Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΣΙΟΣ : ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΩΛΟ

'' ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ 
ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ..."



O «ακήρυχτος» πόλεμος  και οι «ανίερες» συμμαχιες πολιτικών γραφείων

 κατά του Πασχάλη Τόσιου


Το τελευταίο διάστημα, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τις εκλογές παρατηρείται το φαινόμενο αναπαραγωγής δημοσιευμάτων κατά του υποψηφίου του Κινήματος Αλλαγής Πασχάλη Τόσιου. Στοχευμένες καταχωρήσεις,


άλλες  πληρωμένες και άλλες ίσως όχι, είχαν στόχο να θίξουν την υποψηφιότητα του. Λογικό ίσως για κάποιους, καθώς η υποψηφιότητα του δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "συστημική”.O ίδιος εξάλλου κατήγγειλε σθεναρά την σκόπιμη αδράνεια του κομματικού μηχανισμού που κινητοποιήθηκε μάλιστα μόνο "υπερ ημετέρων", αλλά και την προβληματική κατάρτιση των ψηφοδελτίων τόσο κατά τις περιφερειακές όσο και στις βουλευτικές εκλογές, πάλι στην ίδια λογική.

 Έντονη εξάλλου ήταν η αντίδραση του Πασχάλη Τόσιου και για το γεγονός ότι στο παραπάνω πνεύμα μεθοδεύτηκε κατά τις Ευρωεκλογές ακόμη και το κλείσιμο της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, με αποτέλεσμα την συρρίκνωση της εκλογικής δύναμης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις Σέρρες. Την ίδια ώρα, ενώ ο ίδιος τοποθετήθηκε δημόσια και διεξήγαγε τον προεκλογικό του αγώνα με δελτία τύπου και καθημερινές αναφορές, συγκεκριμένες με το πρόγραμμα και τις προτάσεις του, επικαλούμενος και το έργο του ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και Παιδείας, ένας παράλληλος μηχανισμός στοχευμένα ασχολήθηκε με την υποψηφιότητα του. 

Ο ίδιος δεν έχει καταγγείλει ακόμη "ανίερες" συμμαχίες αντίπαλων κομματικών γραφείων, συνεργαζόμενων πριν και μετά τις εκλογές. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι ο κομματικός του πατριωτισμός και η βαθειά παραταξιακή συνείδηση, που του υπαγόρευσαν την ενεργό συμμετοχή του στο ΚΙΝΗΜΑ-χωρίς μάλιστα ποτέ ο ίδιος να καταδεχτεί κάποιο αξίωμα του κρατικού μηχνισμού, δε θα του επιτρέψουν τη δημόσια τοποθέτηση κατά της ευρύτερης παράταξης του. Πολλές φορές προκλήθηκε εξάλλου. Ήταν όμως φειδωλός σε χαρακτηρισμούς και αιτιάσεις. Αυτό βεβαία δε σημαίνει-για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ-πως θα σιωπήσει σε καιροσκοπικές-κερδοσκοπικές, δεξιόστροφές αλλά και "ημέτερες λογικές "μιντιακής" φάμπρικας.

10 σχόλια:

  1. Εγώ θυμάμε τον ΤΖΕΙΚ ΛΑΜΟΤΑ με τον ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ στο οργισμένο είδωλο . εάν η νεα ..VERCION ....με τον ΤΟΤΣΙΟ ως είδωλο φταίει ο καθρέπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα το ειδωλο φουμε τζαμι ειναι μουτζουρεμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετά μας τα ζάλισε ο Πασχάλης.
    Ποιός τον είπε ότι είναι εκτός από γαμπρός Φραγκεδάκη, αυτό που μας λείπει.
    Επίπεδο γνώσεων Δ.Ε.
    Τρίτος στον νομό.
    Εκτός Κεντρικής Επιτροπής.
    Ας ασχοληθεί με την δημοσιογραφία, αν είναι ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμιά ολόσωμη φωτο του θα δούμε; Έτσι για να δούμε και την οργισμένη νεανική κοιλιά του Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πασχάλακης Copy Paste - Ο Χάνω σε όλες τις διαδικασίες - Ο συνομωσιολογος- Ο Βλέπω φαντάσματα , είναι οργισμένο είδωλο?? Κλαιει όλη η πόλη στα γέλια με τον γελωτοποιό της Μεραρχία με Επάγγελμα : Γαμπρός Φραγκ
    Α και παραγωγός που δήλωνε στις εκλογές! Παραγωγος αστείων ταινιων ίσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗς κοντής της ... βούρτσας της φταίνε οι τρίχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι οι εμπαθείς εδώ.. αδελφές και παλληκάρια (!!!) θα ήθελα κάποιον από σας να βγει και να τα πει δημόσια, όπως κάνει αυτός τόσα χρόνια, αλλά γεννημένοι στα σκ@@τα μόνο λάσπη ξέρετε να πετάτε.. για γέλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε παπάρα στο χωριό σου.
      Μας επρηξες με τις σελφι τις δικές σου και τις μαλακίες σου με τον Γιωργάκη.

      Διαγραφή
  8. Για γέλια είναι ο ίδιος , όλο το Σερρεϊκο γελάει με αυτόν που βγήκε 3ος και του φταινε πάντα οι άλλοι αντί να σκεφτεί γιατί γελάνε μαζί του! Copy paste άρθρα , ψεμματα στους συνεργάτες του , ψεμματα στα φυλλάδια του , αδουλευτα χέρια , χωρίς σοβαρες πολιτικές θέσεις ,χασκογελαει για κάποιο λόγο συνέχεια, οργισμενο νιατο από τα lidl.. όλοι αυτά λένε πλέον και αυτός νομίζει ότι βρέχει.. ο αστείος της Μεραρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεταλωτής και υιός εργολάβοι λάσπης κατά του Τόσιου, Γιατί άραγε? Τι τους έχει τσούξει τόσο πολύ. Για πόσα αργύρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ