Σάββατο 5 Μαΐου 2018

O ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR ABANTΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ

ΔΙΚΗΝ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ 
ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ Ο ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΣ  
 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ  ...


Εντύπωση προκαλεί η "προθυμία" του Πολίτη ΤΕΟΝDOR να "αδειάσει" τον μέχρι χθες εκλεκτό του και να αβαντάρει τον Αλέκο που βρέθηκε στριμόκωλα.




Θυμίζω ότι ο Πολίτης ΤΕΟΝDOR με το κανάλι του ήταν o μετά μανίας υποστηρικτής  αλλά και ο conceillere  του «Μεσία απ’ το Καβακλί»  στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 και του 2014 όταν τον βοήθησε να ματαιωθεί το περίφημο debate με τον Αγγελίδη στο β΄ γύρο γεγονός μοιραίο μιας και ανέδειξε ηττοπάθεια του δασκαλάκου στην πιο κρίσιμη καμπή της εκλογικής αναμέτρησης.

Το περιστατικό είναι αληθές αλλά ψιλοστημένο, μεθοδευμένο  και καθοριστικό προκειμένου να σπρώξει  τον Αντώνη Αναστασιάδη στον συνδυασμό του Φωτιάδη.

Ο κυρ Αντώνης που μέχρι τότε αμφιταλαντευόταν, μόλις όμως έγινε η κρούση, λόγω του γνωστού χαρακτήρος  του έγινε έξαλλος και δήλωσε ανοιχτά ότι εντάσσεται στον συνδυασμό του Φωτιάδη. 

Θυμίζω επίσης ότι ο κυρ Αντώνης έγινε πυρ και μανία με τον Χρυσάφη όταν του πρότεινε έμμισθη θέση  ειδικού συνεργάτη συμβούλου του Δημάρχου με αντάλλαγμα να αποσύρει την υποψηφιότητα του  και  τότε  ο ασκός του Αιόλου άνοιξε ...

Ο Αλέκος άκουσε τα γαλλικά του από τον «μάχιμο» υποψήφιο που  επί μήνες έτρεχε να του στήσει το ψηφοδέλτιο  και έμεινε αμανάτι με τους ... "Αγγελους του Τσάρλυ"   καπεταναραίους  στον συνδυασμό του 


2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ