Σιαμάγκα Δημήτριου, την 30η Μαρτίου 2022,

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 

Αντικαθιστά τον εκλιπόντα Σιαμάγκα Δημήτριο, με τον κ. Γάτσιο Ιωάννη, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο και ορίζει αυτόν ως αναπληρωτή του Προέδρου του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗ.ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. 

Κατά τα λοιπά η ισχύει η υπ΄ αρ. 328/2021 Α.Δ.Σ. 

Αναθέτει στον κ. Δήμαρχο τις παραπέρα ενέργειες.᾽

Δηλαδή αντικαθιστα ως αναλπηρωματικο μελος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ τον εξλιποντα Σιαμαγκα με τον Γατσιο και εν συνεχεία τον οριρζει ''Απληρωτή Προεδρο'' του Δ.Σ. ενω τετοια θεση δεν προβέπεται απο το αργανόραμμα του ΔΗΠΑΘΕ το οποιο προβέπει θεση Αντιπροεδρου . Θυμιζω οτι την θεση αυτή συμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ κατέχει σήμερα ο Ιωάννης Δεσποτίδης, ενώ δεν υπάρχει θέση ''Αναπληρωτή Προέδρου'' (πως θα μπορούσε άλλωστε)




Ο Γιαννης Δεσποτίδης παράλληλα αντικατέστησε τον εκλιπόντα Δημήτριο Σιαμάγκα στην θέση του Αντιδημάρχου Παιδειας αμισθί  μάλιστα ...

https://www.eproodos.gr/post/dimos-serrono-giannis-despotidis-neos-amisthos-antidimarhos-paideias

... ενω εχει ορισθεί και Προεδρος του αρμόδιου φορέα  για ᾽Ἀξιοποιηση της Δημοτικής Περιουσίας'᾽ (Παπσπαρτού ο Γιάννης λόγω λειψανδρείας αξιόλογου δυναμικού στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ).


Υ.Γ. Προς τον πρόθυμο κ. Γάτσιο.

Ο διατελέσας Προέδρος ενος οργάνου, μπορεί να επανέλθει ως Επιτιμος Προεδρος , ή εκ νεου Προεδος με νεα θητεία και οχι ως Αναπληρωτής Προεδρος  του πουθενά.


Οπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινικη ''Στο ΔΗΠΕΘΕ αν πετάξεις μια πέτρα ή σκυλι χτυπήσεις  ἠ Προεδρο''

7 σχόλια:

  1. Ανακαλώ προηγούμενο σχόλιο που εκραξα τον διαχειριστή του μπλογκ ιακχος για την μη θεση του στα τραγελαφικά που γίνονται στο ΔΗΠΕΘΕ... Αλλά έτσι είναι όταν κάνεις καραβανάδες προσέδρους οργανισμών... Τωρα ο Δήμαρχος και να τον ξυλώσει ποιον να βάλει για πρόεδρο;;; Καραβι που βουλιάζει η συμμαχία εκτος ελαχίστων όπως του αξιότιμου κ. Μισιρλή που το έχει και 2-3 ακόμα που αν και άπειροι πολιτικα έχουν ήθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο να μιλά ο τιποτας ετσι στον εθνικό μας δημοτικό σύμβουλο και μελλοντικό μας Δήμαρχο! Ουτε μια κλωστή από τα κοστούμια του Ηλία είναι αυτός ο ακατανόμαστος πρόεδρος του Δηπεθε. Γκοτσιολαγνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά αυτό " τον αξιότιμο κ. Μισιρλή " σηκώνει συζήτηση. Θα γελάει ο ντουνιάς όταν έρθει η ώρα του. ο Τερζής θα τον κρεμάσει στα μανταλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η αγιοποίηση του Μισιρλή πότε θα σταματήσει;;Αν δεν τον έσωζε ο Χρυσανθιδης σε κάθε συνεδρίαση της οικονομικής θα είχε τιναξει τη μπάνκα στον αέρα το πρώτο τρίμηνο...έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ, μπλέξαμε με χωριάτες τι περιίμενες να γίνει; Τους θάμπωσε η δημοσιλοτητα και κουτουλάνε.

    Κρίμα Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς είναι και ο στρατιωτικός Ιωάννης Γάτσιος . Έστρωσε τα πράγματα στην δευας έστρωσε και το ΔΗΠΕΘΕ . Μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ᾽᾽ΣΤΡΩΣΤΗΣ᾽᾽ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΤΣΙΟΣ !!!
    ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΙΘΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ;
    =
    Εγω ξερω όταν καποιος προσφερει τον επιβαβευουν, δεν τον πετανε σαν στιμενη λεμονοκουπα.
    Και τωρα τον κανανε ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ... όπω λεμε Γονεας-2 δηλαδη και αυυός το αποδέχθηκε με όλα τα σωστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ