Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

800.000 € ... ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
Επειδή δεν υπάρχουν περασμένα ξεχασμένα, ο δήμαρχος ΜΕΛΙΤΟΣ πρέπει να εξηγήσει κάποια πράγματα σχετικά με την ασελγή πράξη κατάχωσης του δυτικού περιβόλου του μνημείου «ΚΑΣΤΑ». 


Γιατί το ΥΠΠΟ εξέδωσε ευχαριστήριο προς αυτόν;



…έγινε λόγος για την εξαιρετική συνεργασία με τον δήμαρχο Αμφίπολης, ο οποίος θα συνδράμει στην υλοποίηση των επειγουσών εργασιών με απαραίτητα μηχανήματα και εργατικό δυναμικό, καθώς και για το καλό κλίμα που υπάρχει με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος έχει δείξει προθυμία για συμβολή στο έργο.

Έργο είναι βέβαια η κατάχωση του περιβόλου. Πρέπει να δώσει ακόμα λογαριασμό, για το σκανδαλώδες ποσό που χορηγήθηκε και αναφέρθηκε στην ίδια ανακοίνωση.

...Το έργο, η συνολική δαπάνη του οποίου υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ, θα υλοποιείται σταδιακά, με τις πρώτες εκταμιεύσεις να καλύπτονται από το ήδη υπάρχον ποσό, ενώ προβλέπεται να γίνουν και δοκιμαστικές ανασκαφικές τομές σε διάφορα σημεία του τύμβου-λόφου που πιθανόν δώσουν σημαντικές πληροφορίες για το φυσικό και αρχαίο έδαφος, τα φερτά υλικά και ό,τι άλλο μπορεί να αποκαλύψει μία τέτοια έρευνα.

Αυτά το 2015 και δοκιμαστικές τομές δεν έγιναν ποτέ. Τι έγιναν τα λεφτά Δήμαρχε; Τι πήρε ο δήμος; 

Ορθώς με μήνυσες Μελίτο για τη φράση «ανοχή του δημάρχου», ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ καθαρή και με τη βούλα του υπουργείου ήταν.



1 σχόλιο:

  1. http://www.real.gr/archive_koinonia/arthro/nai_apo_to_kas_se_meletes_ston_tymbo_kasta_stin_amfipoli-135519/?fbclid=IwAR3OFQTx-5UDWsmBjyGrfeJGvhY-Tzata64QVUkbixaMUAL2WkJIgf8bCVc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ