Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Ο ΔΙΝΑΚΗΣ , Η ΨΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ ...

ΔΙΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΜΗ 
ΤΩΝ  ΓΕΖΙΝΤΙ 
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ;

Σε γραπτή του δήλωση, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του δήμου Σερρών, Κώστας Δινάκης αναφέρει:
Σχετικά με το έντομο που εμφανίστηκε στην πόλη, προκαλώντας αναστάτωση στην αγορά του κέντρου, σας πληροφορούμε ότι πρόκειται για ακίνδυνο κολεόπτερο, αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, που προσβάλλει ανθοφόρα φυτά.
Η πληθυσμιακή του έξαρση, οφείλεται πιθανώς στις ευνοϊκές για το είδος καιρικές συνθήκες, που επικρατούν την περίοδο αυτή (υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία), οι οποίες και ευνοούν την ανθοφορία των φυτών και των δένδρων.
Δεν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν χρήζει ψεκασμών. Ο κύκλος ζωής του σκαθαριού, ανέρχεται σε 35 ημέρες.εν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν χρήζει ψεκασμών. Ο κύκλος ζωής του σκαθαριού, ανέρχεται σε 35 ημέρες.

Πηγή :Allanea


o iakxos : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ;;;;: Η ΠΟΛΗ ΟΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ''  ΣΥΝΟΣΤΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ...  ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ


5 σχόλια:

  1. Φτάνει ρε Βασίλη....
    Τόσο γλύψιμο που ρίχνεις στον Χρυσάφη, θα υποπτευθούμε ότι τον ψήφισες κιόλας;
    Ούτε τον Χατζημαργαρίτη δεν εκθείασες τόσο.
    Σε δύο πόστα σε έβαλε ο Φωτιάδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδωσε εντολη να αγορασουν ...τρομπες ..να κανουν ..φλιτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ-ΠΟΛΛΑΚΗ-ΤΖΑΝΟΚΟΠΟΥΛΕ-ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 102 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ- 24 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ- 200.000.000.ΟΟ0 ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ -15.000.000.000 ΕΥΡΩ 3ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ- ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 99 ΕΤΗ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ- ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 12.000 ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΣΙΠΡΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ 70.000 ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ-ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΤΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα Δινάκη ως αντιδήμαρχος Κάνε μια βόλτα στην Μεραρχίας για να δεις ότι κάτι μικρά καφέ έχουν κάνει κατάληψη τα πεζοδρόμια με καρέκλες με τραπέζια και τώρα με σταθερά διαφανή πλαίσια.
    Επειδή πιστεύω ότι είναι 100% παράνομοι και επειδή καταλαμβάνουν αυθαίρετα χώρα που δεν τους ανοίκει και επειδή μου δυσκολεύουν την καθημερινότητα και επειδή ψηφίστηκε για να τηρείς τον νόμο
    Πριν πάμε στον Εισαγγελέα τακτοποίησε το θέμα.
    Δίπλα στον φουρνο του Γατίδη αμέσως ποιό κάτω και δίπλα στο ζαχαροπλαστείο του Κοντού.
    Τρυπήσανε τις πλάκες πεζοδρομίου που τις πληρώνουν οι δημότες.
    Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ