Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

MONO O ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ...

   ... ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ !!!


Ο 90χρονος Αχιλλέας Καραμανλής, ο τελευταίος της ηγετικής γενιάς των Καραμανλήδων ήταν ομολογουμένως ο άνθρωπος που άλλαξε άρδην την ατζέντα και την στάση της αμήχανης Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό Ζήτημα όταν ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχε στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.




Μέχρι τότε η φοβική ΝΔ του Μητσοτάκη κρατούσε αποστάσεις από το Συλλαλητήριο ενώ ο ίδιος ... την ημέρα που οι Μακεδόνες κατέθεταν την ψυχή τους για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, παρίστανε τον σκιέρ κρυπτόμενος στα Τρίκαλα Κορινθίας.

 Μετά την ηγετική εμφάνιση του Αχιλλέα ξεθάρινε η χαζοχαρούμενη Δεξιά να στηρίζει δημοσία τα Συλλαλητήρια





Επιπλέον ο αηθαλής 90χρονος Αχιλλέας Καραμανλής την 6-6-2018 τίμησε με την παρουσία του την συμμετοχή του στο συλλαλήτηριο των Σερραίων.




Τωρα επι του πρακταίου ο Αχιλλέας είναι ο μόνος που μπορεί με ένα απλό νεύμα "ο καραμανλισμός" να μαζέψει τα ορφανά του που με την ανοχή της Ραφήνας και του Προφυρογένητου δηλώνουν χωρίς ντροπή " ακραιφνώς οτι αποτελούν την Καραμανλίκη πτέρυγα στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ  ( η δήλωση ανήκει στην κ. Κόλλια)  είναι τα δεκανίκια που έδωσαν το στυλό στον Κοτζιά να υπογράψει στις Πρέσπες την παράδοση της Μακεδονίας στους Κατσαπλιάδες και τον επικείμενο ακρωτηριασμό της Ελλάδος

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ