Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

PEPSONA NON GRATA O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


Το «Κάστρο Σερρών» είναι η ομάδα των ανθρώπων που χωρίς εμφανή δικαιολογία, προσήχθησαν τον προηγούμενο καιρό, κυρίως κατά τη διάρκεια επισκέψεων στις Σέρρες, πολιτικών προσώπων.
Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στις Σέρρες την ερχόμενη Παρασκευή, το «Κάστρο Σερρών», εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του σχετικά με την επίσκεψη, συσχετίζοντάς τες με τη στάση του Προέδρου της Μακεδονίας για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
«Ποια η θέση της Δημοκρατίας για τον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος φέρει τον τίτλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, εάν τον προστατεύουν διμοιρίες των ΜΑΤ και απομακρύνουν τους πολίτες από τον χώρο όπου παρευρίσκεται ή ακόμη χειρότερα, βιαιοπραγούν προς τους πολίτες, όπως στην πρόσφατη ομιλία της κ. Γεροβασίλη στην Πτολεμαΐδα ή προσαγάγουν πολίτες αναίτια, όπως στην ομιλία του κ. Παπαδημούλη στην πόλη των Σερρών; Ποια η δημοκρατία και η ελευθερία των πολιτών, όταν ο κ. Παυλόπουλος κωφεύει στη φωνή, στη θέληση και στα επιχειρήματα του λαού;
Ως Μακεδόνες, ως ελεύθεροι πολίτες, τασσόμαστε στο πλευρό των δεκαεπτά συμβούλων του Δήμου Νιγρίτας και σε όσους δημοτικούς συμβούλους σέβονται και υπερασπίζονται τη θέληση των πολιτών, έχοντας ξεκάθαρη θέση σε εθνικά ζητήματα, όπως αυτό της Μακεδονίας μας!
Αντιθέτως δεν υποστηρίζουμε και σαφώς δεν επικροτούμε τα δεκαεννέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των ψήφων τους, ως προς το ζήτημα της επιστροφής του κλειδιού της πόλεως από τον κ. Παυλόπουλο.
Εν κατακλείδι, ζητούμε να σεβαστείτε τη θέληση της πλειοψηφίας των πολιτών του νομού μας και να ενεργήσετε δημοκρατικά, να τελέσετε δηλαδή ένα ψήφισμα εντός του συμβουλίου, ώστε να αποφασίσετε με πλειοψηφία για την παρουσία ή όχι του κ. Παυλόπουλου στο συνέδριό σας».

4 σχόλια:

  1. Άντε βρε κουνάει ΙΑΚΧΕ, πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω σε άκουσε ο Παυλόπουλος οτι δεν τον θέλεις, και ....ΗΡΘΕ!
    Μιά χαρά κήρυξε την έναρξη του Συνεδριου των Δικηγόρων. Χαχα!
    Α ρε βλήματα ΙΑΚΧΟΙ που νομίζετε οτι έχετε και ΛΟΓΟ...
    Μοναχοί σας κ@λ@τρίβεστε και αυτοχρίζεστε καθοδηγητες της κοινής γνώμης. Γραμμένο (-ους) σε (σας) έχουμε.
    Αντε περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΙΑ.ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή στον δικηγορικό σύλλογο που κάλεσε τον ανεπιθυμητο Πάκη στα Σέρρας.
    Ιερόθεος Μελένικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ