Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

O ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ...

ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ 
ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ;


 Οι κρυφές δημοσκοπήσεις της ΝΔ για την περιφερειακή ενότητα Σερρών 

έκρυβαν εκπλήξεις .... 



Συνάντηση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, για τη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
Αθήνα, 9 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, για τη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών.
Η αποφυγή ενδεχόμενης αναστολής λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών συζητήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ, ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ι. Ιωαννίδη.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, δήλωσε ότι είναι στις προθέσεις του Υπουργείου η συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών, καθώς και η στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας μέσω της νέας ΚΑΠ, με εδική συνδεδεμένη ενίσχυση, γεγονός που θα δώσει κίνητρα στους αγρότες για αύξηση της παραγωγής.
«Τόσο τις προηγούμενες ημέρες, όπου είχα επαφές με τα συναρμόδια Υπουργεία, όσο και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Ιωαννίδη, εκφράσθηκε το ενδιαφέρον από όλους για την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης και τη στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας», δήλωσε ο κ.Λεονταρίδης μετά τη συνάντηση.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ