Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

NEEΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΛΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ- ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ



ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΡΚΩΜΩΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ !!!

Αποκαλύψεις φωτιά από τον Σωτήρη Αβράμη στην τηλεόραση του ΕΠΙΛΟΓΕΣ για την υπόθεση της Fake ορκωμοσίας των αιρετών του Δήμου Σιντικής και την υπό διάλυση ΔΑΕ Σιντικής η οποία έχει την ευθύνη διαχείρισης των Λουτρών Σιδηροκάστρου.   

Ο κ. Αβράμης δήλωσε ότι επίκειται η υποβολή νέων μηνυτήριων αναφορών για την υπόθεση της ορκωμοσίας οι οποίες θα συσχετισθούν με την δικογραφία που σχηματίσθηκε και ηδη διεξάγεται προκαταρτική εξέταση για την μηνυτήρια αναφορά του Χρήστου Κατσαρού στην οποία θα εξετασθούν ουκ ολίγοι μαρτυρες αυτοδιοικητικοί , υπαλληλοι και στελέχη του Δήμου Σιντικής αλλα  δημότες και αλλοί εμπλεκόμενοι όπως οι δημοσιογραφοι.

Στο άκουσμα της δήλωσης Αβραμη πανικοβλήθηκε η Ελένη Μωραϊτη λεγοντας ... "εμενα μην με μπερδεύετε , που να ξερω εγώ ..."  Μα καλά κυρία μου τοσες εκπομπές έχεις κάνει δεν εχεις σχηματίσει άποψη για το ζήτημα αυτό; 

Επίσης ο κ. Αβραμης κατήγγειλε το εξης συγκλονιστικο : το πρακτικο της μεμονομένης ορκωμοσίας την 1-9-2019 του δημοτικου Συμβουλου Κωνσταντινου Δημόπουλου κατατεθηκε στην Αποκενρωμενη Διοικηση απο υπαλληλο του Δήμου Σιντικλης ιδιοχείρως και ατύπως ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ !!!!! και το χειρότερο η Αποκεντρωμενη Διοίκηση το παρελαβε ανευ αντιρήσεων!!! 

Θυμιζω οτι ο Δημοπουλος  επικαλούμενος λογους ασθενείας οι οποίοι δεν αποδειχθηκαν ποτε δεν ορκισθηκε την 30-8-2019 στην επισημη ορκομωσία όλων των αιρετών του Δήμου Σιντικής αλλά την 1-9-2019 απο τον Δημαρχο Φωτη Δομουχτσιδη παρουσία και του Ιωσήφ Παναγιωτίδη, υπογράφοντας το σχετικό πρακτικό ορκομωσίας, ομως υπαρχει η υπογραφή του ᾽᾽φαρδια πλατιά᾽᾽ και στο πρακτικό ορκωμοσίας της 30-8-2019 ενω αυτός ήταν απών !!!! το οποιο επίσης προσκομισθηκε νομιμως και παρεληφθη απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

(πάρτε μια πρώτη γεύση από το  video  
 και συνεχίζουμε ... )

7 σχόλια:

  1. Εσείς εκεί στο σάπιο κανάλι σας έχετε γίνει γραφικοί. Για 50 ευρώ σκοτώνετε άνθρωπο.
    Δεν καταλάβατε ότι δεν σας δίνει σημασία κανένας;
    Επειδή παίρνετε κάνα 50ρικο από τον ανίκανο Χρυσάφη, όλοι το ίδιο είναι;
    Απο τον Δήμαρχο Σιντικης θα πάρετε τα @ρχιδι@ του με καρδούλες μέρα που είναι σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ , ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ''ΕΠΙΛΟΓΕΣ'' ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ , ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΕΣΥ , Ο ΚΩΤΤΑΣ, Ο ΕΛΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΤΣΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σου πω ότι είναι και εν δυνάμει εισαγγελείς

      Διαγραφή
  3. ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ/ΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ !!!! ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ...ΤΡΕΜΗ ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΣΚΙΟ...ΤΗΝ ΣΤΑΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΒΡΑΜΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ