Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΣΥΝΕΧH ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΤΗΜΑΤΑ TΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟY ''apolitic'' ...

   ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ''Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ'' ;


                ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : ¨¨Ο πολιτικά ατάλαντος ¨¨¨.... και ¨¨ το παιδί της γειτονιάς

Ο  Σύμμαχος Καραβανέας προ ημερών αυθαδιασε στο Δελτιο Ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ σε βάρος του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης με αραιωτικούς χαρακτηρισμούς για την αυτοδιοικητική του πολιτική επάρκεια  για να λάβει την ανάλογη απάντηση από τον θιχθέντα.   

Ο θρασύτατος Σύμμαχος βρήκε ξαφνικά υποστήριξη από τον αυτόκλητο τελικά διαδικτυακό προστάτη των ορφανών της γαλάζιας πολυκατοικίας , τον γνωστό και μη εξαιρετέο ''apolitic'' που επιμένει να ταλανίζεται από τον ᾽Ανάδρομο Ερμή᾽᾽...

Ψίθυρος πάνω από την πόλη :Ο Ηλίας της αυτοδιοίκησης και το ΔΗΠΕΘΕ, που εξακολουθεί να ΄΄ταλανίζεται΄΄, από τον ΄΄Ανάδρομο Ερμή΄΄...


... και επιχειρεί δημόσια ᾽᾽να ξεπλένει᾽᾽ την απαράδεκτη συμπεριφορά και την αλαζονεία του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ , η οποία έρχεται να προστεθεί και σε προηγούμενες άστοχες παρομοίου υφους και ήθους τοποθετήσεις του. 

    Εθίστε στον δημόσιο βίο οι ασκούντες δημόσια καθήκοντα να σέβονται το δημόσιο συμφέρον και έχουν ιερή υποχρέωση να λογοδοτούν για τις πράξεις τους ακόμη και στον τελευταίο πολίτη εάν σέβονται τον εαυτό τους και τον θεσμό που υπηρετούν, πολλω δε μάλλον οταν ελέγχονται από θεσμικό παράγοντα , τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.    

Ατυχώς ο φiλτατος ᾽᾽apolitic'' ,  ενώ αποδέχεται και συνομολογεί  οτι υπήρξε αναίτια η φραστική επίθεση που δέχθηκε απρόκλητα ο Ηλίας Γκότσης  αντι να καυτηριάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του θύτη (η οποία αντανακλά μοιραία στο αξιακό επίπεδο και το ύφος της Συμμαχίας Σερραίων και του Δήμαρχου που ανέχονται τέτοιες καταστάσεις αντι να επανορθώσουν τις λάθος επιλογές τους)  προσπαθεί να νουθετήσει το θύμα να δείξει κατανόηση και να ξεπεράσει το γεγονός διότι λόγω της εμπειρίας του δεν έπρεπε να απατήσει στην προσβολή που δέχθηκε.

Συνιστώ λοιπόν συνέναιση και ψυχραιμία ... και να μην σπρώχνουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί , φίλτατε ''apolitic'' 

5 σχόλια:

  1. Ο Γκότσης είναι αυτός που είναι και αυτός που ξέρουμε, ένα αυτοδιοικητικό τίποτα.
    Ο αγράμματος χωριαταράς που τον κοτσάρισε ο ανεκδιήγητος Χρυσάφης ως πρόεδρο του ΔΕΠΕΘΕ για να βγάζει μεροκάματο, καλά θα ήταν να μορφωθεί, να καταλάβει τι είναι θέατρο και πολισμός και μετά να να κάνει μαθήματα.
    Το παλληκάρι είναι άσχετο και επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι και αγράμματος ο πρόεδρος του Δηπεθε; ποια η διαφορά του με τον προιγουμενο τον Γάτσιο. Στρατιωτικοί και οι δύο! Τουλάχιστον ο Ρίζος είναι αεροπορία. Για τον Γκοτση συμφωνώ ότι είναι μόνο φρου φρου και αρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και καλό θα ήταν αν έχεις τα κακαλα να βγεις επώνυμα να πεις τον Ρίζο αγράμματο. Για να σε δω τολμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε καραβανέα μην τσαντίζεσαι, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, η αγραμματοσύνη και η άγνοια σου φαίνεται.
      Αν δεν το έχεις καταλάβει δεν φταίμε εμείς.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ