Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Η ΠΡΩΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΥΣΑΦΗ ...


 Ο ''ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ'' ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ


Ο νέος δήμαρχος ο οποίος προς το παρόν κινείται ''με το μετέωρο βήμα του πελαργού'' ... αφού λειτουργεί με το σύνδρομο της θητείας ως προέδρου του Επιμελητηρίου, προχώρησε επιτέκους και σε μία σωστή επιλογή στο νευραλγικό πόστο του Δήμου με τον Νικο Κουφοτόλη διευθυντή του γραφείου του δημάρχου.

31 σχόλια:

  1. Μεγάλη μορφή των πολιτικών γραφείων.
    Πουθενά δεν στέριωσε.
    Αλήθεια τι δουλειά κάνει ο εικονιζόμενος?
    Είναι υπάλληλος του Δήμου ή του Ελληνικού δημοσίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΚΗ..ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΟ..

      Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ , Η ΜΑΣΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει θέση Διευθυντη γραφειου δημάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν δεν υπάρχει θα φτιάξουμε μια να βολέψουμε το παλικάρι. Δημοτική αρχή είμαστε οτι θέλουμε κάνουμε

      Διαγραφή
  4. Ο Νίκος είναι κόσμημα για τη πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια ήταν και είναι τα κοσμήματα μας και πατήσαμε.
      Αυτός δεν είναι κόσμημα fobizou είναι.

      Διαγραφή
  5. Σιγα μην μπει αυτος ο αχρηστος και ανικανος. Εδω η Φωτικα εμεινε 7000 ψηφους πισω απο τον Καραμανλη με αυτον στο γραφειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσές δουλειές με τον κουμπάρο κ συναιτερο του στα φωτοβολταϊκά διευθυντή της δέυας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαι η Κολλια 20 χρονια με τον Νικολακη εβγαινε βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ . Ο ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ...
    ΕΙΔΕ Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικόλα, βασικά ήταν λάθος σου η επιλογή να πας στην Αραμπατζή και να μην περιμένεις τον Καραμανλη. Όλοι ξέρουν ότι είσαι ο καλύτερος στη δουλειά σου. Δουλέψαμε τόσα χρόνια μαζί στη ΜΚΤ, έπρεπε να κλείσεις εκεί. Έφυγες και σε δύο χρόνια κατέρρευσε ότι χτισαμε για 17. Σιγουρα λυπάσαι για το τέλος της. Αν αληθεύει για το Δήμαρχο, να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επειδή τα διαβάζεις, αν ο δήμαρχος σε χρειάζεται, οφείλεις να σταθείς δίπλα του. Είναι μεγάλο το στοίχημα και οι ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΧ ΒΡΕ ΝΙΚΟ. ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωρισα τον κ. Κουφοτολη το 2005-07 σε καποιο project που αφορουσε την πολη και ευρυτερα τον Νομο Σερρων. Οφειλω να επισημανω την οξυδερκεια του,την ευστροφια του, την αποφασιστικοτητα του και το ακεραιο του χαρακτηρος του.Εαν το project ειχε αισια εκβαση, οφειλεται, σχεδον αποκλειστικα, σε αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε ένας γυμναστής είναι. Μπορεί να ανταπεξέλθει ως γενικός; Μη λέτε μαλακιες και του φουσκωνετε τα μυαλά. Τι είναι ο Δήμος να παίρνουμε τηλέφωνα να ψηφισουν την Φωτεινουλα που και εκείνο δεν το έκανε καλά αν κρίνουμε εκ του αποτελεσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουφοτόλη, αν εψησες τον Χρυσάφη πάνε να τσεπώνεις το μηνιάτικο γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρεις να κάνεις και αστους εδώ να γράφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει τέτοιο αστέρι στο Σερραίικο και μένει ανεκμετάλλευτο στα στενά όρια του Σερραιστάν;
    Κάντε τον εξαγωγή μπας και κονομήσουμε κανένα φράγκο και ξεχρεώσουμε.
    Τόση βλακεία ;
    Τόση απατεωνιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΥΜΝΟΣΙΑΛΑΓΚΕΣ κι αυτοί οι αυλικοί ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο Κ.Κ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ - ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευτυχώς Νίκο, γνωρίζεις ότι το πιο δύσκολο εγχείρημα της εποχής μας, δεν είναι η συναναστροφή μας με ποιοτικούς ανθρώπους, αλλά η αναγνώρισή τους. Ταπεινός ήρθες, ταπεινός έφυγες ως ο πιο αποτελεσματικός διευθυντής στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Να σαι καλά. Κατάφερες να είσαι αξιοσέβαστος και πάντα στεκόσουν στο ύψος των περιστάσεων. Παραιτήθηκες από το πολιτικό γραφείο και είδες την κατάληξη. Όλοι θέλαμε τώρα να ξανεπιστρέψεις.
    Ως συνεργάτης σου για 1 ½ χρόνο, εκ προοιμίου μη αντικειμενικός, θα μας επιτρέψεις να μεταφέρω στους Σερραίους, αν και πάντα διαφωνούσες σε αυτές τις πρακτικές, τι δημόσια παραδέχτηκε μετά 3 χρόνια, συνάδελφος Διευθύντρια του ΜΑΘΡΑ, που εκφράζει και τους περισσότερους εδώ.
    ….Σημερα σε θυμομουν με φιλη μου καρδιακη,που δεν γνωριζοσαστε,κι αναπολουσα την διακριτικη κι αποτελεσματικη "πολιτικη διοικηση", που ασκησες. Αχ,Νικολα, μερικοι ανθρωποι ειναι τοσο απλα κι αυτονοητα καλοι στη δουλεια τους, που το καταλαβαινει κανεις μονο, οταν τους"χασει"Εισαι γερος μανατζερ!Σου αξιζουν τα καλυτερα και σου ερχονται:
    Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις στη ζωή σου, ότι χρειαστείς από εδώ, στη διάθεση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε σαψάλη φαλακρέ καλοταϊσμένε αυλοκόλακα ...ένας γυμναστής είναι. Επειδή ρωτάς αν μπορεί να ανταπεξέλθει ως γενικός, γράψε κάτι παρόμοιο, όλοι ξέρουν ποιος είναι ο συγγραφέας, όπως και τόσων άλλων. Σας είναι ανυπόφορος, γιατί αυτός είναι πετυχημένος. Πάντα οι κακοί άνθρωποι φθονούν και μισούν. Είναι ο δικός τους τρόπος να θαυμάζουν.

    https://www.anexartitos.gr/to-tyri-kai-i-faka-ton-ethnikon-eklogon-sta-serras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μυσιρλή μαζέψου.
    Δεν θα χρυσώσεις τον εμμονικό δεξιό αυλοκόλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε άντε να πάει σε κάνα σχολείο να δουλέψει και να τα αφήσει αυτά που τρέχει από γραφείο σε γραφείο να κάνει τον διευθυντή.
    Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποια είναι τα πτυχία του που τον κάνουν μεγάλο μάνατζερ; Περιμένω απάντηση για τις μεταπτυχιακες του σπουδές που τον κανουμ σπουδαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βλακακο θα μας αραδιασεις τα πτυχία του γυρολογου Κουφοτολη ή είναι τόσα πολλά που δεν χωράνε.
    Γυμναστακος ανικανος από το Καβακλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΦΑΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΙΡΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΛΛΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο 11.38. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ένα από τα πιο άχρηστα ανθρωποειδή που κυκλοφορούν στο σερραιικο. Ούτε το μεταπτυχιακό του κατάφερε να τελειώσει Παρ όλο που είχε και τον συνονόματο ξάδερφο του στα τεφαα. ένα από τα μακρυά χέρια πλέον του Καραμανλή στο δήμο. Α ρε Αλέκο που σ έμπλεξε η μωρόφιλοδοξία σου ... Θα το καταλάβεις αλλά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ