Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

''ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ'' Ο ΝΕΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

 ΛΕΥΤΕΡΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!!



ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ 4% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΟ 2017!!! 
ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΣΗ 2019-2023


Λευτέρη, ως γνωστόν το 2014 ψηφίστηκε ο νόμος 4304/2014 που αφορά τα οικονομικά των κομμάτων. Μία από τις προβλέψεις του ήταν ότι «Απαγορεύεται η χορήγηση δανείων από τις τράπεζες προς τους δικαιούχους κρατικής χρηματοδότησης με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση πέραν του τρέχοντος οικονομικού έτους».
Δηλαδή, πλέον τα κόμματα δεν μπορούν να δανείζονται με ενέχυρο τις μελλοντικές κρατικής επιχορηγήσεις ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε και αυτός προβλήματα με τα δάνειά του στην περίοδο της κρίσης, παρότι είχε πολύ μικρότερο δανεισμό από τα υπόλοιπα κόμματα. Μάλιστα, παρότι αυξήθηκε σχετικά η κρατική επιχορήγηση από ένα σημείο και μετά τα πράγματα παρέμειναν σχετικά δύσκολα.
Την πρώτη αποκάλυψη την έκανε την Κυριακή 20.02.2019 το «Βήμα» και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χόνδρος. Στο ρεπορτάζ έγραφε: «Η επιχειρηματολογία του Μεγάρου Μαξίμου καταρρίπτεται από τη σύμβαση που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για να διευθετήσει τα χρέη του ΣΥΡΙΖΑ προς τις τράπεζες. Στη σύμβαση που υπογράφηκε στις 24 Νοεμβρίου του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 10 εκατομμύρια ευρώ.


Ως εγγύηση ο κ. Τσίπρας ενεχυρίασε το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, το οποίο εκτιμήθηκε στα 2.700.000 ευρώ. Για το υπόλοιπο ποσό, όπως αναγράφεται στη σύμβαση, ενεχυριάστηκε η ετήσια τακτική επιχορήγηση που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 έως το 2023! Με λίγα λόγια, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί τις μεθόδους που καταγγέλλει! 
Είναι φανερό ότι η Χαριλάου Τρικούπη θα προσέλθει σε αυτή τη μάχη έχοντας αρκετά όπλα, ανάμεσά τους και την επιστολή του Πρωθυπουργού προς τις τράπεζες με την οποία ζητούσε να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ δάνεια μεγαλύτερα από αυτά που δικαιολογούσαν τα εκλογικά του ποσοστά. Αξίζει να επισημανθεί ότι το επιτόκιο με το οποίο δανείστηκε τα 10 εκατομμύρια ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 4%, όταν για τα άλλα κόμματα έφτανε ακόμα και το 10%

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ_ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΡΙΖΑ)
 Το σύνολο της σύμβασης που υπεγράφη το Νοέμβριο του 2017, με την υπογραφή από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ 
 του ίδιου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.


7 σχόλια:

  1. Σήμερα είναι η ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.
    Τελικά η Μακεδονία είναι Ελληνική;
    Μήπως την πούλησε ο Κούλης για να πάρει αρνητικά επιτόκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα στην δοξολογια στην Μητροπολη ολοι οι προδοτες της Μακεδονιας πρωτη μουρη και ο Συριζαιος βουλυτης διπλα στον κοντο ντουετο

      Διαγραφή
    2. Και εσύ ωρέ Μακεδονομάχε που ήσουν;
      Κρυβώσουν ποντικέ;
      Γιατί δεν διαδήλωσες όπως έκανες κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ;
      Γιατί δεν πήγες στα γραφεία της Ν.Δ. να φωνάζεις προδότες;
      Γιατί δεν γιουχάρισες τους βουλευτές της Ν.Δ. που μαζί τους διαδήλωσες και σε κορόιδευαν ότι θα καταργήσουν την συμφωνία;
      Τώρα στην κυβέρνηση είναι οι πατριώτες δεξιοί, και εσύ στο λαγούμι σου.

      Διαγραφή
    3. Λευτερη, εγω ποτε δεν διαδήλωσα με Νεοδημοκράτες , απο τους πρωτους κατήγγειλα τις αλλαξοκολιες του Αλεξη με τον Κηφηνα της Ραφήνας και τους Καμμενο & Κολλια που κραρουσαν το φαναρι Εγω έκραξα πρωτος τον Πορφυρογέννητο που δήλωσε οτι η ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ δεν καταγγελλεται και τους υπολοιοους γιαλαντζι Μακεδονομαχους

      Διαγραφή
    4. Ρε ιακχε και οι κ@πότες ακροδεξιοί της Ν.Δ. ( Κυρανάκης , Βορίδης, Πλεύρης , Γεωργιάδης κ.λ.π ) για ένα Υπουργείο πίπες στον Κούλη παίρνουν και τουμπεκί για τη Μακεδονία .

      Διαγραφή
  2. Τώρα που ο Σουλτάνος είναι απασχολημένος με τους Κούρδους να πάμε να πάρουμε την Πόλη ( για να την κάνουμε πρωτεύουσα ) και την Σμύρνη ( για να γίνει το Αιγαίο Ελληνική λίμνη ) . Είναι χρυσή ευκαιρία . Όχι άλλες προδοσίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωρέ μπατριώτες της πορδής ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. έριξαν κανόνι 500 εκ. Και εσείς ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ