Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙ ... "ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΕΣ " ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ !!!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥΣΤΕΡΗΣ ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


 Ο "STATHIS WALKER"

Το παπατζιλίκι πάει σύννεφο ... ουδέποτε ο Σταθούλης υπήρξε "πρώην υποψήφιος Δήμαρχος", λαγός ήταν το 2010 , έκανε σαματά για δύο μήνες  στα ΜΜΕ αντιπολιτευόμενος τον Καραμήτρο με "μαϊμού" προτάσεις για το δήθεν  "δίκτυο κοινωνικής προστασίας" μέσω του δήθεν συνδυασμού του "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ" αλλά τελικά αποσύρθηκε  τρέχοντας με την ουρά κάτω από τα σκέλια, αφού απέτυχε παταγωδώς να εξασφαλίσει το χρίσμα από την χαζοχαρούμενη Δεξιά η οποία επέλεξε μετά από καραμπόλες τον Μηλίδη.

Τώρα μιλάει για "προγραμματική συμφωνία" με τον άλαλο  Στέφανο Φωτιάδη που αδυνατεί να παρέμβη για να βάλει τάξη στο ετερόκλητο πλήθος των υποψηφίων του συνδυασμού του. 

Ο walker είναι ο τέταρτος μουσαφίρης υποψήφιος του Καραμήτρου  που επιχειρεί να δώσει το προσωπικό του στίγμα στο πρόγραμμα του συνδυασμού για να καβαντζώσει ηγετικές θέσεις για την επόμενη μέρα ... αν αυτή τύχει και έρθει ποτέ.

32 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΙΑΚΧΕ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκο μάζεψε αυτόν τον κάφρο , εσύ εκτίθεσαι

      Διαγραφή
    2. 7.45 αυτά σας λέει να γράφετε ο αρχηγός σας ?
      Βγάλε την κουκούλα σου για να δούμε ποιός είσαι.

      Διαγραφή
    3. Ο 7.45 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ- ΧΟΝΤΡΟΣ - ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ .

      Διαγραφή
    4. Σου υπόσχομαι 7.45 πως θα μας σερβίρεις εσύ όταν θα γιορτάζουμε τη νίκη μας .

      Διαγραφή
    5. Ο γυμναστής είναι 8.30

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Στάθη ...αυτό το πρόγραμμα θυμίζει λίγο ''UNRA''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου Στάθη μεγάλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε βλακα ιακχε μας τα έχεις πρισει με τον Στάθη.. Μην ασχολησε μαζί του. Πίνει ουίσκι λες και κάνει κανένα εγγλιμα ! Πόσο φοβάστε τον Φωτιάδη. Εφιάλτης σας έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ το Σάββατο ρεεε

      Διαγραφή
    2. Έχεις πληροφορία για τον λογιστή ό,τι αποσύρεται ? Θα σκεφτεί και μία φορά λογικά ?

      Διαγραφή
  6. Ρε ιακχε μας τα έχεις ζαλίσει με τον Πανταζή . ΕΧΕΙΣ τίποτα προσωπικό μαζί του ή μήπως ζόρισαν τον λογιστή οι μεταγραφές του Στέφανου ( ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΚΑΛΩΤΑ - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ) και έχεις αναλάβει να τις συκοφαντείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Τι προσωπικό να έχω με αυτή την πολιτική φαιδρότητα ( θα το αναπτύξω ενδελεχώς σε επόμενες αναρτήσεις μου) ... δεν αντέχει σοβαρής κριτικής ο Ορέστης Μακρής του Σερραϊστάν Οι όποιες αναφορές μου στο πρόσωπό του αποσκοπούν στο να καταδείξουν την φιλοσοφία του συνδυασμού στον οποίο εντάχθηκε και την στρατηγική του επικεφαλής της.

      Διαγραφή
    2. Λες αλήθεια ? Με το χέρι στη καρδιά ?

      Διαγραφή
  7. Από την πρώτη Κυριακή ο Φωτιάδης Δήμαρχος για να βάλει καλαθάκια στους Πεζόδρομους που έκανε η Δημοτική Αρχή του Αγγελίδη και να λέει ότι θα ενώσει τις πλατείες προτάσεις του Μητλιαγκα πριν 20 χρονια. Γι αυτό δεν πρόκειται να γίνεις Δήμαρχος γιατί δεν είσαι για τα μεγάλα. Είσαι δευτεραντζα της λάντζας.Ομως να μην σε αδικήσουμε για κάτι αλλα.. .. είσαι πρύτανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την πρώτη Κυριακή ο Φωτιάδης Δήμαρχος για να βάλει καλαθάκια στους Πεζόδρομους που έκανε η Δημοτική Αρχή του Αγγελίδη και να λέει ότι θα ενώσει τις πλατείες προτάσεις του Μητλιαγκα πριν 20 χρονια. Γι αυτό δεν πρόκειται να γίνεις Δήμαρχος γιατί δεν είσαι για τα μεγάλα. Είσαι δευτεραντζα της λάντζας.Ομως να μην σε αδικήσουμε για κάτι αλλα.. .. είσαι πρύτανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α. - ΙΛΑΝΙΔΟΥ Δ . - ΚΑΛΩΤΑ Γ. - ΠΑΝΤΑΖΗΣ Σ.
    Αλέκο καταλαβαίνεις τι
    σημαίνει , αυτοί οι 4 ήταν το τελειωτικό χτύπημα .
    Έπρεπε να το περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Μόνος που με κερνάει κανένα ουσκακι στις δύσκολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΟΥΪΣΚΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  11. Αρκετή ζημιά έχει κάνει ο Αλέκος στην παράταξη και προσωπικά στον Κ. Καραμανλή . Δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο ο διαδικτυακός παράγοντας ξέρει ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ και χρόνια είναι γνωστές οι τακτικές του λογιστή . Πάντα έπαιρνε τον μπούλο στο τέλος . Όχι οι άνθρωποι της νύχτας και να μιλάνε για καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ποιος σε ρώτησε βρε νούμερο γιατί συνεργάστηκες με τον Φωτιάδη και πετάγεσαι σαν καβλί ; Μην μας ζαλίζεις τον έρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσούζει ο κ@λαράκος σου εσένα

      Διαγραφή
    2. Μηνες υωρα μας πρηζουν οι Σωτηρουλα Πανου Χρυσουλα Παλαζη Κτσαριδου κλπ γιατι πηγαν με τον Χρυσαφη και δεν εκνευριστηκες. Επιλεκτικη ευαισθησια εχεις στο νευρικο σου συστημα.

      Διαγραφή
  15. Σε ένα μηνα και κατι καθαριζουμε οριστικα απο Φωτιαδη κ ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω πω πω Όλα τα σχόλια από προπαγανδιστες υποψήφιους Δημ Συμβούλους Φωτιάδη. Μπαίνω για να τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι η Σωτηρούλα έχει επιστρατέψει τον κοντο γιατρό σε ρόλο διαφημιστή δεν σας πειραζει;
      Το ότι ο γιατρός κάνει κατάχρηση της θέσης που έχει στο Δημόσιο μούγκα.
      Το ότι το Επιμελητήριο έγινε εκλογικό κέντρο του Χρυσάφη, πέρα βρέχει.
      Το ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα τον πατρωνάρει , τον χαζό κάνετε.
      Και θα χάσετε και θα μείνουν όλοι οι επίδοξοι σφετεριστές με τον ....Στα χέρια .

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω να χάσουμε. Αλλά σε περίπτωση που χάσουμε θα χάσει ο Δήμος μας. Θα χάσει άτομα με όρεξη για δουλειά. Όχι σαν εσάς που πουλάτε παραμύθι στον κόσμο για να βγείτε και να κλέψτετε ότι προλάβετε. Πεινασμένοι.

      Διαγραφή
  17. Τι λέτε βρε που θα στερήσετε το Δήμο μας από τέτοιες προσωπικότητες σαν τη Μαυρίδου την φωτογράφο-εφοριακό που τα έβαλε τώρα και με το σύλλογο γονέων του 23ου δημοτικού σχολείου γιατί αυτή νοιάζεται περισσότερο από τους γονείς για την ασφάλεια των παιδιών τους και δε νοιαζεται να μαζέψει τους πάγκους του μαγαζιού της από το πεζοδρόμιο που εμποδίζουν τους πεζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιακχε εγώ θα πω στα παπαγαλάκια του Φωτιάδη που πιστεύουν ότι τους λέει πως θα βγει την πρώτη Κυριακή 50 τα εκατό για να πάρει με 6 συνδιασμούς οι άλλοι όλη πρέπει να πάρουν κοντά στο 10 τα εκατό περίπου ο καθενας ας σκεφτούν λίγο και μετά να πετάνε μπαρουφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ