Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;;;;

 Ο ΝΟΗΜΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΜΙΛΗΣΕ




"ΓΕΡΑ , ΓΕΡΑ , ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ !!!"

21 σχόλια:

  1. Αχ Αραμπατζου μου,δεύτερη και καταϊδρωμένη ήρθες και πάλι με 75000 ψηφους διαφορά από τον Καραμανλή. Μου θέλατε πρωτιές και υπουργεία τρομάρα σας. Απορώ πως αυξήσες τη διαφορά και έμεινες τόσο πίσω με τέτοιο τεράστιο ποσοστό της ΝΔ στις Σέρρες. Σας είπα μην τα βάζετε με τον διαδικτυακό παράγοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλάψε Ηλία. Και υφυπουργός χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Καημένε Ξυλοκόπε τσάμπα χτυπιόσουν. Η Αραμπατζή υφυπουργός. Πιες κάνα δυο σόδες τωρα μαζί με τον Λιάγκουρα να στανιάρετε

      Διαγραφή
    3. Σταμάτα τυφλώνεται....

      Διαγραφή
    4. 7500 ψήφους πίσω;; μόνο αυτή ξέρει πως νιώθει μετά από 4 χρόνια μονοπωλιακή υπερπροβολή από το κανάλι της που εν τέλει κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από 6000 σε 7500 ψήφους από τον Καραμανλή.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ''ΔΙΚΤΥΟ''ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τοποθέτηση της κ. Αραμπατζή στο Υφυπουργείο Αλιευτικής Πολιτικής δείχνει τη σημασία που δίνει ο Πρωθυπουργός μας στη λίμνη Κερκίνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοίμονο τί λές τώρα ...Λιμνήσιο ενυδρείο θα κάνει η ''ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ μας ,με Γουλιανούς ,γριβάδια, ιταλικά ,χέλια ..

      Διαγραφή
    2. Ο υφυπουργός βλαξ είναι για όλη την Ελλάδα και όχι για ένα νομό

      Διαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υφυπουργός Τουζλας η Φωτεινουλα. Θα παρακολουθεί τους ψαράδες, τα δυχτια και τις ψαριες που θα βγαζουν. Οπότε ο μπαμπάς της θα έχει και κάνα ψάρι στην κούτρα. Μπράβο ρε Φωτεινη τα κατάφερες πάλι να είσαι της πλάκας υφυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αθανάσιος κοροϊδεύε τημ Κόλλια που ηταν υπουργός Μακεδονίας Θράκης. Τώρα τι έχει να μας πει για την υφυπουργό της λίμνης Κερκίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΣΚΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΣΟΝΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΙΕΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή τώρα η Ξυνή θα γίνει ΑΛΜΥΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός ξέρει τι παρακάλια και απειλές έριξε ο Σάκης στο Μητσοτάκη και αυτός αγανάκτησε και την πέταξε στα ψάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.documentonews.gr/article/epi-71-xronia-oi-karamanlhdes-exoyn-piasei-agkaze-to-ypoyrgeio-dhmosiwn-ergwn

    Επί 71 χρόνια οι Καραμανλήδες έχουν πιάσει αγκαζέ το υπουργείο Δημοσίων Έργων

    Η οικογένεια Καραμανλή διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες αφού έχει καπαρώσει τα τελευταία εβδομήντα χρόνια το υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών.

    Όποτε υπάρχει κυβέρνηση στην οποία θα συμμετάσχει Καραμανλής, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί άλλο χαρτοφυλάκιο εκτός από αυτό. Λες και πρόκειται για κληρονομικό δικαίωμα… Όπως κάποιοι άλλοι επαγγελματίες παίρνουν το ζαχαροπλαστείο της οικογένειας ή την ταβέρνα της οικογένειας.

    Την αρχή έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τον Μάιο του 1948 όταν ανέλαβε το υπουργείο Μεταφορών στην κυβέρνηση συνασπισμού Λαϊκών-Φιλελευθέρων υπό τον Σοφούλη. Θέση στην οποία έμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 1948.

    Μετά από αυτό το σύντομο πέρασμα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επανήλθε δριμύτερος και επί της ουσίας έκτισε το πανελλαδικής εμβέλειας πολιτικό προφίλ του ως υπουργός Δημοσίων Έργων (Νοέμβριος 1952-Οκτώβριος 1955) και Συγκοινωνιών (Δεκέμβριος 1954-Οκτώβριος 1955), στην κυβέρνηση του Ελληνικού Συναγερμού υπό τον Αλέξανδρο Παπάγο.

    Χρόνια μετά τη σκυτάλη πήρε ο αδερφός του Αχιλλέας ο οποίος διετέλεσε αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (11/4/1990 – 8/8/1991) και Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (8/8/1991 – 13/10/1993) στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    Είκοσι έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα και του γιού του Αχιλλέα, Κώστα Καραμανλή junior, να υπουργοποιηθεί και να πάρει θέση πού αλλού… στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

    Ο μοναδικός Καραμανλής που δεν πέρασε από το συγκεκριμένο υπουργείο είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ανιψιός του Κωνσταντίνου και του Αχιλλέα. Ο λόγος για τον οποίο δεν ανέλαβε ποτέ το χαρτοφυλάκιο είναι ότι δεν έγινε ποτέ υπουργός ή υφυπουργός. Έγινε αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας κατευθείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας πόνεσε η Αραμπατζή ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΝΛΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΞΥΝΗ; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Καραμανλής για 1-2 ακομη εκλογες θα είναι ισως πρώτος στο νομό. Μετά θα πάρει την κατηφόρα σαν τον πατέρα του

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ..ΤΟΝ .ΜΠΟΥΜΠΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΟΝ ΣΤΙΡΗΞΕ ΤΟ ''ΔΙΚΤΥΟ'' ΜΕ ΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ .

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ