Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ...

25.000 ΨΗΦΟΙ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΑΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ


ΜΟΥΓΚΑ Η ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ

Εγινε πάλι τις τελευταίες ημέρες συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τελικά θα την εφαρμόσετε θα ζητήσετε μερική έστω τροποποίηση της ή θα βάλετε βέτο στην ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε.
Οσο και αν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο ο ΣΥΡΙΖΑ, η δική μας θέση είναι σταθερή: Δεν θα υπογράφαμε ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τη θεωρούμε εθνικά επιβλαβή για να μην πω καταστροφική, γι’ αυτό και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μην ψηφιστεί. Και τώρα θα κάνουμε τα πάντα για να απαλυνθούν ορισμένες από τις επιπτώσεις της να προστατευτούν ιδίως τα εμπορικά σήματα επιχειρήσεων της Μακεδονίας, και βέβαια να παίξουμε σωστά αν χρειαστεί το χαρτί του βέτο στην ένταξη των γειτόνων στην Ε.Ε..
Είναι ο πιο ισχυρός μοχλός πίεσης που έχουμε αυτή τη στιγμή και να είναι όλοι βέβαιοι ότι δεν θα τον αφήσουμε αναξιοποίητο.

Για να καταλάβω κ. υπουργέ , η ΝΔ των Μακεδονομάχων βάζει στο ίδιο καντάρι τα εμπορικά σήματα των επιχειρήσεων με την Μακεδονική ιθαγένεια, την Μακεδονική γλώσσα και την εκπόρνευση του ονόματος της Μακεδονίας ; 


Και τι θα γίνει κ. υπουργέ εάν "απαλυνθούν ορισμένες από τις επιπτώσεις" θα ανατραπεί η "εθνικά επιβλαβής και καταστροφική συμφωνία"


Λοιπόν κ. υπουργέ, οι σοβαροί άνθρωποι δεν "παίζουν" με τα εθνικά θέματα και με την ζωή των άλλων  ... χάθηκε μια παρτίδα γκολφ ; 


6 σχόλια:

  1. Ηλία πάρε θέση.
    Πες μας ή Μακεδονία είναι Ελληνική ή είναι ζαχαροπλαστείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τρέχουν τώρα που θα βγούνε οι δικοί τους Εθνικιστές ΜΑΟ - ΜΑΟ στα Σκόπια και θα παρακαλάνε για εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τώρα , μετά το βέτο , θα δώσουμε πίσω τις συντάξεις και θα μας δώσουν πίσω το όνομα και θα λέμε τη Β.Μακεδονία σκέτο Μακεδονία ?
    Καλά κατάλαβα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλό δρόμο είσαι.
      Την συνέχεια περίμενε, όμως να πηγαίνεις τοίχο τοίχο,Ε αυτά τα κουμάσια όλα να τα φοβάσε.

      Διαγραφή
  4. Μπατριώτες ήρθε η ώρα να βάλουμε ξανά τις περικεφαλαίες και στα συλλαλητήρια να απαιτήσουμε την πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ Ο ΙΑΚΧΟΣ . ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ