Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

RED LIONS : "ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ..."


KΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ
Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                          

50 χρόνια ιστορίας ο Πανσερρραïκός. Μισός αιώνας γεμάτος χαρές και πίκρες, επιτυχίες και αποτυχίες, δάκρυα θλίψης αλλά και ευτυχίας. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. 

Απαξιωμένη σήμερα με δεκάδες προβλήματα, έλλειψη υποδομών αλλά και προγραμματισμού, με το μέλλον της δυσοίωνο και επισφαλές. Όπως και την προηγούμενη χρονιά τέτοια εποχή περίπου έτσι και σήμερα η Διοίκηση του Ερασιτέχνη κρατά την τύχη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα χέρια της. 

Το προηγούμενο μοντέλο διοίκησης απέτυχε, όπως η ίδια παραδέχτηκε και η αποτυχία έκανε θόρυβο. Οι προθέσεις όσο αγνές και αν ήταν δεν έφτασαν, κάτι το οποίο ήταν προβλέψιμο, δεδομένων των συνθηκών που υπήρχαν. Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Μεγαλύτερος ανταγωνισμός, ακόμα λιγότερος φίλαθλος κόσμος δίπλα στην ομάδα, δυστοκία στην ανεύρεση ποδοσφαιριστών ικανών να στελεχώσουν ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. 
Το ερώτημα παραμένει. 
Ποια μπορεί να είναι η λύση; 
Θα πορευτεί η ομάδα με το υπάρχον διοικητικό σχήμα ή θα αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή πρόταση; 
Θα εγκλωβιστεί πάλι στον εγωισμό και τα μικροσυμφέροντα ή με το μυαλό ανοιχτό, χωρίς παρωπίδες και συνθήματα θα πορευτεί στο μέλλον; 
Η αλήθεια είναι σκληρή και πρέπει να λέγεται εγκαίρως, πριν να είναι αργά όπως συνέβη πέρσι. 
Σήμερα η μόνη ορατή λύση είναι ξεκάθαρη. Συζητείται στα ποδοσφαιρικά στέκια αλλά και αποτελεί αίτημα κάθε αγνού φιλάθλου. Κανείς όμως δεν έχει βγει ανοιχτά να το πει. Η συνένωση, με τον Εθνικό Γαζώρου Σερρών και η επάνοδος του Πανσερραïκού  σε επαγγελματική κατηγορία. 
Η ομάδα μας ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ άλλο στη κατηγορία που βρίσκεται σήμερα, με πειραματισμούς και  ανασφάλεια για το μέλλον. "Η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει", σε αντίθετη περίπτωση τίθεται σε κίνδυνο η ύπαρξή μας και τίθεται σε αμφιβολία η αξιοπρέπεια μας. 
Καλούμε λοιπόν τις δύο Διοικήσεις, του Ερασιτέχνη Πανσερραïκού -στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη- και του Εθνικού Γαζώρου Σερρών, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, και να βρουν μια λύση για το καλό του Σερραϊκού Ποδοσφαίρου, του Νομού και του ιστορικού Πανσερραïκού. 
Αυτή η λύση για μας προϋποθέτει ΦΥΣΙΚΑ τη ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ του ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ και των ΧΡΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.
Πριν 50 χρόνια ο Απόλλων και ο Ηρακλής Σερρών πήραν μια ιστορική απόφαση και ίδρυσαν την oμάδα όλων των Σερραίων. Σήμερα, η αγάπη μας για την ομάδα επιβάλλει πρώτα από όλα να δούμε τα γεγονότα με ρεαλισμό και να βάλουμε πάνω από όλα το συμφέρον της.
Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν αφήνουν άλλα περιθώρια παρά το να σκεφτούμε μία νέα συγχώνευση. Σε αυτή την ιστορική ευθύνη δεν μπορούμε να μείνουμε παρατηρητές, ούτε να βάλουμε τα όποια προσωπικά μας αισθήματα –αδικαιολόγητα ή δικαιολογημένα- πάνω από την ομάδα.
ΟΛΟΣ ο νομός ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.
Σέρρες, 3 Ιουνίου  2014

10 σχόλια:

  1. Μακάρι να πάρει την ομάδα ο μεγκλας.ειναι σερραιος και εχει χρήματα. Και να διώξει χαλκιδιδες και τον καθε άσχετο που μαζεύτηκε εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εκτός από ΠΑΟΚτσής έγινες και Πανσερραϊκός; Καμμία συγχώνευση δεν πρόκειται να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΟΣΚΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.
      ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΝΑΚΆΛΥΨΕΣ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΑΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ

      Διαγραφή
    2. Άντε κάνε καμμιά άλλη δουλειά. Όλο αναρτήσεις για τον ΠΑΟΚ κι όταν θες να δημιουργήσεις αναταραχή ασχολείσαι με τον Πανσερραϊκό. Μάθανε όλοι να αγαπάνε τον Πανσερραϊκό ως δεύτερη ομάδα. Ο Πανσερραϊκός έχει τόσο βαρύ όνομα και ιστορία που δε χρειάζεται κανέναν να τον στηρίζει ως δεύτερη ομάδα, οπότε γράψε τίποτα για τον Άγγελο που πήρατε κι άσε τους πραγματικούς Πανσερραϊκούς να γελάνε μαζί σου.

      Διαγραφή
    3. ιακχε μονο εσυ ασχολεισαι ακομα με πεθαμενους

      Διαγραφή
  3. πανσερραϊκός ΓΑΖΩΡΟΥ ή
    ΕΘΝΙΚΟΣ σερρών .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΟΛΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε μη τα παρω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή κάποιοι η δεν γνωρίζουν η με δόλο λένε κάποια πράγματα
    Ενδεχόμενος (κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ) αν ο Πανσερραικος ανεβεί σε επαγγελματική κατηγορία , να μην μπορεί να έχει το ίδιο λογότυπο και σήμα
    Πχ δεν θα μπορεί να είναι ΠΑΕ πανσερραικος , αλλά θα είναι πανσερραικος 2014 , και το σήμα θα πρέπει να το αλλάξει έστω και λίγο
    Αυτά που λέω είναι λόγια του πρόεδρου του ερασιτέχνη
    Αν προχώρηση η συγχώνευση , στην ουσία θα είναι απορρόφηση του γαζορου από τον Πανσερραικο . διαλύεται ο γαζαρος και παίρνει το αφμ ο Πανσερραικος
    Το όνομα θα αλλάξει έτσι και αλλιώς , θα μπορούσε να είναι (λέω εγώ τώρα ) πανσερραικος 2014 , μεγάλος Πανσερραικος , πανσερραικος 1964 κτλ
    Η ομάδα παραμένει στον ερασιτέχνη Πανσερραικο αν μετά από 300 χρόνια (μακριά από εδώ ) ξαναβρεθούμε στην ίδια ιστορία
    Ο Πανσερραικος δεν έχει να χάσει τίποτε , δηλαδή τόσες ομάδες που έχουν πάρει αφμ
    (Λάρισα , δόξα Δράμας , βόλος , Ηρακλής , Κέρκυρα , ατρόμητος Αθηνών , Ξάνθη , κτλ )
    Με κοφίνια στο κεφάλι παίζουν ?
    Είμαι υπέρ της συνένωσης όπως και πάρα πολύς κόσμος που συζητάω έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην ξανά πατήσετε στο γήπεδο ρουφιανοι ιδίως ο Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην λες μεγάλα λόγια
    Γιατί αν έρθει θα κλάσεις μέντες


    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ