Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΑΥΤΙΑΣ , ΤΖΙΤΖΙ & ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΑΥΤΙΑ ...
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ;;;



Σφίγγεις το χέρι στους αλα καρτ Μακεδονομαχους Καραμανλή, Τζιζτικώστα και Σπυρόπουλο που σπεκουλάρουν τώρα πάνω από το χυμένο γάλα ;

Σφίγγεις το χέρι σε αυτούς που βάλανε πλάτη στην προδοσία της Μακεδονίας και συμφωνία των Πρεσπών

Τι έκαναν ρε Αυτια εκ παραλλήλου ο Πορφυρογέννητος , το ανηψάκι του Μπουτάρη και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο μπατριώτης Σπυρόπουλος ;

Αν δεν κατέθεταν την μήνυση οι Πανμακεδονικές οργανώσεις κατά του Σωμματείου "Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων - Κύριλλος και Μεθόδιος", αυτοί οι τύποι θα είχαν καταπιεί αμάσητη την πρόκληση των γυφτοσκοπιανών.

6 σχόλια:

  1. Γιατι να μην λεει οτι τον ενδιαφερει η πατριδα του τον Σπυροπουλο?5000 ευρω το μηνα θα παιρνει αν γινει αντιπεριφερειαρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο κυλιόμενο γκάλοπ της “Standards and Votes”
    -//-
    Οι υποψήφιοι του Αραμπατζή είναι εξαφανισμένοι (με εξαίρεση τον Χράπα και τον Χαζτημαργαρίτη) και οι πιο πολλοί τα έχουν με τον Αγγελίδη.
    Αυτή τη στιγμή σταθερά και πολύ μπροστά είναι ο Φωτιάδης (προηγείται σε όλα σχεδόν τα δημοτικά διαμερίσματα) κι ακολουθεί από πίσω, με μεγάλη διαφορά από τον Φωτιάδη, ο Χρυσάφης, ο οποίος δείχνει να προηγείται ελαφρώς μόνο στο Μετόχι, στον Ξηρότοπο και στη Βαμβακιά.
    Ο Χρυσάφης δείχνει να υπολείπεται κατά πολύ των ποσοστών της ΝΔ, απόδειξη πως «δεν ενώνει» και όλοι δείχνουν να τα χρεώνουν, με ευκολία, στον Μητσοτάκη ο οποίος μόλις τους επισκέφτηκε στο εκλογικό τους κέντρο, η γκαντεμιά «χτύπησε κόκκινο» φέρνοντας από την μία την Καλώτα στον Φωτιάδη από την άλλη μέχρι και «πεσίματα» στο Σκούταρι μεταξύ συνυποψηφίων.
    Αξιοπρεπέστατη παρουσία καταγράφει η Αριάδνη, με μεγάλες δυνάμεις στην Κάτω Καμήλα, και ο Γεωργούλας στην Κουμαριά.
    Ο Φαρμάκης λαμβάνει τα παραδοσιακά στελέχη του ΚΚΕ και τα μωρά της ΚΝΕ που μεγάλωσαν
    Μάχη για την τελευταία θέση μεταξύ Φαρμάκη και Γεωργούλα, με επικρατέσετρο γι αυτή τον συμπαθέστατο Αντώνη.
    Στο τελευταίο κυλιόμενο γκάλοπ, της γνωστής σε όλους μας εταιρείας δημοσκοπήσεων “Standards and Votes”, που πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη εβδομάδα Απριλίου (το επόμενο κυλιόμενο θα γίνει την 2η εβδομάδα του Μαΐου), για λογαριασμό της ίδιας βαλκανικής πρεσβείας, σε σταθμισμένο δείγμα 1200 ατόμων αυτή τη φορά, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σερρών, τα αποτελέσματα όπως μας τα κοινοποίησε εργαζόμενος στην εταιρεία έχουν ως εξής:
    Fotiadis 42% ± 1%
    Chrisafis 27% ± 1%
    Arampatzis 15% ± 1%
    Papafotiou 9% ± 1%
    Farmakis 4% ± 1%
    Georgoulas 3% ± 1%
    Παρακαλούμε για τη δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα! Τις συριζεικες μάλκιες αρχίσατε, γκαλοπ πρεσβειας των Σκοπίων ή της Αλβανίας ( σκεφτείτε έναν λόγο για να κάνει γκάλοπ σε μια επαρχιακή πόλη πρεσβεία άλλης χωρας)
      Καλά ρε Φωτιάδη Έτσι θέλεις να κρατήσεις το ηθικό των δικών σου ανεβασμενο; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΚΑΛΟΠ από ανύπαρκτες πρεσβείες. Γελάνε και τα πλακάκια.
      πόσο σανό πουλάτε;;;

      Διαγραφή
  3. Ο Pinokio επέστρεψε με τις σημειώσεις του !! Εσύ που βόσκεις ιακχε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουφα είναι αυτό το γκάλοπ που λες μεγάλε. Η μόνη έγκυρη δημοσκόπηση είναι της Χατζηνικολαου που είναι δημόσια αναρτημένη στο προφίλ της και ο καθένας μπορεί να δει και ποσοστά και ποιος πολίτης ψήφισε τι. Παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά είναι η Χατζηνικολάου, που μπορεί και κάνει δημοσκοπήσεις;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ