Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΟΛΙΓΙΣΤΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ;

   ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟ


Μετά τους "Ενεγους Κοπρίτιτες" του Μουσταφά ακούσαμε και για την "Σερραϊκή Πραγματικότητα των Ολίγων" απο τον θρασύτατο χορευτή που παριστάνει και τον Μακεδοχομάχο.

Αυτο είναι το ήθος μιας αλλαζονικής και ανίκανης Δημοτικης Αρχης. Αυτή ειναι η αποψή της για την Σερραϊκη Κοινωνια , τους Σερραίους Δημότες που προφανως θεωρουν υπηκόους τους. Τον θρασύτατο αυτον τυπο ενέταξε στον συνδυασμό του ο Φωτιάδης "μετα βαϊων και κλάδων". "Ψώνισες από σβέρκο" Στέφανε, να τον χαίρεσαι.

 Αποσπαμα της απαντησης Τερζή:


o iakxos : Η AΠΑΝΤΗΣΗ TOY ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΖΗ ... ( ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΟ Η ΒΑ...: Ο ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕ.ΔΗ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ  ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ( όποιος ...


"9ον Δυστυχώς επιστρέφοντας προβληματισμένος αλλά με υψηλό ηθικό από την κατάμεστη αίθουσα των «Αστεριών» και την καταπληκτική εκδήλωση  ''''που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης και του Δήμου Σερρών με θέμα: «Οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών και το καθήκον μας» με ομιλητές τους κ.κ Σάββα Καλεντερίδη και Φίλιππο Κωσταρά είμαι υποχρεωμένος να προσγειωθώ στη σερραϊκή πραγματικότητα των ολίγων". 

 Με τιμή
 Βασίλης Τερζής 
Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

9 σχόλια:

  1. Ο Βασίλης είναι άκρως μπερδεμένος, αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι παπάρας και άσχετος.
    Υποχείριο του Μουσταφά, έρμαιο των επιλογών της Γενικής του διευθύντριας (η οποία ανοίγεται με +900€ τον μήνα εκτός από τον μισθό της) και φιλέτο στο πιάτο του λογιστή που έχει πάρει εργολαβία τον δήμο.
    Αυτό το άτομο ακόμα τολμά να μιλά, μόνο για τον μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο "στημένος" διαγωνισμός και μάλιστα για δύο χρόνια δύσκολα θα υπάρξει.
    Ποιος είσαι ρε που δεσμεύεις την επόμενη δημοτική αρχή να υλοποιήσει τις δικές σου περίεργες επιλογές?
    Ποιος σε διέταξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ίδιο μήκος κύματος και Τσαλίκογλου του ΔΗΠΕΘΕ με απευθείας ανάθεση, και ΩΩΩΩΩ!!!! του θαύματος ο Ανάδοχος είναι ο ίδιος με τον χορευτή Τερζή.
    Και το ποιο γελοίο του πράγματος, 65€ την ώρα είναι η χρέωση, αν έχετε τον Θεό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά εμσθε απο τον Αγγελίδη αυτα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ντροπή της δημοσιογραφίας, ανίκανε Μένιο Φουρθιώτη ποιος νομίζεις ότι είσαι; Όσο και να γράφεις ανώνυμα κοντέ κανείς δεν σε υπολογίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι Φλωρινιώτης ο Τερζής. Αλλος είναι ο Φλωρινιώτης με το ντεκαπάζ εκει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος είναι αυτός που γαμησε την μάνα σου; και τώρα την γυναίκα σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Τέτοια ρητορική και αλαζονεία κόλλησαν από τον Αγγελίδη τα 2 Αγγελόσκυλα που του μείνανε του δημάρχου. Ο ένας είναι αυτός και ο άλλος ο Γκότσης. Ανεπαρκείς και αφελείς συνάμα. Όλοι οι άλλοι τράβηξαν την ουρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ