Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ;;;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


 Ο άνθρωπος που ηρωποιήθηκε για ένα γιαλαντζι veto που δεν έθεσε ποτέ στο Βουκουρέστι το 2008 αλλά σε συνεργασία με την Ντόρα Μπακογιάννη έβαλαν τις βάσεις για την Προδοσία της Μακεδονίας στις Πρέσπες με την αποδοχή της σύνθετης ονομασίας για την ονομασία των Σλαβοσκοπιανών , την οποία βάφτισαν "Εθνική Γραμμή".

Σε αυτήν την "Εθνική Γραμμή" η οποία ακύρωσε την πάγια ελληνική θέση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπο τον ΠτΔ Κ. Καρανανλή του 1992 για το αδιαπραγματευτο παραχωρησης του όρου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", δομήθηκε το άλλοθι των προδοτών Τσιπρα - Κοτζιά και του "καρανανλικού" Πάνου Καμμένου για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτός ο κηφήνας της Ραφήνας , το "εθνικό κεφάλαιο" της χαζοχαρούμενης Δεξιάς, είναι ο πραγματικός κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης των μπολσεβίκων και οχι οι ΑΝΕΛ , οι οποίοι αποτελούν μια "καραμανλική παράγκα" που στήθηκε από το 2012. Αυτός που παρακολουθεί από τον Ιανουαριο του 2018 την μεθόδευση  της προδοσίας των Πρεσπων και κώφευε μέχρι που αναγκάστηκε να εκδώσει στο παρά πέντε μια ανούσια ανακοίνωση αντί να πάει στην βουλή να πάρει θέση για την Συμφωνία που δεν αποδέχεται το 85% του ελληνικού λαού.

Είναι αυτός που δια χειρός Παπακώστα φύτεψε μια σφαίρα στην καρδία της Μακεδονίας ...

Ανάθεμα των Μακεδόνων στον Καραμανλή της Ραφήνας



1 σχόλιο:

  1. Πρώτη θέση πίστα σε είδα φασιστάκο Γιάννη
    Εσύ κουβάλησες τους διαδηλωτές;
    Χειρότερος από καμμένη φράντζα ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ