Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ 20η ΙΟΥΛΙΟΥ

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ


Ο άκρατος και ασύδοτος αφισοστολισμός της πόλης για την διαφήμηση της εκδήλωσης του sityZEN με τον Αντώνη Ρεμο , η οποία ομολογουμένως ήταν η πληρης αφισορύπανση του ιστορικου κέντρου των Σερρών προκάλεσε την αγανάκτηση των πολιτών η οποία εκφράστηκε με καυστικού περιεχομένου αναρτήσεις στο Facebook.


Aκολούθησε η αντίδραση των "θιγομένων" η οποια όπως πληροφορηθήκαμε ήταν άστοχη , άκομψη που θύμιζε ''κουτσαβάκια" με παραβατική κατα τον ποινικό νόμο συμπεριφορά.

Ο δημος Σερρών με καθυστερηση αντεδρασε και κατεβηκαν όλες οι αφίσες του Ρεμου στις οποίες σημειωτέον διαφημιζονταν εμμέσως και αλλες δεκατέσσερεις επιχειρήσεις των Σερρων εμφανιζόμενες ως δήθεν χορηγοί της εκδήλωσης ( στην ουσία πρόκειται για αρπαχτή του πονηρού διαφημιστή ).


Αυτή η κακοποίηση της εικόνας της πόλης και η υποβάθμιση της αισθητικής και της καθημερινότητας των σερραίων δημοτών είναι διαρκής και συμβαίνει χρόνια τώρα με την εύθυνη και την ύποπτη ανοχή της Δημοτικής Αρχής  σε ''συνεργασία'' (;;;) με τον επιχειρηματία που αναλαμβάνει την  προβολή των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων.

Παράλληλα ισομερής είναι και η ευθυνη της αντιπολίτευσης και των δημοτικών οι οποίοι ανέχονται αυτήν την παραβατική και απράδεκτη κατάσταση που δεν ειναι και η μόνη.

Επειδή οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις είναι τα θύματα αυτής της αλητείας διοτι εκτίθενται ( εν αγνοία τους προφανώς) σε σοβαρές διοικητικές και ποινικές κυρώσεις παραβιάζοντας τον σχετικό νόμο περι των υπαίθριων διαφημήσεων καλό  θα ήταν να συμμορφωθούν οι εν λόγω επιχηρηματίες με την νομιμότητα και να σεβαστούν την πόλη, τους σερραίους δημότες και πελατες τους τελικά.

Η περιπτωση αυτή ας αποτελεσει την απαρχή της επιστροφής στην κανονικότητα και την νομιμότητα διότι ... '' τα ψέματα τελειώνουν'' και οι υπεύθυνοι θα αναζητηθούν λιαν συντόμως ... 


11 σχόλια:

  1. Ελπίζω να λειτουργήσει το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτή μεγάλη συναυλία για τη Μακεδονία θα παρευρεθεί και ο Μαυρωτάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ , ΕΓΙΝΕ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    Ο ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ , ΕΓΙΝΕ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κλειδί της πόλης ποιός θα το δώσει ο Αγγελίδης η ο Χρυσάφης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφήμιση κάνεις ΙΑΚΧΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εφορία θα είναι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς θα είμαστε εκεί. .....
    Για να σας φωτογραφίζουμε.
    Πάτε να σας κάνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η είδηση ότι η μπουζουκοβραδιά θα ανοίξει με το ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΞΑΚΟΥΣΤΉ και το ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΝΕ ΠΟΤΈ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΌΝΩΝ, ΤΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ελέγχεται ως ανακριβής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...Σκουπιδάνθρωποι θά πάνε(;) νά παρακολουθήσουν(;) τά σκουπίδια μέ 180 ευρά τήν φιάλη!!!!! καί μέ είσοδο 20 ευρά!!!!! ούστ βρομερά σκουπίδια.....κι ομως η ζημιά από τά σκουπίδια εγινε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ φτωχομπινε θα βλέπεις από μακριά για τις κοπριες δεν είναι ο Ρέμος. Τα σκατα με τα σκατα και οχι Ρέμο. Θα βρωμισετε τον χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτο τραπέζι και ο Γιάνης με τον Κώστα και τον Τάκη τον αμερικανό.
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ