Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!! ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΦΡΑΤΟΥΛΗΣ , ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ !!!!


Νότης Μηταράκης - Ο γλυκούλης υπουργός! Ο χουντίνι της πολιτικής, ο άνθρωπος που δεν ξέρει να πλένει αλλά το ξέπλυμα το έκανε το 2ο επάγγελμά του! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



Καλησπέρα σας , κυρίες και κύριοι. Καλησπέρα σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα το μενού έχει Μηταράκη με πολλά καλούδια απο την Αγγλία. 
Το διαμέρισμα  που δεν δήλωσε στο Λονδίνο και το ξεπλυματάκι  με μεταγενέστερο δάνειο απο την τράπεζα Πειραιώς του Σάλλα τότε. Έτσι δεν είναι κύριε υπουργέ;;;...


 O Νότης Μηταράκης, αυτό το μπουμπούκι κατά τις πληροφορίες όσο ήταν στην Αγγλία αυτός και η σύζυγος του, διέμεναν σε ένα ιδιόκτητο διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου Grove Hall Court, στη οδό Hall Road της συνοικίας St John’s Wood όπου ως γνωστό πρόκειται για συνοικία εκατομμυριούχων, στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Το διαμέρισμα που κατείχε υπό το ειδικό καθεστώς Leasehold, "ξέχασε" να το δηλώσει ως είχε υποχρέωση κατά το νόμο στην Δήλωση Πόθεν Έσχες στην Ελλάδα.
Ο Μηταράκης είχε αγοράσει το διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου Grove Hall Court, στο St John’s Wood, στο Λονδίνο με την σύζυγο του  Μαρία Δουρίδα με αδιευκρίνιστο ποσό στις φορολογικές Αρχές της Ελλάδας διότι δεν το δήλωσε ποτέ.

Το ίδιο αδιευκρίνιστο παραμένει και το ποσόν πώλησης του διαμερίσματος διότι κατά τις πληροφορίες η συναλλαγή έλαβε χώρα μέσω της offshore εταιρείας Balanta Limited με έδρα το Isle of Man.
Η συνέχεια στο άρθρο που ακολουθεί  εδω με φωτογραφίες απο την περιοχή του διαμερισμάτος και μια εκτίμηση με την τίμη που μπορεί  να έχει βάση διπλανού διαμερισμάτος στα ίδια περίπου τετραγωνικά .Στο τέλος θα διαβάσετε και τον μπροστίνο της κομπινας που διόρισε ως το νέο πρόεδρο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών, και όλα αυτα στην υγειά των κορόιδων για να πλουτίζουν αυτοι όλοι , αδιαφορόντας για όλους εσάς και την χώρα που ξεπούλησαν.Σας βλέπουν σαν δούλους  γι'αυτο συμπεριφέρονται έτσι , με τόση αλαζονεία!

Εσείς εκεί στα νησιά , όταν θα τον δείτε να τον καλοδεχτείτε , να του κεράσετε περγαμόντο , και τα αρχεία του Άρθρου, με την offshore και όλα τα άλλα,   να τα εκτυπώσετε και να του βάλετε στον κώλο του κυρίου υπουργού.

Αυτοί κάνουν δουλίτσες πλουτίζουν εις βάρος όλων μας , και με τον πιο φασιστικό τρόπο μας λένε όλους εμάς, ότι τα κόπρανα τους,  θα τα καθαρίζουμε εμείς θέλουμε δεν θέλουμε.Θυμηθείτε την δήλωση Βαρβιτσιώτη που μας είπε λίγο πολύ , ότι το κράτος θα επιβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο την θέληση του. Είναι όλοι για φυλακή  μηδενός εξαιρουμένου Είναι ευρέως γνωστό ότι η Ελλάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα για να μπει σε αυτές τις διαδικασίες με τα μνημόνια.Άρα αυτό που γίνεται αγαπητοί μας νησιώτες κυρίως,  είναι ότι επειδή ο κάθε μηταράκης έχει από πίσω την βρωμιά ενός στάβλου , τους εκβιάζουν για να μην τon στείλουν φυλακή. Και επειδή αυτοί εκβιάζονται γιατί είναι βρώμικοι , την πληρώνει η Ελλάδα και συνεπώς όλοι εμείς. Ξεχάστε την καραμέλα  των 50 χρόνων , ο λαός αποφασίζει και αυτές τις τρίχες.Πιο στυγνή χούντα και και πιο μεγάλο φασισμό από τον δήθεν δημοκρατικό δεν υπάρχει.
 Και όποιος δεν θέλει να πάρει την χώρα του πίσω  , να κάτσει στο σπίτι του και να το βουλώσει Με εκλογές και τρίχες κατσαρές την χώρα   δεν την παίρνουμε πίσω.

Η χώρα είναι υπό κατοχή και όποιος το κρύβει είναι συνένοχος στο έγκλημα! Όποιος σας ωθεί στην κάλπη επίσης.


10 σχόλια:

  1. Φασίστες τον ήπιατε σε Λέσβο - Χίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρέ μπατριώτες ξεχάσατε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πήγατε και ψηφίσατε ρε μ@λάκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΝΑΝΕ ΡΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

      Διαγραφή
    2. Τους ξεφτυλισανε οι τουρκόσποροι νησιώτες έτσι τους αποκαλούσαν τα κ@ριόλια οι ματατζίδες . Νόμιζαν πως ειναι στα Εξάρχεια

      Διαγραφή
    3. Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει ο μαλακας ίδιος μένεις

      Διαγραφή
    4. 5.31 τι πήγες και ψήφισες ρε μ@λάκα ? Ακόμη δεν πήγες στο μέτωπο ? Στη λούφα πάλι ?

      Διαγραφή
  4. Ο Μουτζούρης φταίει για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΟΡΝΗ Η ΘΟΔΩΡΑ ΛΥΣΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ